icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

lujhu
19. únor 2025

@pistacijka jo tak ať sílí 🤞

pistacijka
19. únor 2025

@lujhu v to doufám 🙏a nebo je to plany poplach to už se mi taky stalo

lujhu
19. únor 2025

@pistacijka Mě taky , ale třeba to už konečně vyšlo hodně štěstí 🍀

autor
19. únor 2025

@pistacijka No krásný duch🍀 tak hlavně ať sílí 🍀 a hlídala sis taky ovu testy?

pistacijka
19. únor 2025

Za ty 2 roky bych dala knihu dohromady z ovu testech ale po tom co sem začala brát ten inofolic byla jiná ta ovulace

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka ahoj tak co zkoušela jsi dneska testik?

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 ahoj jo je tam zas dusík ale zejtra to mam dostat tak uvidím je to buď a nebo a na toaletaku sem měla trošku naruzovelo takže si myslím že to asi odejde

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka aha ale to ještě nemusí nic znamenat držím palečky ☘️ aby ms nepřišla a testik sílil ☘️🤗

Já už dneska ovulační test negativní a i dneska ráno pojištěno tak teď už jen čekat 🤦‍♀️😁

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 tak paráda budu držet palce ať to vyjde 🙏takových nervů s tím kdyby to šlo nějak jednoduše co? Holky

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka přesně tak kdyby to šlo nějak jednoduše bylo by to fajn 😁😁
Děkuji uvidíme stojím nohama na zemi a nepočítám že by to vyšlo na poprvé spíš sem ráda že tělo funguje i když se teda ovulace posunula. No a taky záleží jestli LF zůstala těch 14dni nebo ne.
Podle jedny aplikace má ms přijít 26.2 a podle druhý až 6.3 tak se uvidí

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 no jasný no budu držet palce

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka děkuji dám pak určitě vědět.

Teď budu jen čekat a sledovat jak jste tu na tom vy holky 🤗☘️

autor
20. únor 2025

Taky držím palečky holky, já zatím 3 den MS ale nakoupím si ovu testy na další měsíc 🙂

pistacijka
20. únor 2025

Jo to si nakoupím zas taky no 🤣pro jistotu kdyby to nevyšlo už s tím počítám že to nevyjde není to prostě jednoduchý otěhotnět 🤦‍♀️

vladuskav36
20. únor 2025

Holky já už mám doma 3 krabičky ovulačních testu a to mám teprve po ovulací už je mám na příští cyklus radši 🤣🤣 ale těhotenský test tu nemám ani jeden 🤣🤣

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 🤣🤣 Jo tak to je dobry

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka jo viď 🤣🤣 musím nějaký těhu testy koupit 🤣🤣

lujhu
20. únor 2025

@vladuskav36 Já taky nemám doma ani jeden čekám až budu mít nějaké to zpoždění a až pak budu testovat,

vladuskav36
20. únor 2025

@lujhu no já sem nekupovala mě to ani po pravdě nějak nenapadlo 🤣🤣🤣 pořád si říkám že to je blbost aby to vyšlo hned na poprvé 😁

lujhu
20. únor 2025

@vladuskav36 může se stát , zázraky se dějou 😄

autor
20. únor 2025

@pistacijka Přesně tak, ale u holek stačilo hlídat ovulaci testy a vyšlo vždy na poprvé. Teď nějak ne😁

vladuskav36
20. únor 2025

Holky když u mě je problém že se mi jen tak nechce do města a když už jedu jede semnou mamka a my zatím nechceme aby někdo věděl že chceme další Mimi 😁😁 takže je budu muset nejspíš objednat jako jsme objednávala ovulaky 🤣

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 no tak to je blbí. Pokud ti není líto že zaplatíš navíc za poštovný atd... Tak si to objednej já někdy taky objednávám než abych jela někam do krámu a navíc bydlíme v malý vesničce no skoro vesničce takže když chodím kupovat ovulaky a tehu testy tak se koukám jestli náhodou někdo známej nestojí za mnou 🤣🤦‍♀️takže tě chápu

vladuskav36
20. únor 2025

@pistacijka taky bydlím právě na vesnici. A žádný krám tady není kde by měli ovulační nebo těhotenské testy.
Jediný místo kde mají těhu testy je pošta partner co tu máme ale tam si to koupit nemůžu protože mě tu všichni znají 🤣 a i právě paní co tam pracujeme mě zná a zná i mámu 🤣 je to tu děsná drbarna 🤦‍♀️🤣. Na jednom konci si přednes a než dojdeš na druhý konec už to vědí všichni 🤣🤣🤣🤣 takže si radši zaplatím poštovny. Teď jak jsme. Objednávala ovulaky z lékárny Dr maxeho tak byla doprava zdarma jen sem platila že budu platit dobírkou takže dobrý 😁

pistacijka
20. únor 2025

@vladuskav36 jo přesně co neví tak nepoví 🤣

vladuskav36
21. únor 2025

@pistacijka jo přesně tak a já mám ještě čas na testování takže v Klidu

vladuskav36
21. únor 2025

@pistacijka a jak vypadá dnešní test? Testovala jsi?

Holky poslouchali jste co se včera stalo v Hradci Králové? Bydlím 30km od Hradce a kdybych nebyla na rodičáku tak bych byla zrovna v práci dělám hned vedle v Penny v tom řeznictví Zeman 🤦‍♀️ když sem to včera slyšela udělalo se mi úplně špatně. A to mi ještě známý psal že než to ten kluk udělal byl právě u nás v práci jedna z kolegin se ho ptala co si dá a on že nic že jen kouka 🤦‍♀️

pistacijka
21. únor 2025

@vladuskav36 no je to strašný a vůbec všeobecně je děs co se ted děje. Jo testovala dnes to mám dostat no zatím na sobě nic nepocituju posledně sem to dostala až večer test negativní jen s duchem ale to mohla bejt ryskla takže tomu moc šanci neprikladam každopádně sem včera začala spinit takže je to jasný pojedem.dalsi kolo

vladuskav36
21. únor 2025

@pistacijka jee fakt tak to mě mrzí 😔😔 a to to vypadalo fakt nadějně hoď foto

pistacijka
21. únor 2025

@vladuskav36 jo vypadalo no taky už sem si říkala juchuu no nevesim hlavu ještě sem to pořádně nedostala tak uvidím je fakt ze dneska mám den D tak tomu ještě nechám čas třeba se potvora rozjede ale příznaky zatím žádný

Strana