icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
hanzbl00
11. led 2021

@michaelarousova dekuju.. Ja mela vzdycky ty slunicka ale teď sem se do tety nedostala. Ale zkusím se povídat u nas do lekarny co tam mají

hanzbl00
11. led 2021

@miselinna to je fakt poprvé, kdy ja tam vidim neco i ma fotce.. Ale beztak na to cumim tak dlouho, dokud sem neco nevykoukala😄 zkusím jiny test teda

michaelarousova
11. led 2021

@hanzbl00 podle me bude vse lepsi nez to pepino☺️Klidne bych zlusila zitra zas☺️ Me treba i mamatest ukazal driv bez dr max a to v lekarne tvrdi ze je to stejne☺️

michaelarousova
11. led 2021

a teoreticky kdyz ti nevadi utraceni za testy a digitalni by uz to taky ukazal☺️

sakasi
20. led 2021

Ahoj holky, snad nevadí že se vám sem vloudím. Přečetla jsem zpětně celou diskuzi a vidím že mám s @majka116 dost společného.. Snažíme se už přes půl roku o druhé. V listopadu test negativní i přes všechny nejspíš vsugeorvane příznaky, pak hodně silná ms.. 30.11 ovulace tak jsme se radovali o vánocích že se konečně povedlo. Před koncem roku přišla ale ledová sprcha, 27 zaclo špinění, co dva dny na krev.. Nakonec 31.12 potvrzené ZT, hned na 2.1 jsem byla objednana na revizi, k té naštěstí nedošlo. Máme povoleno se hned snažit ale už neverim že by se to povedlo.. Úplně mi to vzalo vítr z plachet první těhotenství bylo hned neřešila jsem vůbec nic. Člověk si myslí že je mladý nic mu není ale na tom očividně nezáleží 😔 teď jsem měla první ovulaci po tom potratu až 16dc a teď právě včera, 3dpo mě neskutečně bolelo bricho jakobych to měla dostat.. Jsem že sebe celá zmatená. Omlouvám se za román ale asi to potřebuji s někým sdílet

michaelarousova
20. led 2021

@sakasi ja treba hned po ZT otehotnela☺️Ac je to twzke clovek musi myslet pozitivne☺️ Taky prvni dite hned a druhe si dalo na cas☺️

kevi1
20. led 2021

@sakasi mrzi ma ze si si presla potratom :( pocula som ze mnohym sa hned zadarilo po, tak drzim palce 🙂 my tiez prve hned, druhe zatial 4 cykly nic, z toho jeden som ani nemala ovulku, ktoru mam inak vzdy. Boli sme na testoch, vsetko ok, spermio, utz, hormony, sex pravidelny a furt nic, takze ja uz mam chut sa na to

majka116
autor
20. led 2021

@sakasi To je mi moc líto. 🙏🏽 My už jsme se rozhodli to řešit přes lékaře, alespoň zajít na vyšetření zda je všechno v pořádku.. teď jsem měla ms o 4 dny dřív a trvala jen 3 dny, minuly měsíc zase naopak zpoždění, takže jsem zase na nepravidelnem cyklu ..

sakasi
20. led 2021

Děkuji za podporu holky.. Už bych si to moc přála, navíc malé jsou dva roky takže už je i tlak kvůli práci, buď do roka porodit nebo nastoupit jinak přijdu o práci 😏 @majka116 já práve v půlce listopadu přešla k jinému gynekologovi, jediný problém jsem měla špinění asi tři dny před ms.. Ja to považovala za normální ale prý se kvůli tomu děťátko nestihne zahnizdit. Napsal mi gynprodyl (progesteron) a hned ten měsíc jsem otěhotněla ale i tak to nedopadla 😏

kevi1
20. led 2021

@sakasi nas maly ma 2 a stvrt teraz, ja uz teda chodim do prace, ale aj tak nechcem aby deti boli 4-5 rokov od seba :( takze som z toho nervozna. Ja idem teda zajtra na fyzio, zacala som cvicit Mojsizovku s fyzio a mala som uraz 2 mesiace dozadu, takze hovorila, ze to vyzera na bloknutu kostrc a to moze byt problem s otehotnenim, takze zajtra idem na mobilizacie kostrce a kazdy den poctivo cvicim. Uvidime, ci to bude mat nejaky ucinok na otehotnenie, snad aspon pomoze s bolestou kostrce a bolestivou a nepravidelnou MS.. inak to cvicenie sa dost odporuca, tak vam to tiez vsetkym odporucim aj tu, nemozem si to vynachvalit

sakasi
21. led 2021

@kevi1 pak dej vědět jak jsi dopadla, o mojzisove jsem slyšela tak se na to asi taky podívám. Já zacla zatím jen pít kontryhel tak uvidim

