BT 4 dny úplně stejná🤔. Stalo se Vám to také? Je to v pořádku?
Holky, prosim, stalo se Vam, ze Vase bazalni teplota byla 4 dny uplne stejna? Merim vzdy ve stejny cas, v ustech, stejnym teplomerem, ktery meri na 2 desetinna mista, proste za stejnych podminek. A uz 4. den je vzdy hodnota presne 36.9. Stalo se Vam to a je to tak v poradku? Zkousela jsem teplomer pres den a ukazuje jinou hodnotu, tak si myslim, ze baterie by mely byt v poradku. Přikládám graf. Dekuji.

@themuffin aha, to muze byt taky duvod narustu teplot, ale graf zatim vypada dobre, kdy ti obvykle klesa teplota?
@nikishkaaaa v minulém cyklu a jsem měla zatím nejdelší luteátní fázi. Moc tomu nevěřím, dosud jsem měla testy jen sněhobílé 😔
@nikishkaaaa tvůj graf taky nevypadá úplně blbě, třeba to ještě vyjde! 😍🍀
@themuffin dekuji za nadeji, ale vim, ze ne 😉 podle toho grafu by ti mela teplota klesnout nejpozdeji ve stredu
@nikishkaaaa nagojka taky věděla své a čárky našla 😊 uvidíš a ozvi se!
@themuffin urcite se ozvu i ty dej vedet, drzim pesti 🤗😊
@nikishkaaaa ty bys mohla být klidně vědma, dnes opravdu teplota klesla na 36.7
@themuffin ono vetsinou klesa teplota den az dva pred menzes. Ja to tak mela taky, ale od potratu v srpnu mi klesa teplota az 2.den menstruace, a to je dost na nic. Takze ma teplota dnes nekleska, ale uz po utreni spinim 😉 tak dalsi mesic, dalsi kolo, ale ja to vedela, tak me to tolik neprekvapilo, i kdyz to mrzi vzdy 😉
@nikishkaaaa mám to stejně, tak snad nám to jednou vyjde 🙏

@nikishkaaaa vaginalne, ale minulý týden jsem měla odpolední a chodila spát až po půlnoci, tak jsem měřila až po probuzení kolem 7, jinak měřím kolem 4