icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
hanzbl00
24. lis 2020

@evelin1251 ahoj.. No dockala sem se ms po 5 dnech zpoždění 😄 zítra by me mela koncit tak jedem od znovu..
Holky prosinec je nas😂

majka116
autor
24. lis 2020

@littleannie tak to jsme na tom úplně stejneee😀🤞

misak48
24. lis 2020

@evelin1251
@littleannie
@majka116 holky vemte mě mezi sebe, já snad čekám ovulaci taky každým dnem 🙂 teda doufám... Testuju už od brzy, protože minulý cyklus jsem ji měla 14 DC. To jsem dneska a konečně se objevil aspoň trochu hlen, ale na klasický plodný to ještě nevypadá. Tak snad přijde brzy. Vypadá to, že se mi ten cyklus po revizi začíná trochu rovnat do starých kolejí, kdy byl hodně dlouhý...

littleannie
24. lis 2020

@misak48 Vítej 😇 čím víc, tím líp... mě začal plodný hlen teď večer, manžel usnul 🧐, tak snad zítra a nechám to osudu... 😄 těším se, až budeme společně koumat příznaky a testovat 🤩😃..

kevi1
25. lis 2020

@littleannie
@misak48 s dovolenim sa tiez pridam 🙂 ja tento mesiac skusam brat gynex, mam dost rozhadzany cyklus, tak uvidime 🙂 podla kalendara mam par dni rped ovulkou, podla mojho tela nevie ani panboh. Snad sa nam vsetkym zadari krasny predvianocny darecek. Ako dlho sa snazite? 🙂

misak48
25. lis 2020

@kevi1 u nás je to složitější. Snažíme se o druhé, dcerce budou na konci ledna dva. Chtěli jsme děti blízko u sebe, takže volný průběh necháváme asitak od jejich 3 měsíců. Ale kvůli kojení se mi cyklus nastartoval až někdy po jejím roce. O prázdninách se konečně zadařilo, ale zamlklo v desátém týdnu, takže v září revize. Takže teď mám cyklus rozhozený nejen kojením, ale taky tou revizí 🤦 Gynex jsem minulý cyklus dobrala, tak to teď zkouším bez, beru jen B6 kvůli prodloužení luteální fáze. A když se nezadari, tak ho koupím zas příští...

michaelarousova
25. lis 2020

Ja tento mesic tomu zkusim nejak pomoci...beru vitamin E a vehem plodnych dni piju grepovy dzus,a behem ovulace zkusim conceive gel na podporu poceti.a kdyz nic nepomuze prdim na vsechno a ono to nekdy prijde☺️Jedno ditko uz mam a obcas vyda za dva😂

kevi1
25. lis 2020

@michaelarousova tiez uz jedno mimco mam a islo nam velmi hladko... conceive gel nepoznam, co je to zac ? tych veci je x co mozu pomoct. A grepovy dzus je naco? 😀

kevi1
25. lis 2020

@misak48 az tak snad sa coskoro zadari 🙂

michaelarousova
25. lis 2020

@kevi1 ten grepovy dzus napomaha prosukci plodneho hlenu a ten gel je proste na bazi lubrikantu..napimaha spermiim udrzet je dele na zivu,rwchleji se dostavaji k vajicku...me taky dve tehu sly hned a ted to nejde☺️

misak48
25. lis 2020

@kevi1 ten tvůj článek na profilu je úplně úžasný 🙂 jako kdybys byla v mé hlavě 🙂 máme ten příběh v lecčems podobný. Taky jsem napoprvé otěhotněla úplně neplánovaně, měsíc po vysazení antikoncepce z jediného nechráněného styku mimo předpokládané plodné dny. To teda tenkrát do zdárného konce nedošlo, skončilo to v desátém týdnu revizí. Ale pak jsem otěhotněla 5 měsíců poté zase na první pokus. No a s tím druhým jsem to pořád brala tak nějak v pohodě - půjde/nepůjde, času zatím dost (nemám se kam vrátit do práce, takže ty 3 roky máme jako takovou metu). Věděla jsem, že kvůli tomu nechci končit s kojením, takže jsem k tomu tak přistupovala. No jenomže po tom dalším potratu jsem se dostala do tehlete fáze, co popisujes a jsem z toho úplně vyřízená :-/ navíc mi totiž pořád zní v hlavě ještě fráze "po potratu je pohnojeno a kde to hned"... Já teda testům nevěřím, ale měřím BT. Tak uvidíme, co bude 🙂
Pochopila jsem to dobře, že vy teď jedete čtvrtý měsíc?

