icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
kevi1
7. pro 2020

@michaelarousova ja som tomu tiez nerozumela. Rychle vysvetlenie - vacsina zien na relativne rovnako dlhu lutealnu fazu - to je faza od ovulky do MS. Aby sa zadarilo, nemoze byt kratsia ako 10 dni (tj, zdrava zena nedostane MS skor ako 10 dni po ovulacii), byva zvacsa 12-16 dni. Co sa meni je ta predovulacna doba. To znamena, ze ak mas LF dlhu 14 dni a ovulku 10 DC, tak MS pride 24DC, ak mas ovulku 20DC, tak MS pride po 34 DC. Takze ano, ked si mala skor ovulku, tak pride MS skor tiez. Ono ale zalezi, ci skutocne vies, kedy si mala ovulku 🙂

michaelarousova
7. pro 2020

@kevi1 mam ji potvrzenou doktorkou ☺️Dekuji za vysvetleni☺️

kevi1
7. pro 2020

@michaelarousova a kolko dni ti prebehlo od ovulky ? 🙂

michaelarousova
7. pro 2020

@kevi1 dneska je to 11dpo

kevi1
7. pro 2020

@michaelarousova tak drzim palec, nech to tam je 🙂

michaelarousova
7. pro 2020

@kevi1 dekuji☺️Tento mesic je takovej zvlastni😂ovulace driv,hodne bolestiva, par sni po ovu mi bylo hrozne a je porad ...tak jsem si rikala, ze to urcite vyslo ,jenze na testu stale nic neni nebo ja tam neco vidim ,ale jenom ja 🙈a ro uz by tam neco bylo🤷‍♀️

littleannie
8. pro 2020

Ahojky, tak já 2DC 😩 tak držím palečky aspoň Vám 😘😘

misak48
8. pro 2020

@littleannie to mě mrzí :-/

kevi1
8. pro 2020

@littleannie to ma mrzi :( neprisla ti MS skor?

littleannie
8. pro 2020

@kevi1 jj, přišla 25DC, normálně chodí tak 28-31DC😩

misak48
9. pro 2020

Tak já dnes 7 DPO, příznaky překvapivě vůbec žádné. Respektive občas mě píchá v podbřišku, ale mě to.nejspis dělají střeva... Ale teplota pořád nahoře, takže jsem na to líp než minulý cyklus a vitamíny na prodloužení LF zabraly. Minulý cyklus už šla 7 DPO teplota dolů a večer jsem začala špinit...

kevi1
9. pro 2020

@misak48 tak drzim palec 🙂 ja som tiez 7 DPO, LF mam cca 14 dni, takze ja mam este casu a casu..

majka116
autor
10. pro 2020

Ahoj, tak se po delší době ozývám i já 🙂 tento měsíc ovulaci potvrzenou ani nemám nechtěla jsem to moc řešit, odpočinout si od toho ale podle všeho vychází ze byla asi 29-30.11
Tento měsíc tomu tolik šancí nedávám, styk byl stejně jen 28 a 30.11, takže nevím, i když možnost tam je, tak uvidíme ještě 🙂

misak48
10. pro 2020

@majka116 je tak to jsi s čekáním ještě dál než já a @kevi1 😉 držím palce 🍀
Já jsem 8 DPO, pár vsugerovanych příznaků by dnes už bylo, ale čípek spíš vypadá, že se chystá na MS, takže ztrácím naději :-/ snad aspoň ta MS nepřijde dřív než v neděli, aby byl dostatečný posun v délce luteální fáze...

kevi1
10. pro 2020

@misak48 ja sa citim tak stredavo oblacno, ale skor si to nahovaram a mam pocit, ze tento mesiac to tiez este nebude. Nastastie s LF nemam problem, ale zase s brutalne nepravidelnym cyklom ano.. tak drzim palce nech to vyjde a ak nie, tak aspon nech vydrzim do tej nedele. Ako vyzera BT?

misak48
10. pro 2020

@kevi1 ta se drží naštěstí ještě nahoře. Což je na jednu stranu dobře, na druhou stranu mi kromě minulého cyklu vždy klesala až 1 DC, takže je klidně možné, že MS zítra dorazí a teplota to ještě dneska neukázala :-/

majka116
autor
10. pro 2020

Nooo, ačkoliv tomu tento měsíc po tom minulém už moc neverim, mám vše úplně stejně jako minuly měsíc.. stejně “příznaky” a tak mě napadlo jen tak si zkusit proste test který jsem měla doma, je to tedy cistlivost 25, možná tam něco slabouckeho je, ale nechci si nic ještě namlouvat do ms je ještě daleko 🙂 a myslim si ze už jsem z toho fskt blazen :D

