icon

Brát Fertipronu?

luciesmrckova90
22. srp 2016

Máte prosím někdo zkušenosti s Fertipronou? A po jaké době jste ji začaly brát? Snažíme se 4 měsíc a nějak se nám nedaří. Beru kyselinu listovou super od naturvity a do ovulace piju kontryhelový čaj. Uvažuju začít ještě s fertipronou, abych zvýšila své šance

sofinka84
22. srp 2016

@luciesmrckova90 Já pila nejdříve Nosifol, pak na střídačku Inofolic a Fertipronu, podle toho, co z toho zrovna u nás v lékárně měli. Trošku mi zesílela menstruace, mívám ji hodně krátkou a zlepšila se mi pleť. Ale piju to cca 4. měsíc a zatím se nezadařilo.

alilisi
22. srp 2016

@luciesmrckova90 Ahoj, mě spíš fertiprona pomohla ke zvýšení sliznice a aby se mimčo udrželo, protože jsem brala clostík a ten zase snižuje.. Ale jinak za mě fertiprona dobrá ;)

silvie15
22. srp 2016

Ahoj. Můžu se zeptat co fertiprona je? Ještě jsem o tom neslyšela. Snažíme se s manželem o miminko. Piju kobtryhelový čaj, beru kyselinu listovou, manžel pije kotvičník a používáme gel conceive plus. Ovšem zatím stále nic. Nevíte o něčem co bychom mohli zkusit? Děkujeme

luciesmrckova90
autor
22. srp 2016

Fertiprona obsahuje inositol, který by měl podporovat dozrávání vajíček. Navíc obsahuje další vitaminy. Také nevím jak více to podpořit. A ten conceive gel se aplikuje před stykem?

silvie15
22. srp 2016

Buď před stykem nebo i v průběhu. My používáme na začátku styku, jelikož já mám občas problém s nedostatkem "vlhkosti"

luciesmrckova90
autor
22. srp 2016

Teď na to koukám a to je taky pěkně drahý. Myslím, že pro farmaceutický průmysl musí být "šílené" matky panující dítě dost dobrý byznys co? 😀 ale dá se tomu odolat? 🙂

silvie15
22. srp 2016

Já myslím že pro farmaceutický průmysl to je asi hodně dobrý byznys. Když si vezmu co vše uz jsme s manželem zkoušeli a kupovali. Někdy třeba ani nevyužili. Koupila jsem si GSMamavit a začala jsem po něm zvracet takže celé balení k ničemu. :D