evelin1251
25. lis 2020

No je to mazec, my chceme taky druhý, začali jsme v únoru, nechávala jsem tomu volný průběh do května a od té doby hrotim ovu testy a vitamíny atd 😅😜 Je zajímavý, že v tom září, jsem se na ovu testy vyprdla a vážně jsemv říjnu ty // čárky měla, no jenže pak to po 14 dnech odešlo...ale aspoň je vidět, že to jde, jako otěhotnět. Přesně jak píšeš @misak48, že má být po SP pohnojeno, tak jsem na to tenhle měsíc fakt sploléhala, a ono nic....takže prosinec je náš.
@michaelarousova to musím jít teda co nejdřív pro grapy, zatím se laduju jen pomerančema 😅😂😂

michaelarousova
25. lis 2020

@evelin1251 jsem cetla na tem grep jen chvalu tak uvidime😂ja ten hled teda nesleduju ale..necham se pak prekvapit😂ale smi se pit jem do ovulace!☺️

kevi1
25. lis 2020

@misak48 jak sa to vezme, o dieta sme sa rozhodli nejak v case MS, tak sme cakali, prisla prva MS-neMS na konci septembra a potom v polke oktobra znovu. V novembri zase. Takze vlastne cheme dieta od konca augusta ale moc toho snazenia sme si ani neuzili skrz tie moje divne cykly. Ja som inak v uplnom poriadku podla doktora, ale neviem.. bezne mam cyklus od 25-38 az 40 dni, niekedy mi trebars cyklus na cele leto vynechal. Podla mna je v tomto problem a minule sme sa proste trafili omylom. Ja som otehotnela asi 8DC naposledy, respektive v tej vecer sme zamiesili... bola som uplne v soku vtedy, ze to vobec bolo mozne otehotniet akurat v tom case s mojimi cyklami. Ja som sa po porode druheho tehotenstva strasne bala, teraz si to vycitam, mohli sme sa uz 2 roky snazit alebo uz mat doma miminko, ja som nekojila.. co uz no, raz to pride a ked nie, tak aspon mame doma jedno dieta ze 🙂 a bez vacsich komplikacii, musime si hovorit, ze mnohe nemaju ani to 🙂 ja som v poslednu dobu viac a viac vdacna za to ze mam doma to svoje stasticko ❤

misak48
25. lis 2020

@kevi1 jo tohle nekonečné čekání na další šanci znám moc dobře, já měla celé jaro takhle šílené cykly (33-40 dní) asi kvůli tomu kojení. Ten cyklus co se zadařilo jsem ovulovala 30 DC. O to víc mě překvapilo, když po revizi prisla MS za 27 dní a další za 21. Ale teď se to asi začíná rovnat, jsem 15 DC a ovu v nedohlednu :-/ taky jsem strašně ráda, že to svoje zlato mám 🙂 ale teda upřímně po potratu je to nejhorší "útěcha", která může přijít. Okolo mě tím svým "to se stane, buď ráda, že máš aspoň jedno zdravé dítě" vydeptalo natolik, že jsem se ještě cítila provinile, že mě ten potrat vůbec trápí 🤦 a dostávala jsem se z toho o to dýl potom...

