icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
michaelarousova
28. led 2021

@sakasi ano synovi jsou iz skoro 3 roky☺️Ted jsem otehotnela zas a snad bude vse v poradku☺️ A vzdycky se bojim jit na kotrolu..ale musis verit ze to bude ok☺️ Udelej tedt znova za dva dny a uvidis ale verim ze to bude vse jak ma byt🌸

sakasi
28. led 2021

@michaelarousova jojo už jsem to dohledala, že jsi jen měsíc předemnou 🙂 tak nám držím pěsti ať to dobře dopadne ☺️ jen mě děsí, že nemám vůbec žádné příznaky kromě vynechané ms.. Uvidím za ty dva dny udělám test znovu 🙏

michaelarousova
28. led 2021

@sakasi bud rada 😂me je strasne..sle tak oni je na priznaky jeste cas☺️Drzim palce pak dej vedet🌸

hanzbl00
30. led 2021

Holky tak sem byla na gynde.. Klasicky na preventivce a doktorka poslala chlapa teda na spermio.. No ale překvapilo me, ze mi řekla, ze vidi na pravým vajecniku tekutinu, ze mam po ovulaci. Jenze ja teda musela mít ovulaci 12dc coz sem i poznala, protoze me hned po ms zacal bolet podbrisek jak pri plodnem období. To se mi ale nikdy nestalo, vzdycky to mam fakt tak v pulce cyklu. To teda znamená, ze bych mela mit luteralni fazi cca 18 dni. Není to problem? Navic me ted po tom vysetreni boli podbrisek a pak klasicky prsa jak před ms, jenze ta ma prijit az za 16 dni. Achjo nechapu, co se semnou deje
Jo a doporucila mi inofolic a chlapovi florandrol nebo jak se to píše.. Je to teda drahy ale zkusila sem to objednat

misak48
30. led 2021

@hanzbl00 luteální fáze by se měla držet pořád stejná. Takže pokud jsi měla ovulaci o pár dní dřív než obvykle, tak by měla MS přijít taky dřív. Ale každopádně dlouhá LF by neměla být problém, otěhotnění vadí, když je krátká (i když zrovna já jsem asi výjimka potvrzující pravidlo, v tom cyklu kdy jsem otěhotněla jsem ji měla 8 dní)... A bolesti pod bříšku já mám po důkladnějším UTZ teda vždycky. Občas i špinění...

hanzbl00
31. led 2021

@misak48 jenze me se nikdy nestalo, ze by ms přišla dřív.. To by musela prijit cca 25dc coz je strasne brzo. No uvidime každopádně 😀 spinila sem dost dva dny, ted uz dobry ale ten podbrisek furt cejtim

majka116
autor
2. únor 2021

Ahoj, tak už nám došla trpělivost a jsme objednání na konzultaci a následně vyšetření na klinice. Tak jsem zvědavá

kevi1
2. únor 2021

@majka116 drzim palce 🙂

kevi1
2. únor 2021

@majka116 objednas sa na 2-4. den cyklu, inak budes musiet cakat dalsi mesiac na testy

majka116
autor
9. únor 2021

Ahoj ahoj 🙂 tak nevím co se deje ale jsem na tom úplně do písmenka stejně jako v listopadu, cca od 6-6 dpo bolesti podbrisku, citlivé prsa,hustý bily výtok, dneska 9DPO výtok zase vodnatý (úplně stejně jako v listopadu:D) a ms má přijít 15.2 tak jsem upřímně veeelmi zvědavá :D za dva dny jsem objednáná na konzultaci na kliniku, tak třeba nebude léčba ani potřeba🙂))

sakasi
9. únor 2021

@majka116 ahojky, to vypadá nadějně. Zkus za pár dní test 12 dpo by už měl ukázat 😊 Moc držím pěsti ✊✊

nicolnebicko
9. únor 2021

@majka116 ahoj, nevím zda se sem dají pocilaz soukromé zprávy, snažíme se o mimčo zhruba 9 měsíců a zatím nic je mi 25 a sluduji tyhle stránky protože mě uklidňuje čís si o tom jak jsou na tom ostatní. Chci se zeptat jelikož vím že pokud to má člověk skym prokonzultovat je to lepší nemohli by jsme se spojit?

