icon

Bt, ovu, ms, těhu. Stalo se někomu?

pajasala
1. srp 2020

Holky myslíte že ovu opravdu proběhla tak jak vyznacil graf? Ms jsem dostala ale byla jen dva dny a hodně slabá. Ráno jsem dělala tt a když nabíhala moc tak byla vidět i druhá slabá čárka. Pak jsem ale doběhla a vrátila se asi za půl hodky a už tam byla jen jedna. Stalo se někomu? A ještě dodám že bt je stále 36,9.

Bt, ovu, ms, těhu. Stalo se někomu?
tasimia
1. srp 2020

@pajasala může být i nemusí 100% ti to zde nikdo nepotvrdi. Ovulaci stoprocentně potvrdí jen gynekolog. Dobrý je k grafu měřit OVU testem.
Jinak je běžný, když si děláš test, že jde okem vidět jak nabíhá druhá čárka, ale do pár sekund zmizí. Držím palce

katule1990
1. srp 2020

@pajasala Myslím, že ovulace mohla být o dva dny dřív, než je v grafu vyznačené. Jinak se mi taky stávalo, že při nabíhání byla vidět druhá čárka a pak byl test negativní a nikdy to těhotenství nebylo. Jestli máš pochybnost, zkus test za 2 dny, příp. uvidíš, co bude dělat teplota 🙂.

pajasala
autor
1. srp 2020

@tasimia ovu test pozitivní 13 dc

pajasala
autor
1. srp 2020

@katule1990 ovu test byl pozitivní 13 dc

katule1990
1. srp 2020

@pajasala Aha, tak to asi graf vyznačil správně. Osobně ale ovulačním testům moc nevěřím. Nikdy jsem ho neměla pozitivní, ani se to tomu neblížilo, přitom ovulace podle BT i ultrazvuku vždy normálně probíhala.

nina004
1. srp 2020

@pajasala Podľa mňa ovu bola 🙂 a graf vyzerá dobre,kľudne by to aj tehu mohlo byť 🙂

pajasala
autor
1. srp 2020

@nina004 graf ano ale 28 jsem to slabe dostala a trvalo to dva dny. A bt mám pořád 36,9 A tt negativní

tasimia
1. srp 2020

@pajasala na tt je opravdu brzo.

pajasala
autor
1. srp 2020

@tasimia 17 dpo?

katule1990
1. srp 2020

@pajasala 17 DPO už by byl test pozitivní, pokud bys byla těhotná.

tasimia
1. srp 2020

@pajasala udělej si test až ze zpožděním, dříve je to podle mne zbytečný.