Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

@misak48 ahojky, já jsem dnes 3DPO a vnitřní pocit mi říká, že to vyšlo...😂 jelikož mám 45kg, tak úplně cítím jak se mi v tom břichu něco děje... ale možná mi hrabe... mozek mi říká, ať malého už raději netahám a začínám mít divné chutě, až si říkám, jestli nebyla ovu dřív 😂😂😂🤭🤭🤷🏼♀️
Ale mam otazku baby. Ak som mala 16.11 prvy den MS, kolkaty DC som?
@kevi1 14 DC 👏 1. den cyklu je 1. den menstruace 👍👍👍
@kevi1 já hlídám ovulaci kvůli jedné jediné věci - kvůli doktorům. I proto mi stačí potvrzení teplotou, protože s tím, že bychom se s manželem třeba netrefili si starosti fakt dělat nemusím 😁 ale jak mám delší cyklus a ještě navíc krátkou luteální fázi, tak jsem si s doktory a jejich tabulkami během svých třech dosavadních těhotenství užila fakt dost. To je vždycky návštěva moc brzo, protože "vy sice tvrdíte, že je podle ovulace těhotenství o tolik a tolik menší, ale podle MS už by mělo být takhle velké, tak to radši zkontrolujeme" a pak mě akorát stresují, že ještě není srdíčko a že to neodpovídá. Proč asi žejo.... Takže tentokrát jsem připravená a termín MS si prostě upravím podle ovulace, aby jim to do těch tabulek sedělo a já měla klid 🤷
@littleannie super dik myslela som si ale nebola som si ista. A 1. DPO je vylozene den po ovulke hej ?
Já bych měla mít ovu za dva dny ale dneska mě docela bolel podbrisek a už mi i začíná hlen, tak uvidíme, teď už pokud to vyjde to snad dotahneme až do konce🙏🏽
@majka116 já ke zkouším akorát tenhle cyklus 🙂 ale v minulosti už jsem s nimi párkrát koketovala a nikdy pozitivní nebyly, tak mě to teď potěšilo 🙂 na kontryhel bacha, měl by se jenom do ovulace, pak už ne. Já na něj nedám dopustit během MS na bolesti. Teď jsem poslední týden pila maliník, prý má vliv na kvalitu plodného hlenu .. řekla bych, že docela zabral 🙂
@misak48 tyjo a jak mate sex? my sme mali vcera vecer a dnes rano manzel v koseli sexy do prace isiel, tak som sa na neho hned vrhla, ale nejak mu neslo to dokoncit :D tak ho musim znasilnit aj vecer a este zajtra, ale my sme relativne naruzivi, zvladneme aj kazdy den, ale jak to mame casto, tak to nema finish z jeho strany 2x denne :D ale ja uz si chcem byt ista ze sme sa trafili do ovulku, minuly mesiac sme sa netrafili
J jsem dneska asi 5dpo a boli me snad celej clovek..a to uz nekolik dni😂 je to vubec mozny takle brzo? Nebo uz si to vsugerovavam?! Bych potrebovala aby mi nebylo vubec nic takle akorat o vsem stale premyslim
@misak48 @kevi1 to je hustý já taky 😅 podle kalendáře jsem měla mít ovu v neděli, ale dle krásně zbarvenýho testu byla včera celý den, testovala jsem dopolko i večer ve 20h, a čárky byly stejně intenzivní. Jenže včera nic nebylo, protože jsem usnula se synem ☹️ Takže jen, co muž přijede z práce domů musím ho přímo znásilnit 😂
Určitě to teď vyjde! Takže dneska by měl být den D. 🍀🍀🍀
Jen si říkám, jestli to nevyjde kvůli tomu, že jsem včera usnula, tak se budu proklínat a dávat si snad i budík. Sex byl v sobotu, neděli, v pondělí né - to byl ale stejne zbarvený ovu test, tzn že ovulace proběhne dneska, takže sex být musí ať chce nebo ne 😅😂😂 Už jsem z toho na hlavu, tak moc si to přeju ♥️🍀
@evelin1251 este zajtra musis 😀
@michaelarousova ja som si minuly mesiac vsugerovala vsetky priznaky a prd z toho😂
@kevi1 👍 no problema 😂 jen si musím dát asi toho budíka, aby zas neušla 😂😜
@evelin1251 alebo ho musis znasilnit rano jak ja 😀 ja asi vymyslim nieco sexy navecer nech z toho je atmoska a nie plodenie dietata.
@kevi1 přesně, stačí že jsem z toho ve stresu já, vůbec nechci, aby nabyl podezření, že jsou zrovna plodný dny ☺️ takže asi nenápadně film atd...😂

Ahoj holky, tak jak to s vámi vypadá? Už máte po ovulaci? Já jsem dneska 19 DC a vypadá to, že se jí konečně dočkám. Ale moc nevím kdy, to se ukáže zpětně podle teploty. Ale hlen vypadá slibně 🙂 test jsem včera nedělala a dneska byl negativní, ale já neměla pozitivní ovu test ještě nikdy, přestože podle teploty vím, že ovu probíhá. Asi jsem jeden z těch případů, který ho má pozitivní jen pár hodin a musel by se trefit...