kevi1
25. lis 2020

@misak48 mne paradoxne pride horsie to cakanie na MS jak cakanie na "sancu". To si proste hovorim, ze nie som tehotna a je mi to sumak, ale potom ked uz je po ovu, tak furt dumam ci som alebo nie som tehotna a cakanie na MS je nekonecne... no chapem ze po potrate to muselo byt strasne, clovek sa na jednej strane "tesi" z toho jedneho, ale to neznamena ze strata druheho neboli... drzim fakt palce, nech sa skoro zadari, asi by to fakt trebalo prestat riesit, ale ide to tazko ze? A to ja pracujem... niezeby som sa isla zdriet, ale aspon sa mozog zabavi. Mna najviac utapa ten Covid, clovek sa moc nema na co tesit, tak sa o to viac upina na tehotenstvo..

misak48
25. lis 2020

@kevi1 tak snad tentokrát čekáme obě naposledy 🙂 korona je (nejen) na tohle zlo, byla jsem zvyklá být rozlitana a teď najednou s malou akorát dřepíme doma... A hlava má čas přemýšlet a vymyslet kraviny... Sice taky částečně pracuju, ale jen z domova po večerech, tak to moc na rozptýlení nepomáhá...

littleannie
25. lis 2020

Tak mě asi začíná ovu teď, dost mě bolí podbřišek 🤷🏼‍♀️🧐 tak to ještě potvrdíme a od pozítří počítam 10 dní na test 😂.. sleduju to podle hlenu a bolestí, testy sem nezkoušela 🤷🏼‍♀️

misak48
25. lis 2020

@littleannie tyjo to se máš 🙂 já pořád čekám a nic...

evelin1251
25. lis 2020

@littleannie jo přesně, nejhorší je když už je po ovulaci, a ty čekáš jestli ta mrcha přijde nebo ne... to je prostě voser 😂😅

littleannie
25. lis 2020

Já mám dvě appky a ta jedna mi ukazovala ovu na zítřek a ta druhá na pozítřek 🤷🏼‍♀️ Snad to klapne 🍀

michaelarousova
26. lis 2020

Hokky mohu vas o neco poprosit? Myslite ze jsou oba ovu testy pozitivni?

kevi1
26. lis 2020

@michaelarousova za mna je teda pozitivny ten pravy.

michaelarousova
26. lis 2020

@kevi1 taky si myslim...jsem myslela ze ovulace byla vcera ale asi je az dneska☺️Uvidim zkusim jeste odpoledne ☺️Vcerejsi jsem delala taky az odpoledne

kevi1
26. lis 2020

@michaelarousova jo tak asi dnes, skus este dnes a ak slabne tak mas ovu 🙂 je to jak raketova veda mi pride.. my sme sa este nikdy do ovu podla testov netrafili lebo furt to zle vycitam 😀 drzim palecky 🙂

michaelarousova
26. lis 2020

@kevi1 no ja mam hlavne ovu pravidelne az 14dc a dost bolestivou a ted prave je driv a jeste ji skoro necitim😂lepsi snad neresit☺️

pinkyy
26. lis 2020

Holciny a vy cekate se sexem az na den ovulace? Podle me je nejlepsi na to vlitnout uz tak 3 dny pred a delat to tyden v kuse treba ob den, kdo zvladne klidne kazdy den 😅
@michaelarousova podle me jsou pozitivni 😁

michaelarousova
26. lis 2020

@pinkyy nene my spolu spime kdy chceme urcite necekam😂byla jsem ted na prevenci a domtorka si mysli ze ovulace probehne kazdou chvilku takze az dneska byl pozitivni☺️

kevi1
26. lis 2020

@pinkyy my spolu spime furt ale jak napotvoru sa netriafame do ovulky tak to skusam sledovat 😂 mam ju dost nahodne

littleannie
26. lis 2020

My tomu mazlení necháváme volný průběh, ale včera, když sem cítila, že se to blíží, tak sem to ještě pojistila... 😃🤫 Já už sem si to sledování ovu trénovala ještě před snažením, minulý měsíc jsme se rozhodli, že už se budeme snažit, ale už bylo po ovu normálně, ale díky covidu jsem to měla posunuté, tak sem trochu doufala, že se posunula i ovu 🤷🏼‍♀️ Neposunula... 😂

Strana