icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
misak48
10. lis 2020

@majka116 já teda na tom tvém něco vidím 🙂 ale pochybuju, že do odpoledne to zesílí. To až zítra nebo spíš pozítří by mohl být viditelný dušík 🙂

littleannie
10. lis 2020

Tak už jsem koupila další... budete zítra zase testovat??

luckapinos
10. lis 2020

No tak mě dneska i včera poboliva pobrisek a zada jak kdybych to měla dostat, takže já testovat nebudu dokud se mi nezpozdi MS - to je ve čtvrtek, pátek nejdřív no...

hanzbl00
10. lis 2020

@littleannie ja urcite ne.. Mam posledni test a hlavne me fakt boli podbrisek, ze to určitě dostanu.. Tak mozna v sobotu pokus ms nepřijde to zkusim

majka116
autor
10. lis 2020

@littleannie já asi ano 🙂 dej pak vědět 🙂

littleannie
10. lis 2020

@majka116 já až ve čtvrtek, ale ty dej vědět 🤗

misak48
11. lis 2020

@majka116 tak jak to vypadá dnes z ranní moči? Moc bych ti přála, aby to dopadlo dobře 🙂
Mě se dnes už vážně rozjíždí MS. Budu muset srovnat LF zase, jsem teprve 8 DPO. Ale je to zajímavé, jak to tělo jde od zdi ke zdi. Před tím tehu, co teď nedopadlo jsem měla cyklus přes 40 dní. A teď najednou 21 😁

littleannie
11. lis 2020

Tak já už to dostávám 🙁 tak asi nic 🤷🏼‍♀️

misak48
11. lis 2020

@littleannie tak si budem vzájemně drzet palce za měsíc 😉

hanzbl00
11. lis 2020

Holky to me mrzi😏 budu vsem drzet palce do dalsiho mesice.. Ja mam do ms jeste 3 dny ale bohužel si taky myslim, ze to nevyslo.. Zkusim test jeste v patek ale mam klasický pms uz

majka116
autor
11. lis 2020

Dneska jsem zkoušela zase test a bohužel nic, tak nevím proč na tom včerejším se mi zdalo ze něco je. Každopádně mě bolí bricho docela dost, do ms mám ještě 4 dny, ale rozhodla jsem se ze už testovat nebudu, počkám proste do ms, protože hledám všelijaké duchy a potom jsem akorat zklamaná 🙂

majka116
autor
11. lis 2020

Holky ještě vás tady asi jednou budu otravovat :D jsem už opravdu úplně mimo? Nebo se vám zda ten dnešní (spodní) stejný jako včerejší? Jsem už z toho úplně jelen, a furt si nedám rict i když si furt říkám ze ještě počkám :D

michaelarousova
11. lis 2020

@majka116 ja naopak vidim neco na tom spodnim 🤷‍♀️Ale jestli je to ryska nebo duch tezko rict☺️

luckapinos
11. lis 2020

@hanzbl00 já jsem na tom stejně... MS by měla přijít v pátek ale nějak si nedávám žádné šance. Nemám vůbec žádný příznak, který by úspěch sliboval... Test udělám asi kdyztak až v sobotu.

hanzbl00
11. lis 2020

@majka116 ja na tom spodním neco vidim.. Na tom nahore vůbec nic

majka116
autor
11. lis 2020

@hanzbl00 vrchni je včerejší no.. jsem teprve 11dpo tak třeba později

hanzbl00
11. lis 2020

@luckapinos ja taky prave ne.. Akorst nemam nalita prsa jak kazdy mesic pred ms.. Ale jinak me normalne boli podbrisek jinak priznaky, který by znacili neco jinak vůbec zadny😀 ale nadeji furt mame budu držet palce

hanzbl00
11. lis 2020

@majka116 vypada to hodne nadejne. Ja mozna teda zkusím test zitra . A pokud nic tak uz tomu fakt nebudu věřit 😀

majka116
autor
11. lis 2020

@hanzbl00 mě by ani ještě nenapadlo testovat ale hodně mě zmatl ten ovu test.. no doma už žádný další tt nemám, tak proste počkám a budu doufat ze ms nepřijde. Držím palce i vám všem, ať už se konečně všechny dočkáme.

luckapinos
11. lis 2020

@majka116 jestli jsi takovou chvíli po ovulaci tak vydrž, něco by tam být mohlo! 🙂

Teď jsem se rozhodla že počkám s testem až do soboty. Přece jen v pátek má přijít MS a kdyby byl test v pátek negativní před prací tak jsem celej den zklamaná a nervózní... V sobotu ráno na to kdyztak bude větší klid 😅

hanzbl00
11. lis 2020

@majka116 a ty si mela ovulaci 31.10. Co sem četla nebo kdy?

hanzbl00
11. lis 2020

@majka116 ajo uz ctu, ze jsi 11dpo..no ja prave taky podle kalendáre mela ovulaci 31..ale testy si nedelam tak přesně nevím

majka116
autor
11. lis 2020

@hanzbl00 jojo 31.10 byla ovulace a 9.11 mi vyšel znovu pozitivní ovu test. Proto jsem zkousela tehotensky. Včera už mě v podbrisku bolelo docela hodně na leve straně, ale tak nějak jinak než před ms, no já nevím fakt jsem z toho zmatena a připadám si jak blbec už

hanzbl00
11. lis 2020

@majka116 ja bych rekla, ze to fakt u tebe těhotenství bude.. Akorat to chce asi par dni na pozitivni test😀

hanzbl00
12. lis 2020

Tak ja zkusila test a nic 😔 jako i bych tam neco vykoukala ale beru to jako negativni.. Achjo

hanzbl00
Autor odpověď smazal
hanzbl00
12. lis 2020

Ja to jeste zkousela upravit ale jako mam vidiny ja nebo tam neco malo je? Ja na to cumim a fakt tam neco vidim ale me uz z toho koukani boli oci😀

misak48
12. lis 2020

@hanzbl00 já tam bohužel noc nevidím :-/ ale co mam zkušenost, tak první duch stejně nikdy vyfotit nešel... V reálu jsem čárku viděla, ale na fotce nikdy ..

hanzbl00
12. lis 2020

@misak48 no i kdybych tam něco vykoukala stejně si myslim,že nic z toho. Fakt mě bolí podbřišek jak před ms

evelin1251
12. lis 2020

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala jako lovec 👻 😅 Minulý měsíc jsem měla na testu // čárky, ale postupně slábly, takže u mě proběhl po týdnů zpoždění SP tedy opožděná menstruace. To jsem teda obrečela, protože se snažíme už do února. Po těhle měsíčkách jsem měla teda mrtě bouřlivou ovulaci. A věřím, že je teda pohnojeno, a teď se zadaří. Navíc mě od 6.dne po ovulaci začalo bolet v podbřišku, a namlouvám si, že se mimi uhnizďuje 😅😃 no kéž by.MS bych měla dostat v neděli, dnes jsem testovala a test je negativní, i když ho různě nákladním a možná tam něco málo vidím, ale spíš se mi sjíždějí oči 😂. Takže budu muset čekat, test už mám jen jeden, tak otestuju až v neděli.

Strana