littleannie
9. únor 2021

@majka116 držím palce 🤗 mě to bohužel nedopadlo, tak jsem zase na začátku 😳🤧

majka116
autor
9. únor 2021

@sakasi dekuju moc, taky si držím pěsti už😀😀

majka116
autor
9. únor 2021

@nicolnebicko ahoj klidně můžeš da se tady psát 🙂

misak48
9. únor 2021

@littleannie ach jo, to mě mrzí :-/ odešlo to aspoň samo nebos musela na revizi?

littleannie
9. únor 2021

@misak48 byla jsem na revizi 😳

misak48
9. únor 2021

@littleannie ach jo, to je ta horší varianta, to je mi tě líto dvojnásob 🥴 ale jestli tě to aspoň trošku povzbudí, já si tím prošla v září. Revize, protože v 9+0 miminku přestalo bít srdíčko a moje tělo se netvářilo, že by to zaregistrovalo... Dodrželi jsme šestinedělí, během kterého přišla první MS. Pak jsme ještě jednu další MS počkali a povedlo se na první pokus, pod vánočním stromečkem už byl pozitivní test 😉 a zatím to vypadá dobře, v pondělí jedu na screening 🙂

littleannie
9. únor 2021

@misak48 mě už to potkalo podruhé, naštěstí už prcka mám, tak to teď tolik nebolelo jako předtím 🤷🏼‍♀️🙄... a snad se nám taky tak zadaří, minule nám to s malým taky vyšlo 2 měsíce po revizi 🙏🏻

kevi1
10. únor 2021

@littleannie a jejej to ma mrzi :( drzala som ti palce, lebo tusim sa vam podarilo mimi hned :( dufam ze sa coskoro zase zadari 🙂

michaelarousova
10. únor 2021

@littleannie tak to me mrzi😕snad to brzo vyjde zas🌸

littleannie
10. únor 2021

Děkuju holky 🌸 zatím si nejsem jistá, jestli se budeme snažit hned, příští týden jdu na kontrolu na gyndu, tak uvidím, co mi řekne 🤷🏼‍♀️😳

sakasi
15. únor 2021

@majka116 ahojky tak jak to vypadá? ☺️

majka116
autor
15. únor 2021

@sakasi ahoj, tak už máme po spermiogramu a problém je ze jich je malo.. takže pristi týden zase konzultace a uvidíme co dal 🙂

sakasi
15. únor 2021

@majka116 Takže mrcha přišla i přes příznaky? To je škoda, ale aspoň už víte kde je problém a můžou vám pomoct 😊

majka116
autor
16. únor 2021

@sakasi ano anoo už mám za sebou i odběr krve na HP, tak uvidím ten pristi týden, ale jsem rada ze už víme co a jak 🙂

kevi1
5. bře 2021

Ahoj holky, ako sa vam dari ? 🙂 u nas to vyzera, ze sa zadarilo, tak uvidime. Hned jak som sa prestala snazit 🙂
Uz viete co cakate?

misak48
5. bře 2021

@kevi1 to je super zpráva 🙂 do té Ameriky jste nakonec neodelteli? My ještě nevíme, v úterý jsem se na kontrole 14+6 doktora ptala, jestli je to ta holčička co si myslím. Řekl mi, že pindu tam jasně nevidí, ale že se klidně může ještě objevit, že teď mi není schopný potvrdit nic 🤷 prý až na kontrole za těch pět týdnů...

michaelarousova
5. bře 2021

@kevi1 tak parada☺️My take nevime,ale v utery nas ceka teprve 1.screening tak se treba ukaze☺️ Tohle tehu je uplne jine nez prvni takze tipuji holku😂

kevi1
5. bře 2021

@misak48
@michaelarousova baby a chceli by ste tie holcicky ? 🙂 ja mam kluka, takze by som brala holcicku 🙂

Strana