Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
No to teda 😁😁 já vždy koupím jen 2 krabičky ty si se hezky zásobovala 🤣
Budeš ještě zkoušet dneska mamatest?
@vladuskav36 Jo budu, zkusim mamatest ten mi nejvíc vyhovoval. Jsem cca 8,9 dpo takže je ještě čas. Furt to mohla být ryska ráno tak uvidím co mamatest. Hodím pak foto ale i kdyby byl negativní tak naděje ještě je.😄
Přesně tak tak šup čekám na foto 😁😁
🤣🤣🤣🤣 Slušná zásoba
No ovulaci jsem měla 10.2. Takže sem teď 7dpo a dostat bych to měla 21.2.
@pistacijka tak to je ještě čas ale já sem taky vždycky děsně nedočkavá 😁😁
@pistacijka Sme na tom skoro stejně já měla ovu 11/2 takže jsem 6dpo a začíná mě bolet už podbřišku jako by měla přijít ms a občas mam i takový pichlavý bolesti tak snad ms nepřijde, ale nevím jestli ta bolest podbřišku není kůly tomu že se lecim s bakteriální infekci
@lujhu hm tak uvidíš já zatím žádný příznaky nemám až Teda na to že sem si všimla že nemám krémový výtok ale normálně mokrý nebo ajk bych to řekla což je pro mě taky novinka vždycky sem měla krémový bílí
Tak test sem dělala a je totálně bilej to sou nervy
@pistacijka tak ještě je pořád čas třeba se ještě čárka ukáže ☘️
Jo ještě je brzo taky sem chtěla lovit duchy 🤣
@pistacijka jasný já sem taky taková 🤣🤣 i když vím že je brzo tak taky vždycky lovím duchy 👻👻 a počkej tenhle cyklus i když sem neměla pozitivní ovulační test to zkusím taky co kdyby náhodou 🤣🤣🤣 podle aplikace to mám dostat za 10dni a jak se znám tak mi to taky nedá 🤣🤣🤣 abych neudělala aspoň jeden nebo 2 testy
@vladuskav36 🤣no hele příroda je mocná čarodějka
@pistacijka to teda teď sem ho namočila sem zvědavá jak bude vypadat po limitu když už teď se tam ta čárka takhle dere 🤣🤣
@vladuskav36 to vypadá nadějně 🙏
@pistacijka a takhle po 10minutach dneska 21dc
Ještě mu malinko chybí ale beru ho jako pozitivní zkusím ještě po 10hod a uvidíme jak bude vypadat 😁😁
@vladuskav36 no tak to je rozdíl velkej rozdil
@pistacijka takhle po limitu 😁😁
@vladuskav36 tak vidíš bomba 🫶😆
@lujhu jo jsem 21dc ale hlavní je že ovulace bude a sex byl dneska ráno tak přemýšlím kdy to ještě zkusit pojistit 😁😁
@vladuskav36 no paráda vypadá moc krásně, to je jasný večer 💪
@pistacijka myslíš že to máme pojistit ještě dneska večer i když byl sex dneska ráno?
Holky a začíná mě brát pravý vaječník to je tak nepříjemna bolest 🤦♀️ ale co by člověk nevydržel 😁😁
@vladuskav36 jo vím o čem mluvíš to sami sem měla teď já že sem sotva chodila
@pistacijka no mě tam chvilema píchne až se musím zastavit 🤦♀️🤦♀️
@vladuskav36 klidně i zítra když byl sex ráno oni spermijky vydrží
@vladuskav36 já taky měla 21dc pozitivní test

Slušná zásoba ne?🤣