icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
kevi1
21. pro 2020

@misak48 on chce sam od seba, mna by to nenapadlo 😀 jeho kamarat ma teraz asi 8 mesacnu holcicku v pestunskej starostlivosti a keby mohol, hned si jednu zoberie tiez, ale na to musis mat vacsie deti.. ja nie som proti, ale neviem si to uplne predstavit, potrebujes suhlas od rodicov vzdy, ked ides do zahranicia a my okrem toho, ze cestujeme po celom svete, tak sme kazdu chvilu na Slovensku, kedze tam mam celu rodinu. Lenze on chcel druhe dieta hned jak sme mali prve, takze na neho "caka" uz cez 2 roky ze, tak uvidime, ak by sme mali niekedy druhe a tretie ci ho to neprejde 🙂 jj dik, dam vediet 🙂 co ty a krv, nemas este vysledky?

misak48
21. pro 2020

@kevi1 nemám a ani teď mít nebudu. Páteční hodnota samotná není směrodatná a ta dnešní kvůli nárůstu bude až zítra a to mám v 10:15 kontrolu i s ultrazvukem rovnou. Takže mi doktor řekne výsledky krve až tam...

misak48
22. pro 2020

Holky vánoční zázrak 😍 HCG roste raketově (220 v pátek, 630 v pondělí) a dnes na UTZ dutinka v děloze a vaječníky čisté 😁

@kevi1 co ty? Už máš nějaké výsledky?

kevi1
22. pro 2020

@misak48 tak to je super, gratulujem 🙂 snad bude vsetko ok, vraj sa to stava, tak patris medzi tych par zazracnych zien 🙂

My sme podla krvi, spermiogramu a utz zdravi. Doktor navrhol bud pockat alebo vraj druha moznost je teraz folikulometria a ze mi pichnu nejaku injekciu na vyvolanie ovulky.. v podstate riadena ovulka. neviem, ci by to niecomu pomohlo, my mame sex co den, max dva a vynimocne sa stane ze vynechame 2 dni, takze do ovulky sa triafat musime no..

evelin1251
22. pro 2020

@misak48 no ty kráso, tak to je senzační 👍🎄🎄🎁🎁 pěknej dáreček si nadělíte, hlavně ať je všechno v pořádku. A my se snad taky postupně dočkáme 😍

misak48
22. pro 2020

@kevi1 tak to je taky dobrá zpráva, že jste v pořádku 🙂 snad se brzy zadari samo 😉 oni píšou, ze při sexu ve správný čas je stejně šance jen cca 15-20%, že k oplodnění dojde...
@evelin1251 díky, budu vám všem držet palce 🙂

kevi1
22. pro 2020

@misak48 jo tak cas nas netlaci, dala som sa do kludu, ze decka budu od seba minimalne 3+ rokov, tak si hovorim, ze snad sa mi ako cerstvej 25ke este raz postasti. Ked to nebude do par mesiacov pojdeme do IVF, doktor hovorim, ze vzhladom na nas vek a toho, ze podla prvotnych testov sme ok, tak by to malo ist bezproblemovo. Ja si prave hovorim ze by som sa apson mozno dockala svojich vytuzenych dvojiciek 😀 tebe hlavne drzim palce, nech to vyjde, vy uz dietatko chcete fakt dlho druhe, takze verim, ze tentokrat si k vam cestu uz prekope, kd zvladlo aj MS 🙂

misak48
22. pro 2020

@kevi1 díky 🙂 do desátého týdne se budu hodně klepat, když už to nedopadlo dvakrát. Ale snad to tentokrát bude fakt Ok všechno 🙂 musí být, objednala jsem si totiž porod v létě, kdy hrozí nejmenší riziko korona opatření 🤣

pinkyy
22. pro 2020

@misak48 moc gratuluji! A drzim palce at je vse ok. Na kdy ti vychazi termin?

misak48
22. pro 2020

@pinkyy podle ovulace, kterou jsem měla vysledovanou by měl být 25.8. A vzhledem k tomu, že UTZ odpovídá zhruba tomu pátému týdnu, tak to tak nějak bude, maximálně o pár dní později 🙂

majka116
autor
29. pro 2020

@misak48 ahooj, tak jak to s tebou vypadá?🙂 já už čekám na ovu, a tím ze jsme zase zavření doma, v klidu, tak by to i mohlo vyjít 🙂

