Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

@littleannie no to je perfektní novoročním překvapení
@michaelarousova a doufám, že to tvoje překvapení bude sílit 🙂
Já si ještě teda počkám, ale dnes piju jen tak symbolicky, aby se neřeklo☺️
@michaelarousova dejme tomu, že už jsem skoro 10DPO, ovu test nejvíc pozitivní 21., 22. už byl slabý, tak snad nepočítám špatně... čumím jak puk, to jsem taky nečekala... no snad tam nebudou dvě 😂😂😂
@littleannie mam to stejne takze 9dpo ☺️Joo mozny je vse 😂 ale kazdej toho hcg ma jine mnozstvi☺️
@evelin1251 dekuji snad ano☺️
@michaelarousova ze by vitamin E opravdu pomohl? 😱 ja po nem taky otehotnela hned ten mesic. Gratuluji!!! A drzim palce.
@pinkyy no brala jsem drmek s vitaminem E ☺️Tak mozna jo😂dekuji snad to vyjde☺️
Tyjo holky moc gratuluju 👏 ja jsem ted v období ovulace tak uvidíme za par dni 😄
@hanzbl00 no nejhorší je to čekání 😃😜 já jsem dnes 6 dpo, ale určitě to nevydržím a budu testovat jako vždycky dřív 😁
@michaelarousova jak dlouho jsi užívala drmek? Já ho zobu července 😅
@evelin1251 no ja to nevydrzela a testovala driv a jsem za to rada☺️Jsem ted klidnejsi proste az si rika kdo co chcce ☺️ No tento mesic poprve😂takze 10.12 jsem zacla 22.12 jsem skoncila 😂 nevedela jsem jestli se muze po ovulaci 🤷♀️Ale ja to vrala spis kvuli pms ... A taky jsem poprve merila teplotu ☺️A dneska uz carka silnejsi☺️
@littleannie @michaelarousova + @misak48 holky to je super, je prostě vidět, že se každá jednou dočkáme. Trošku vám to zavidim, ale v dobrém ♥️ Jak dlouho jste na ty // čekaly? My od dubna bez sledování, od července s ovu testama a doplňkama/vitaminama.....
Dievcata super gratulujem vam vsetkym 😍😍🎉
Ja som si myslim tak 5 DPO, tento mesiac to nesledujem, ale zacali na klasicky boliet kozy, co bolo posledne dva mesiace novinka a vzdy som si myslela ze to teda vyslo, ked na bolia. Takze tento mesiac znovu bolia takze tomu nedavam uz sance 😁😁 ale my o mesiac uz pojdeme na vyvolavanu ovulku asi, ja na to nemam nervy..
@evelin1251 u mě to bylo složitější... Než jsme měli první, tak jsem otěhotněla poprve úplně neplánovaně z jediného nechráněného styku v měsíci. To teda zamlklo, ale po revizi pak na první pokus a to už dopadlo dobře. Děti jsme chtěli co nejblíž u sebe, takže jsme tomu nechali volný průběh už když byly malé cca tři měsíce. Nelámala jsem si s tím hlavu, hodně jsem kojila, cyklus ještě nenabehl, tak jsme čekali. Cyklus se mi vrátil cca v roce, tak jsem čekala, že to bude zase hned a ono nic... Povedlo se v létě po dalším půlroce snažení, ale zase to skončilo v září v desátém týdnu revizí. Teď se zadařilo třetí cyklus po revizi. Tak snad už to tentokrát zase dopadne 🙂
@evelin1251 My od cervence☺️ Uz jsem dvakrat otehotnela hned takze tohle bylo pro ke hodne dlouhe..jeste kdyz ted je snad tehu kde kdo i ty co nechtely😂 prvni mesice jsem nic nebrala az pozdeji gynex a ted prvni mesic drmek..sle ja mela spis velkej problem s rim ze mam silne pms...takze me atale neco bolelo a prisuzovala jsem to vzdy tehu a ono prd...no a tento mesic bylo vse jinak..bylo skoro porad dobre 😂 zadny bolesti nic.(az na dva dny)..a vyslo to☺️Urcite to brzo vyjde🌸
Holky děkujem. Věřím, že nás doženete 🍀🍀🍀
Nám to vyšlo 2. cyklus, brala jsem jen listovku. 😊
@kevi1 tyjo ja mam to samý jako. Nikdy me pred ms prsa nebolely a jen co sme se zacli snazit, tak s tím zacli i natikat a bolet prsa 😂
@evelin1251 ja to taky nikdy nevydrzim.. akorst nevím, kdy presne ovulace byla ale podle bolesti musela bejt ted nekdy.. Nejak me divne píchá podbrisek 🧐
@evelin1251 my se snažíme taky od dubna.. Ale sex mame obden tak na nejaky mereni ovulace kaslu.. To se musime urcite trefit
@hanzbl00 jj presne tak, odvtedy nam vsugerovane priznaky, takze teraz uz tomu neprikladam absolutne ziadny vyznam 😁 dovtedy som nespoznala ze sa blizi MS. Ale teraz mam tie "priznaky" mensie, kedze sa tento mesiac fakt nezozeriem tehotenstvom a som skor zmierena s tym, ze MS zase pride, tak ma iba bolia kozy a ziadna unava a podobne 🤣
Tak ja mam tenhle mesic zas klasiku pms ☹️ takze opet beztak nic. Jeste mam teda 5 dni do ms ale podbrisek uz klasicky boli
@hanzbl00 ten me bolel i kdyz jsem otehotnela☺️ Treba to vyjde ☺️
Já tento měsíc nevím, ovu test ani jednou pozitivní .:/
@hanzbl00 mozna..kdyz se hooodne zamerim na to..kazdopadne tento test neni moc dobrej☺️Zkusila bych nejaky lepsi☺️
@michaelarousova no to je právě snad poprve, co na testu fakt neco vidim😂 ale samozřejmě nedavam tomu moc. Navic mam jeste 4 dny do ms. Tak ja zkusím kdyztak dneska koupit nějakej lepsi jestli se nekam dostanu 😀 a v cem je spatnej? Jakoze dela falesny duchy?
@hanzbl00 taky a malo barviva..mamatest,dr max nebo i v tete slunicku ujde☺️ Ja mela na testu v tihle dobu taky neviditelneho ducha☺️Tak drzim pakce🌸

@michaelarousova
@littleannie holky to je super 🍀