Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@stef9328 Tak proto mám 2 holky😁 chtěli by jsme ještě kluka😂 tak snad se zadaří. Doufám že to funguje 😂
@stef9328 no kluka chceme ❤️❤️
Ahoj! Já prodělala v listopadu mimoděložní těhotenství a přišla o pravý vejcovod, takže teď musíme pár měsíců čekat, ale na jaře se do toho pustíme 🙂. Doma máme kluka a holčičku.
Jojo zbarvuje🌸 moje jsou pořád pozitivní což nechápu 😆
@lujhu Fakt? Já měla třeba u první dcery 2 dny po sobě pozitivní ovu test.😊 Udělám dnes večer ještě. Tipuju tak cca zítra nebo pozítří že by mohlo už být pozitivní ovu.😊
@lujhu Počítala bych už za pozitivní ty první 2 testy.😊 Krásně pozitivní 🌸 Další budu testovat cca kolem 4/5 hodiny večer.😊 Ale už začínám cítit vaječníky tak se pomalu blíží. Tak jsem zvědavá kdy bude pozitivní test.
Ahoj můžu se přidat? Mám doma 14leteho syna a teď skoro 2 letou holčičku . A rozhodli jsme se že by jsme chtěli ještě jedno dítko 😁 zrovna dneska jsem byla na vytažení tělíska takže od příštího cyklu můžeme začít. Mám doma zásobu ovulačních testu a i těhu testy. Začala jsem pít čas na podporu těhotenství a ještě začnu brát vitamíny 🤗
@vladuskav36 Určitě se můžete přidat 😊 tak to držím palečky a dávejte vědět.✊😊
Určitě dám 😁 čaj už piju a vitamíny jsou na cestě tak uvidíme. Mám teď po ovulací a Ms má dorazit 17.1 a pak hurá na snažení 🤗🤗
@vladuskav36 Ja teprv na ovulaci čekám 😊 já teda nic nepiju pila jsem s první dcerou.😊
Já jsem před otěhotněním s dcerou pila čaj podporu početí a brala jsem těhu vítány. Pila jsme to takto 3 měsíce a zadařilo se tak jsem si říkala když to zkusím teď znova že tím nic nezkazim
@vladuskav36 To rozhodně🍀
A třeba to pomůže znova 😁😁
No krásný ovu testy 👌 už se těším až budu testovat. Možná blbá otázka ale proč testujete 2x za den já myslela že stačí jen 1x a to v každou určitou hodinu. Jo taky mi vychází že mam 2dny ovulaci teď na posled mi to vyšlo na digitálním je to možný 🤔ale ty digi lezou pěkně do peněz tak už sem si obj. Ovu testy co mi tu doporučili holky. Taky se vždycky těšíte až vám to skončí? Já odpočítávám pak už ten poslední den hodiny 🤣
Proto, musite az pozdeji ho udelat- urcite ne predem (pred ovulaci.), dokonce ani bych nedelala v den ovulaci- az dalsi den. Ale samozrejme je to na Vas.
Nam to vyslo. Ale on vysel nahodne☺️bez vypocitavani
Já už mám zřejmě PO 😆🌸 začala mě bolet prsa a šíleně bradavky
@lujhu Tak že by se zadařilo? 😁🍀
To je brzo měla bych bejt asi podle testu 2-3 po oplodnění 😆
Ještě ne teprve včera mi to skončilo
Nevím co je lepší mít sex před ovu v den ovu nebo po ovu někde sem četla o den než se zas pořádně utvori spermie. Jde mi z toho hlava kolem takže za mě o den a pak to ještě po ovulaci pojistit
@pistacijka Právě jsem z toho byla taky zmatená.😀 Tak zkusíme zítra a pak pozítří 🍀
Hodně štěstí 🫶

@lujhu jo zatím nic udělám ještě večer 😊 ale ovu si myslím že bude cca kolem 7.1