Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

@michaelarousova ahooj, já jsem taky 5DPO, bolí mě břicho, hlavně večer po celém dni namáhání... a je mi nepřijemné na něm ležet 🤷🏼♀️😄 a začala sem jíst nějak víc a pít 🤷🏼♀️ Manžel včera říká malému: asi budeš mít sourozence, když maminka tak papá a já: a jestli se to nepotvrdí, tak je jen maminka nenažrané prasátko 😂😂😬😬
@littleannie @michaelarousova holky držím palce 🙂 jako z hlediska biologie je 5 DPO na jakýkoliv příznak fakt brzy, protože je to ještě před zahnizdenim vajíčka 🙂 ale víte jak to je - je spousta žen, které tvrdí, že věděli že jsou v tom téměř hned po sexu, prostě intuice 🙂 já mezi ně teda nepatřím 🤣 maximálně si vždycky něco vsugeruju... Moje intuice je asi úplně slepá, já ani netušila, jestli je první holka nebo kluk než nám to doktor řekl 😀
@littleannie me boli bricho ,uplne jako by v trislech,prsa boli,zima mi je od zaludku blbe...jak pises na brise lezet nemuzu😂jenze trpim na pms takze variant je vice😂
@misak48 to se lehko říká, kliiiid však to většina známe 😅😂 když ty spermie čekají, takmproc to teda nevychází 🤪
@misak48 jsem prostě netrpělivá, a tlačí mě čas, za chvilku budu muset nastoupit dopravě, tak jsem chtěla jen na rodičák navázat a hotovo, a ono to jako na potvoru nejde už teda skoro rok 😜🤪
@evelin1251 já to znám moc dobře... Já teda na nástup do práce ještě rezervu mám, ale chtěli jsme děti co nejblíž od sebe. Když se po roce a půl zadařilo, tak jsem skončila v 10 týdnu... Takže teď kromě všeho snažení mám ještě navíc rozhozený cyklus revizí :-/ a strach, že i když se zadari, tak bude znova a už to pak nestihneme... Hlavně si vždycky vsugeruju, že to určitě vyšlo a pak jsem akorát zklamaná...
@misak48 ja nemeriem BT, ale podla priznakov tiez typujem ovulku az vcera, takze dnes som tiez 1 DPO 🙂 ja asi vydrzim netestovat az do meskania MS, minule tehotenstvo som testovala snad 17-18 DPO a mala som krasne dialnice, som strasne sklamana ked vidim biely test a potom sa mi tie dni strasne vlecu :( skusim vydrzat az do pondelka/utorka
@kevi1 no já měla v posledním cyklu luteální fázi jen 8 dní, teď ji teda prodluzuju vitamíny, vím, že to funguje. Ale víceméně vždycky, když se MS nedostavila desátý den po ovulaci jsem byla těhotná... A vždycky těch 10 DPO test bílý nebyl.... Ale já už dokážu poznat přicházející MŠ dopředu podle čípku a teploty většinou taky. Takže pokud to bude vypadat, že se blíží, tak taky testovat nebudu zbytečně...
@kevi1 chtělo to několik cyklu sledovat, ale v zásadě mi to tělo funguje dost podle toho, co je tady popsané 🙂 https://www.rodina.cz/clanek3775.htm
Ahojky ☺️ Tak já dnes 8DPO a špiním... tak snad nidace 🙏🏻 Co vy holky?? 🥰
@littleannie to zní dobře 🙂 kdy máš termín MS? Já upřímně doufám, že příští týden budeme s malou lítat pořád někde a rychle to uteče ty dny. Hrozně se to vleče 😀
@littleannie to vypada slibne☺️ Me ted par dni bylo tak spatne ,ze jsem si myslela ,ze to vyslo☺️Uplne stejne mi bylo b prvim tehu..ale uz je mi lepe tak asi nic...
@littleannie drzim palec 🍀🍀ja som 3 DPO takze hocico co citim je vsugerovane 🤣
@kevi1 me taky zaclo bejt blbe takle brzo a je porad😂 uz abych mohla udelat test pac ti cekani me zabije😂
@misak48 MS by měla být ve čtvrtek, ale snad nebude 🙏🏻
Holky, dík 😘 zítra zkusím test 😄
@littleannie tak dej určitě vědět, jsem napnutá jak kšandy 🙂
@misak48 já taky, dnes sem jeste trosku zaspinila, tak snad to uz ustane 🧐
Tak test negativní a špiním pořád a dnes celkem dost 😔 tak nevím jestli to dostanu dřív nebo co se to děje 😔😔😔
@littleannie pokud je to uhnizdovani tak by jeste asi test nic neukazal nebo ne?☺️
@littleannie to vyzera asi ze sa ti spusta MS, vies isto kedy si mala ovulku?
No jen dle kalendáře a hlenu a dle kalendáře mi ms vždy seděla a teď by to bylo o 5 dní dříve... 🤷🏼♀️
@littleannie já měla ovulační špinění vždy jen úplně maličko, jen třeba jednou, dvakrát na toaletaku po utření. Nikdy to.mebylo ani na intimku... Ale třeba může být i takhle silnější, těžko říct... Držím palce, ať to dopadne dobře 🍀
Jinak já jsem holky dnes 4 DPO a už to zase začíná 🤣 od rána hustý bílý výtok - u prvních dvou těhotenství to byl vždy první příznak, ale teď to zřejmě budu mít po ovu pokaždé, když je to tak brzo. Pak mě pichalo v podbřišku... A nakonec mi to dvouleté malé zvíře povídá, že si musím sednout, aby mě nebolelo bříško, protože je v něm miminko 🤣
@littleannie tak daj vediet, drzim vsetky palecky
Holky muzu mit jeste dotaz? Kdyz byla ovulace driv zmamena to ,ze i ms prijde driv? Ja temto vecem nejak nerozumim

@evelin1251 tyjo klid 🤣 otěhotnět se dá i ze sexu 5 dní před ovulací, 3 dny tam spermie vydrží na vajíčko počkat stoprocentně. To by se moc děti nerodilo, kdyby se musel člověk trefit fakt do dne ovulace nebo jeden před 🙂 já teda na sobě ovulaci cítím stoprocentně, mám neuvěřitelnou chuť na sex jako vždycky 😀 a to dítě jak kdyby vycítilo můj záměr skočit za manželem tak nespí a nespí 🤣