Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@vladuskav36 🤣🤣🤣🤣
@vladuskav36 Ja jsem říkala že může být dýl ovu. Takhle jsem to měla já u holek ❤️ ten už je pozitivní 🍀
@vladuskav36 každopádně ráno jste to pojistili teď je to na těch potvorach mrnavejch aby se dostali za včas tam kde mají bejt
Teda holky já když koukám na ten svůj kalendář a vidím tam že nemám nikde označení špinění 💃musím se radovat hned ten kalendář po 2letech vypadá mnohem líp 🤣
@pistacijka no snad ano. Tak od pozitivního testu by byla ovulace přijít do 24-48hodin ne? Takže 1dpo budu až ve čtvrtek říkám to dobře?
@vladuskav36 jo
@vladuskav36 jo je to rozdíl je to videt
Holky hlásím 1dc 😒 přišla dřív
Ouuu tak to mi je líto 😔
Tak to je mi líto 😔 ale neboj u nás to bude určitě také tak. Včera byl sex jen ráno pak už ne protože manžel se večer urazil kvůli blbosti takže žádný sex už nebyl a nebyl ani ráno 😏
Jsou další měsíce před tebou,určitě to nějaký vyjde nám to taky nemusí vyjít a budeme opět všechny do dalšího snažení stebou 🫶👣
Přesně jak holky rikaj jsou další měsíce.
V pohodě nevyšlo to teď tak to vyjde jindy.🍀
Přesně tak držím palce ať to další měsíc vyjde ☘️🤗
@vladuskav36 no super
Já dělala testik a zatím nic
@pistacijka takže pozitivní až dnes 😁 takže dneska pojistime
@pistacijka ještě je čas třeba se ještě ukáže ☘️☘️
@pistacijka a kolik dní máš do ms ?
@pistacijka tak takhle vypadá ovulak od dr.maxeho a to dneska piju jak vzteklá 😁😁
@lujhu 2 dny
@pistacijka no super je krásně vidět 🤗🤗 potichu gratuluji ☘️☘️ krásný viditelný duch možná už to ani duch není
@vladuskav36 no uvidíme ráno jak sem si ho dělala nic tam nebylo ale nedalo mi to tak sem zkusila pak za 2h znova 🤣
@pistacijka no vypadá dobře takže je to dobré cestě 🤗🤗☘️☘️☘️

@lujhu tak já ho ještě dneska znásilním 😁😁