kevi1
21. led 2021

@sakasi dopadla som dobre-nedobre. Nebolo to nijak strasne, ale vraj mam to panvove dno fakt stiahnute, fyzio hovorila ze sa necuduje ze mi nejde otehotniet a boli ma brucho pri MS.. ale uvolnila mi to jak sa dalo a dala mi cviky na panovne dno 🙂 Mojzisovka je super, fakt odporucam, ale musi ti to ukazat fyzio a musi sa cvicit fakt kazdy den (je to tak na 40 minut)

hanzbl00
21. led 2021

@sakasi fakt to spineni pred ms ma vliv? Tyjo to by me nenapadlo, ja spinim vzdycky dva az tri dny pred ms. Pristi patek jdu na gyndu tak sem zvedava, co mi řekne

sakasi
21. led 2021

@kevi1 to je super že se našel důvod, teď si pocvičíš a za pár měsíců se to určitě povede ☺️

sakasi
21. led 2021

@hanzbl00 řekl mi že kvůli tomu špinění je krátká lutealni fáze (nebo jak se to pise😀) nestihne narůst stélka dostatecne aby se vajíčko zavrtalo 🤷‍♀️ ale co jsem tak četla tak každý dr to řeší jinak, podle někoho je to problém podle jiného je to ok.. Pak se v tom vyznej🧐

majka116
autor
26. led 2021

Ahoj, tak jak jste všechny na tom, jak se mate?🙂 já už zase čekám na ovu, dávám tomu poslední šanci a pak už budu muset řešit něco jinyho a starat se i o jiný věci a nemyslet na miminko

misak48
26. led 2021

@majka116 tak držím palce 🍀 já dnes na kontrole 9+6 a vše v pořádku 😍

michaelarousova
26. led 2021

@majka116 ja jdu zitra na prvni kontrolu☺️A je mi teda dost spatne😂uz asi mesic jen lezim a prezivam..To mi takle u prvniho tehu nebylo☺️

michaelarousova
26. led 2021

@majka116 a taky drzim palce🌸

hanzbl00
26. led 2021

@majka116 ja zatím taky nic.. v patek jdu na gyndu tam sem zvědavá, co mi řekne. Akorat ted jsem 10dc a boli me od včerejška podbrisrk jak pri ovulaci. Nechapu proc.. To neni mozny prece ovulace takhle brzo

sakasi
26. led 2021

@majka116 Jsem dnes 10dpo, ale těžko říct, kdy to dostanu, ovulaci jsem měla posunutou. Test si dělat nechci, bojím se zklamání tak pořád čekám, příznaky žádné necítím takže asi nic. I když se říká že bývá po SP pohnojeno

kevi1
26. led 2021

Ahojky, ja mam prave ovulku. Drzim vsetkym palce, uz ma to nebavi teda. Pisem veeeela grepoveho dzusu tak som zvedava, od stvrtka skusim nasadit ananas

kevi1
26. led 2021

@majka116 a neskusite kliniku?

misak48
26. led 2021

@kevi1 mě krásný hlen udělal čaj z maliníku 😉 kdybys toho náhodou brala málo 🤣 (četla jsem tvůj článek 😉)

kevi1
26. led 2021

@misak48 zapisujem a buduci mesiac kupujem 🤣 ale ak to nevyjde tak uz sa na to fakt vyflaknem, ale manzel je do toho fakt zapaleny, on na druhe realne caka uz 2 roky 🙏

majka116
autor
27. led 2021

@kevi1 už se o tom bavíme a premyslime nad tim. Aspoň zjistit jestli je vše v pořádku

kevi1
27. led 2021

@majka116 mne to dost pomohlo 🙂 nie je to strasne vysetrenie, stoji to len 800 stoviek za jeden hormon, inak to preplaca poistovna a nepotrebujes ani ziadanku. A smozes skusit cvicit podla Mojzisovej a mobilizaciu kostrce 🙂 to neublizi

sakasi
28. led 2021

Ahoj holky, mám první den zpoždění. Nevydržela jsem to a udělala test.. Druhá čárka naběhla skoro hned ale nějak tomu nevěřím, nemůže být pozitivní ještě z minulého těhotenství? Nebo myslíte že to opravdu hned po potratu vyšlo 🙏

michaelarousova
28. led 2021

@sakasi ono to po potratu dost casto prave vyjde☺️Taky jsem to tak mela☺️ A jak dlouho jsi po potratu?

sakasi
28. led 2021

@michaelarousova právě že jen měsíc, ale říkala jsem si že dokud by nebylo tělo srovnané tak nebude ani ovulace.. A bylo v druhém už pak všechno v pořádku? Ten strach už asi jen tak nezmizí že.

Strana