Bude výsledek spolehlivý 18 dní po sexu?
Když sex byl 8.2. a já si udělám těhotenský test 18 dní po něm z ranní moči budu moct věřit vysledku?
Spolehlivý spíš až v den vynechani menstruace. Ale pokud máš opakovaně obavy - jak čtu v tvých dotazech, chraň se ještě i jinak, než antikoncepcí. Navíc když ji bereš a mělas menses, je téměř nulivá šance.
Co ty roupy, přelečovala se celá rodina, Vermoxem?
@slayterx zeleninu máte doma kupovanou, nebo pěstujete? Je možné, že je opakovaná nákaza z jídla.
Jinak, co jsem zběžně prolétla, pokud bereš HA pravidelně, jak máš, tak je otěhotnění opravdu minimální. Pokud na sobě pozoruješ změny, je to vlivem prášků, jsou to přeci jen umělé hormony ...
@amazonkajanik kupovanou. A jsem moc paranoidní člověk a nezkušená no..
@slayterx tak se hoď do klidu. Ale ty roupy, to je divný, že se vás to doma takhle dlouho drží. Syrovou mrkev jsi zkoušela? Ta je hned po česneku, babska rada...
@amazonkajanik je možné že jsem si příznaky vsugerovala? 18 dní po styku-snehobily test... Ale bolí mě hlava, trochu žaludek, poboliva podbřišek atd..
@lv břicho mě asi bolelo z kombinace polévky a vody protože hned po tom se mi udělalo špatně. Hlava mě bolí už dlouho... Možná covid co já vím? A BT jsem měřila kvůli radám na internetu co čtu každý den alespoň 3 hodiny. Má to velký dopad na moji psychiku... Jsem slabá, citlivá a paranoidní.. takže to nenesu dobře ale nemůžu přestat dokud si nebudu 100% jistá.. asi mě tu nikdo nechápe a říká si že jsem troll nebo něco takového.. ale ne.. jsem pouze mladá, nezkušená dívka co je zmatená a vystrašená.. omlouvám se pokud jsem někomu zvýšila tlak mojí otázkou..
@lv to je naopak dobře, když už v mládí se snaží poznat svoje tělo. Ale samozřejmě by se měla tedy měřit opravdu celý cyklus a podle těch pravidel správného měření a ne schízování. Já mám třeba úplně opačný problém. Čím víc se snažím svoje tělo pochopit, tím víc jsem z toho zmatená. Kéž bych s tím začala dřív, to jsem se o to vůbec nezajímala.
@slayterx si najdi cvokare. Fakt ze jo
@lachtanice86 proč?
@slayterx holka, děsíš se nepravděpodobného těhotenství a při tom, je větší riziko v pohlavně přenosných chorobách, které jsou opět na vzestupu po té, co doktoři předepisují HA pomalu jak lentilky,aniž by dělali před tím testy a pak jsou z toho do budoucna problémy s cyklem a početím ...
@slayterx zkoušela jste se někdy zaměřit na to, z čeho ten strach pramení? Někdy si člověk myslí, že ví, ale odborník ho dovede navést na cestu a třeba si uvědomíte, že jde o něco jiného, než třeba o strach ze zodpovědnosti. Omlouvám se, nečetla jsem jiné příspěvky od Vás, takže nevím, jestli jste to někde už nevysvětlovala. Ale tohle - přehnané - sledování se není dobré - nejen kvůli tomu, že se stresujete, navíc zbytečně, ale i kvůli tomu, že návyk na takové chování si krásně nesete a pěstujete i do budoucna, pak se začnete bát něčeho jiného a budete se chovat přesně takhle. A je často opravdu těžké se těchto návyků zbavit, protože jakmile je neprovedete, cítíte se nejistá. A to je ten problém. Jakmile Vás něco ovlivňuje v soukromém nebo pracovním životě tak, že pokud to neprovede, tak jste v háji, tak máte co řešit. Nemyslím to zle, jen vím, jak je na nic se nemoci dostat z kola ven. 🙂

@slayterx záleží kdy byla ovulace. Po 14 dnech po ovulaci by měl být výsledek testu už spolehlivý