kevi1
10. pro 2020

@majka116 tak posli foto a kedy ti ma prist MS ? 🙂

majka116
autor
10. pro 2020

@kevi1 tyjo no fotku pošlu ale je to tam špatně vidět ta kvalita fotky se vždy zhorsi když se to někam přidává, ale ms má dojít 16.12, test jsem zkoušela jen ze zvědavosti, někdy k večeru, navíc je to citlivost 25, takže tomu zatím moc nedavam /🙂

misak48
10. pro 2020

@majka116 já to vidím na obou fotkách 🍀

misak48
10. pro 2020

@majka116 tyjo a to máš tak dlouhou luteální fázi, že máš mít MS až 16.?

majka116
autor
10. pro 2020

@misak48 podle kalendáře 🙂 který mi zatím ale vždy vyšel dobre, používám už několik let🙂 podle kalendáře byla ovulace 1, ale já si myslím ze byla už tak 28-29 podle bolesti, hlenu atd.
Takže to vychází na nějakých 14-16 dnů 🙂 minuly měsíc mi to vyšlo přesně na 16 dni 🙂
Tak zítra až pojedu ráno do práce zkusím koupit klasicky papirkovy a asi zkusim, i když je ještě brzo ale tenhle mě zase znervoznil :D

majka116
autor
10. pro 2020

@misak48 navíc mám 30 denní cykly, takže nikdy nemám ovu přesně 14.den cyklu no.. Alw tento měsíc si fakt nejsem úplně jistá nezkousela jsem testy nic, jen si fakt myslím ze byla tak toho 29 nějak 🙂

misak48
10. pro 2020

@majka116 vidíš, já jen neumím počítat 🙈 mě to přišlo, že od 29. do 16. tam je víc než 16 dní a ono je to přesně ☺️ jo o pozdější ovulaci já něco vím, tenhle cyklus jsem ji měla 22 DC. To je taková moje klasika, mývala jsem cykly kolem 32-33 dní vždycky. Ale v létě jak jsem otěhotněla, tak byla ovulace až 30 DC....
Tak se určitě zítra ozvi, jsem zvědavá, jestli to bude sílit ☺️ přála bych ti to 🍀 brzo mi nepřijde, já měla vždycky druhou várku už od 10 DC. Ale jak je to s tím ne/testováním před MS a šanci, že to s MS odejde moc nevím, protože jsem.nikdy neměla LF delší než těch 10 no...

majka116
autor
10. pro 2020

@misak48 no minuly měsíc to vypadá ze vše nejspíš odešlo s ms, ale spis mě zarazilo ze ten “duch” je 6 dni před ms na 25kovem testu no. A ještě z odpoledne tak nejak, a ještě jen z potencionalnich dvou styku :D to by bylo obrovské stesticko, zítra dam vědět, dekuju moc✌🏽❤️

misak48
10. pro 2020

@majka116 no jo jenže ono právě není 6 dní do MS jako 6 dní do MS žejo... Proto já tohle udávání nemám ráda, ty dny po ovulaci jsou mnohem přesnější. Protože tvých 6 dní do MS je 11 dní po ovulaci a to já už vždycky mela (z ranní moči) na 25 testu regulérní čárku a žádného ducha...

hanzbl00
11. pro 2020

@majka116 tyjo tak to sem zvědavá.. Ducha vidim a držím palce 🍀
Ja jak ted opet chodím do prace tak neni cas na nic.. Ani energie na sex😂 ale tak sem tam je.. Kdy sem mela ovulaci netusim a testovat nebudu. Ms ma prijit za 8 dni myslim. Tak uvidíme 😀 fakt teď nemam cas vůbec na nic.. Do toho jeste nemam ani napeceno a nakoupeny darky

misak48
11. pro 2020

Dobré ráno. Tak čípek nelhal, dnes klesla teplota :-/ takže kromě toho, že jsem naštvaná že zase nic, jsem ještě taky strašlivé zklamaná, protože ta LF je fakt strašně krátká :-/

kevi1
11. pro 2020

@misak48 ja tam tiez nieco vidim, posli dalsi :D

kevi1
11. pro 2020

@hanzbl00 ja chodim do prace, peciem, sportujem, nakupujem, obiehame restiky terza ked su otvorene, vyvolavam s kamoskami... a aj tak na to furt myslim. Obdivujem ta ze nemyslis, jak to robis? Inak ja mam do MS tusim 4-5 dni, jak nemeriam BT tak neviem presne kedy bola ovulku, ci utorok alebo streda... testovat planujem ale najskor 16dpo ak dovtedy nepride ms

Strana