Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

Tyjo, tak já čekám zas na další měsíc...už jsem to dostala, je to v pytli 😢😢😅 tak snad se některé z vás zadaří 👍
@evelin1251 tyjo to me mrzi.. Tak na Vánoce bude určitě dáreček..
@majka116 co ty jak to stebou vypada?
Já dneska zase zkoušela tedty, duch tam je ale pořad stejně silný, nijak to nesili a začínám špinit, takže nejspíš nic 🙂
Tak to vypadá, že se budeme všichni podporovat další měsíc... 😳 tak na Vánoce se dějí zázraky 🤩
Vánoce jsou nase😀 ja teda cekam co bude jeste ale cekam fakt ms kazdou chvíli.. Akorat me dneska pali zaha az je mi z toho zle. Fakt tenhle mesic sem nejaka vadna😂
Ahoj s dovolenim sa k vam pridam. Mne dnes rano zacala MS, sklamanie velke, ale tak snad sa zadari na Vianoce nam vsetkym 🙂 inak my nemame absolutne ziadny viditelny problem, mame aj jedneho syna, ktory sa nam podaril hned a napriek tomu to teraz nejde.. som z toho nestastna :(
Taky už se mi rozjela ms a dostala jsem to, takže nejspíš biochemické, protože na testech jsem měla duchy. Tak držím palce všem priste 🤞
Holky, nevim jestli to bylo tim, ale taky jsme se 3x snazili (myslim tim 3 mesice) a nic a pak jsem nekde cetla o vitaminu E, tak jsem ho zacla brat+ kyselinu listovou a hned nam to tento mesic vyslo. Tak to je jen takova moje malinkata rada, treba to bylo tim, treba ne 🙂 ale urco si tim nijak neublizite.
@pinkyy muzu se zeptat jaky jsi brala tem vitamin e? Ja koukala na drmek s vitaminem e ,sle moc recenzi jsem nenasla☺️
@michaelarousova ja si kupovala od noventisu vitamin e 100 v cervene krabicce asi za 50 kc 🙂
Ty jo holky, tak to je blbý, že to žádné nevyšlo...prosinec si fakt musíme ohlídat, je to vlastně moje poslední šance, jinak mám nástup do práce.
@michaelarousova já drmek beru od Ariel je na něm psáno + vit. E, beru ho od srpna, ale jestli působí nevím.
@evelin1251 ja beru gynex a ono to bude asi dost podobny☺️Stejne jde o to se hodit do klidu a neresit to☺️Pak to pujde i bez vitaminu☺️
@pinkyy dekuji☺️
@kevi1 díky 🙂 já testy nikdy moc neřešila, ovulaci si hlídám bazální teplotou, ale občas je pro zajímavost zkusím. A nikdy se mi nepovedlo chytit test pozitivní. Maximálně tak, jak je to na tom posledním na tvé fotce, spíš ještě trochu slabší. Měla jsem to tak i teď ten cyklus. Testy slaboučké, pak dva dny za sebou zhruba v téhle síle a další den zase nic. Podle teploty se ale ukázalo, že ovu byla po tom posledním nepozitivnim, ale silném testu... Taky mě zajímalo, jestli šílí nějak postupně nebo ne, proto jsem se ptala na víc testu během cyklu 🙂
@evelin1251 já mám sice do práce ještě čas, ale potřebuju taky co nejdřív, jinak mi hrozí, že nebudu mít nárok na mateřskou :-/
Ahojte, potřebovala bych zase poradit..😀🤦🏽♀️ Jak už jsem tady psala tak krvacim, ale na testu pořad něco je, myslíte si ze to jen chce čas pokud se to teda neudrzelo aby mi úplně klesla hodnota hcg, nebo čím to muže být? Dekuju..🙂
@hanzbl00 ahoj, jak to s tebou dopadlo? Myslím, že jsi psala, že čekáš furt na ms, dočkala seš? MŠ nebo //čárek?
Jinak začínáme nanovo 👍😜 dnes 1.plodny den dle kalendáře 😅
@evelin1251 ahooj, já dnes 3 dny před ovu, dle kalendáře 😂👍🙏🏻 Snad nám to teď klapne 🙏🏻

@hanzbl00 no budu to muset s tou prácí nějak pořešit...dělám v zemědělství, takze zvířata musí dostat žrádlo na čas 😏 těžko říct jestli se nějak dohodneme no 😅 ale třeba jak říkáš, třeba to nakonec nebude potřeba ☺️