Bolestivá ovulace po sekci
Ahoj. Jsem 3m od sekce...menstruaci mam od 1.mesice. a vzdy mam ted hodne bolestivou ovulaci...pred sekci jsem o ni ani nevedela. Mela jste to nektera stejne? A co vam na to rekl gynekolog?
mam to stejne, dost me to teda prekvapilo, doufam, ze se to postupem casu zmirni, protoze ta bolest je fakt mnohem horsi nez ms...
@jitulka87 hoja, ja rodila spontanne, ale od porodu jsem pak ovulaci mela taky uz vzdy bolestivou. Do te doby jsem o ni vubec nevedela. Doktorka mi to ale nedokazala vysvetlit, takze nevim, cim to je. Pry se to stava a je to caste, to je jedine, co mi na to rekla.
No...pravda je, ze zlata menstruacni bolest teda 😯 clovek si ted nemuze poradne ani sednout 😤
@jitulka87 presne, ohybalo me to v pase. Ale na druhou stranu je to celkem dobra vec k planovani dalsiho potomka 🙂
Tiež mám od porodu sekciou veľmi bolestivú ovuláciu, bohužiaľ už je to viac ako rok od prvej MS po porode a zatiaľ žiadna zmena, jeden deň chodím úplne zhrbená a je to strašná bolesť...
Já mám od porodu sekcí 5 let a stále mám bolestivou ovulaci, i prsa vždy bolestivá a nateklá. Před porodem, jsem o ovulaci také ani nevěděla.
Ja nemam po sekci..ale ovulaci mam bolestivou take...myslim ze to neni sekci..ale celkove porodem. Proste zmeny...
...no...nemame to my zeny jednoduche...
@letadylkokane Přesně tak to má i já od druhého porodu a nikdo mi s tím nedokáže pomoct,teď zkoušíme ha jestli to pomůže.
@letadylkokane No ,ale v té době se dá plánovat leda teoreticky,protože sex nepřipádá v žádném případě v úvahu,bych umřela bolestí,leda to tam jenom nalít😉😀 ale já už naštěstí žádné neplánuju,takže mi to vůbec nevadí.

A jeste jedna otazka...ovu test s 1 puntikem je negativni?