Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

Tak už jsem koupila další... budete zítra zase testovat??
No tak mě dneska i včera poboliva pobrisek a zada jak kdybych to měla dostat, takže já testovat nebudu dokud se mi nezpozdi MS - to je ve čtvrtek, pátek nejdřív no...
@littleannie ja urcite ne.. Mam posledni test a hlavne me fakt boli podbrisek, ze to určitě dostanu.. Tak mozna v sobotu pokus ms nepřijde to zkusim
@littleannie já asi ano 🙂 dej pak vědět 🙂
@majka116 já až ve čtvrtek, ale ty dej vědět 🤗
@majka116 tak jak to vypadá dnes z ranní moči? Moc bych ti přála, aby to dopadlo dobře 🙂
Mě se dnes už vážně rozjíždí MS. Budu muset srovnat LF zase, jsem teprve 8 DPO. Ale je to zajímavé, jak to tělo jde od zdi ke zdi. Před tím tehu, co teď nedopadlo jsem měla cyklus přes 40 dní. A teď najednou 21 😁
Tak já už to dostávám 🙁 tak asi nic 🤷🏼♀️
@littleannie tak si budem vzájemně drzet palce za měsíc 😉
Holky to me mrzi😏 budu vsem drzet palce do dalsiho mesice.. Ja mam do ms jeste 3 dny ale bohužel si taky myslim, ze to nevyslo.. Zkusim test jeste v patek ale mam klasický pms uz
Dneska jsem zkoušela zase test a bohužel nic, tak nevím proč na tom včerejším se mi zdalo ze něco je. Každopádně mě bolí bricho docela dost, do ms mám ještě 4 dny, ale rozhodla jsem se ze už testovat nebudu, počkám proste do ms, protože hledám všelijaké duchy a potom jsem akorat zklamaná 🙂
@majka116 ja naopak vidim neco na tom spodnim 🤷♀️Ale jestli je to ryska nebo duch tezko rict☺️
@hanzbl00 já jsem na tom stejně... MS by měla přijít v pátek ale nějak si nedávám žádné šance. Nemám vůbec žádný příznak, který by úspěch sliboval... Test udělám asi kdyztak až v sobotu.
@luckapinos ja taky prave ne.. Akorst nemam nalita prsa jak kazdy mesic pred ms.. Ale jinak me normalne boli podbrisek jinak priznaky, který by znacili neco jinak vůbec zadny😀 ale nadeji furt mame budu držet palce
@majka116 jestli jsi takovou chvíli po ovulaci tak vydrž, něco by tam být mohlo! 🙂
Teď jsem se rozhodla že počkám s testem až do soboty. Přece jen v pátek má přijít MS a kdyby byl test v pátek negativní před prací tak jsem celej den zklamaná a nervózní... V sobotu ráno na to kdyztak bude větší klid 😅
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala jako lovec 👻 😅 Minulý měsíc jsem měla na testu // čárky, ale postupně slábly, takže u mě proběhl po týdnů zpoždění SP tedy opožděná menstruace. To jsem teda obrečela, protože se snažíme už do února. Po těhle měsíčkách jsem měla teda mrtě bouřlivou ovulaci. A věřím, že je teda pohnojeno, a teď se zadaří. Navíc mě od 6.dne po ovulaci začalo bolet v podbřišku, a namlouvám si, že se mimi uhnizďuje 😅😃 no kéž by.MS bych měla dostat v neděli, dnes jsem testovala a test je negativní, i když ho různě nákladním a možná tam něco málo vidím, ale spíš se mi sjíždějí oči 😂. Takže budu muset čekat, test už mám jen jeden, tak otestuju až v neděli.

@majka116 já teda na tom tvém něco vidím 🙂 ale pochybuju, že do odpoledne to zesílí. To až zítra nebo spíš pozítří by mohl být viditelný dušík 🙂