misak48
29. pro 2020

@majka116 tak moc držím palce 😉
U nás byla "veselá" neděle. Kolem oběda jsem najednou začala krvácet světlou čerstvou krví a to docela dost (při sednuti na záchod to ze mě normálně vytykalo). Tak jsme okamžitě vyrazili na pohotovost (to jsem měla nakazane od svého dr). Tam mě prohlídla, na UTZ byl vidět žloutkový a gestacni nález, úplně akorát podle tt. Dala mi Utrogestan a Ascorutin s tím, že buď je to začínající potrat a stejně to nepomůže, nebo třeba jen prasklá cévka nebo něco. A že se časem uvidí. Nakonec jsem ještě během odpoledne než jsem vůbec první prášky vzala krvácet přestala a od té doby je zase všechno jako předtím.... Na další UTZ ke svému Dr jdu hned 4., tak uvidíme. Ale začínám věřit tomu, ze když přežil už dvoje krvácení, tak to bude bojovník a udrží se 🙂

evelin1251
29. pro 2020

@misak48 No to je teda mazec..ale presne jak píšeš, určitě je to bojovník, drží se zuby nehty 🍀🍀🍀 Vše bude určitě v pořádku

kevi1
29. pro 2020

@misak48 tvl to si dobre uzivas.. to uz musi dopadnut, verim tomu 🍀🍀🍀

evelin1251
29. pro 2020

Já jsem měla mít ovulaci až zítra teda podle kalendáře, ale dle jiných indicií + ovulačního testu byla ovulace už včera, takže jsme to pojistili předevčírem, včera a ještě dnes 👍😁☺️ Takže je to 100% úspěšnost ♥️🍀 moc v to doufám teda 😃
Co vy ostatní?

michaelarousova
29. pro 2020

Ja jsem dneska 7dpo ..dneska zimnice ,bolest v podbrisku a unava tak cekam co z toho bude☺️
@misak48 Bude to urcite v pohode! Taky jsem na zacatku dost casto krvacela☺️

littleannie
29. pro 2020

@michaelarousova já dnes taky 7DPO a žádný příznak 😂👍

michaelarousova
29. pro 2020

@littleannie me do dneska taky nic nebylo😂

littleannie
29. pro 2020

@michaelarousova jediné čeho si všímám, tak od 3DPO mám hustý, bílý výtok (to jsem právě měla i u prvního) a večer mám vždy břicho jak ve 3. měsíci, no tak uvidíme. Do ovu jsme se trefili určo, tak snad nám štěstí popřeje 🍀🍀🍀

michaelarousova
30. pro 2020

@littleannie ano vytok mam uz tak nejaky ten den ale ten ja mam po ovulaci bohuzel dost casto☺️ Js poprve merim teplotu sle moc romu nerozumim😂taky jsme se ale urcute trefili☺️ Tak drzim palce 🌸

misak48
30. pro 2020

@michaelarousova tak sem hod graf, pomůžu ti to vysvětlit 😉

michaelarousova
30. pro 2020

@misak48 porad to nejak skace..asi se na to pristi mesic vyprdnu..nejak me to cele stresuje😂ovulaci poznam i bez toho☺️

misak48
30. pro 2020

@michaelarousova náhodou je úplně ukázkový 🙂 skákat to může, důležité je, že neklesá pod ty predovulacni. Já teda měřila vždycky hlavně kvůli tomu, že mi to pomohlo poznat, kdy přijde MS. Měla jsem nepravidelné cykly a na pokles teploty se dalo vždycky spolehnout, že mám očekávat krvácení a připravit se na to 🙂

michaelarousova
30. pro 2020

@misak48 no ja to mam celkem pravidelne ale taky jsem chtela merit kvuli tomu abych vedela kdy to prijde☺️A to klesa pomalu nebo to pak jde skokove dolu kdyz se blizi ms? Nebo je to individualni?☺️

kevi1
30. pro 2020

@michaelarousova niekomu klesne az v den MS, je to individualne 🙂

michaelarousova
30. pro 2020

@kevi1 dekuji☺️Ten cas od te ovulace do ms je proste nekonecnej😂

littleannie
31. pro 2020

Holky. Já se picnu... 😱

michaelarousova
31. pro 2020

@littleannie gratuluju🌸taky jsem dneska nasla ducha ale ne tak vyrazneho☺️

littleannie
31. pro 2020

@michaelarousova tak taky tiše gratuluji 😘 já to zkusila teď, měla bych být asi 9DPO, jen tak, že bych měla hezké půlnoční překvapení... 😂

michaelarousova
31. pro 2020

@littleannie tak vecer a 9dpo je to slusnej duch😂jsem taky 9dpo ale na fotce to akoro neni jeste videt☺️V sobotu zkousim dalsi😂

Strana