icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
20. bře 2025

@janiis tak paráda mám velkou radost a budeme čekat na další zprávičky 🥰🥰

vladuskav36
23. bře 2025

Ahoj holky jak se tu máte? A jaký jste měli víkend?
U nás byl víkend takový všelijaký ale jinak super 😁 i buřty jsme si opekli a pošmákli jsme si 🤤🤣
A co vy?

pistacijka
25. bře 2025

@vladuskav36 ahoj kdyby ten víkend byl pořád tak hezky to počasí co je teď jak na houpačce je děs

pistacijka
25. bře 2025

A začíná další testovací kolo 🤦‍♀️ ve čtvrtek na gyndu tak sem zvědavá co mi řekne doufám že mi něco dá 😔

janiis
25. bře 2025

ahoj holky 💝 víkend jsem poctivě proválela 😁 moje nejlepší kámoška je teď nevyzpytatelná těhotenská nevolnost, zatím nezvracím, ale reflux mi háže šťávy zpátky do pusy 😁 v žaludku mám stále tlak a po každém pevném jídle pocit, že jsem snědla tak deset porcí, ale přitom si dávám poloviční nebo třetinové, jinak mi je hrozně zle 🤢 a bolí mě záda 😜
Už se těším na teplo a sluníčko, dneska u nás od rána poprchává 🩵

vladuskav36
25. bře 2025

@pistacijka jo to je pravda. Počasí na prd chvilku tak a za chvilku zase jinak. A co budeš testovat ovulaci?
Já jsem dneska 8dpo tak jsem zvědavá moc tomu nedávám s tím jedním sexem.

pistacijka
25. bře 2025

@vladuskav36 no jooo ovulku jako vždy 🤣 já nic jinyho netestuju když začnu krvácet tak vím že je to zas v háji a pokračuju dál do ty doby než to zas dostanu a pak zas na novo test kdy je ovulka🤷

pistacijka
25. bře 2025

Je to nekonečný příběh 😎

lujhu
26. bře 2025

Holky dnes jsem 9dpo a budu asi zkoušet testovat, páč se necejtím moc dobře tak doufám že to nebude PMS 🙄🙏.. Jak ste na tom vy ?? Kdy zkusite testovat?

vladuskav36
26. bře 2025

@lujhu ahojda já dneska taky 9dpo a test jsem zkoušela a nic zkoušela jsem protože se cítím přesně jako ten měsíc co jsem zjistila těhu s dcerou ale na TT nic já tam teda něco vidím ale nevím no spíš je to ryska

vladuskav36
26. bře 2025

@lujhu až pak vyzkoušíš dej vědět.
Já budu další zkoušet až v termínu ms dřív už radši ne

pistacijka
27. bře 2025

Tak ženy hlásím se po kontrole na gynde. Takže jdu na zákrok v dubnu jestli mám funkční vaječníky budou dělat stěr ze sliznice pošlou do laboratoře a podle toho se pak bude odvíjet další léčba. Takže JÁ vám tu přeji hodně štěstí ať se Vám podaří mít vytoužený miminko já si budu muset počkat jestli to ještě půjde. Hodně štěstí holky ❤️🫶

janiis
28. bře 2025

@pistacijka hodně štěstí 🩷 🩷🙏🏻

vladuskav36
28. bře 2025

@pistacijka to jsou složitosti moc mě to mrzí 😔 ale přeju hodně štěstí 🥰🥰 a myslím na tebe ❤️❤️
A určitě nás informuj jak to s tebou vypadá

vladuskav36
28. bře 2025

@lujhu tak jak zkoušela jsme test já dneska dělala posledni a nic takže budu čekat na ms a test udělám jen kdyby nepřišla

lujhu
28. bře 2025

@vladuskav36 já taky zatím negativní, ale asi spíš budu taky čekat na ms 🙄

vladuskav36
31. bře 2025

Ahoj holky tak jak jste na tom? Já dnes 14dpo tudíž den ms a dnešní ranní test sněhobílí. Takže tu mrchu dneska čekám. A pojedeme další kolo

vladuskav36
31. bře 2025

Tak já hlásím 1dc

lujhu
31. bře 2025

@vladuskav36 Já zatím ještě čekám mám 4 dny do ms , teplota zatím taky ještě neklesla, ale já to mám většinou že my klesne klidně i v den ms takže to neberu jako dobrý znamení 😄..

vladuskav36
31. bře 2025

@lujhu a test už jsi nezkoušela dneska už jsi 14dpo to by něco mohl ukázat pokud by se povedlo

lujhu
31. bře 2025

@vladuskav36 zkoušela jsem když jsem byla 9dpo a pak už ne , zkusím ještě až po zpoždění toho 5/4

lujhu
1. dub 2025

@vladuskav36 dneska jsem měla na WC papírů narůžovělý výtok tak asi možná začíná ms uvidím do večera

vladuskav36
1. dub 2025

@lujhu tak uvidíš třeba to nemusí být k ms

lujhu
Autor odpověď smazal
lujhu
1. dub 2025

@vladuskav36 zatím se ještě nic nerozjelo, ale za to na mě přišla nějaká chřipka nebo viróza takže ležím v postely 😏🤧

autor
2. dub 2025

Ahojky, já jsem dnes 13 DC takže zítra zkouším ovu testy❤️

lujhu
3. dub 2025

@vladuskav36 hlásím 1 DC 😏

vladuskav36
3. dub 2025

Ahojda tak dej vědět jak to vypadá. Já ovu budu testovat cca za 8-9 dní ale musím ne ještě nějaký koupit 😁😁

vladuskav36
3. dub 2025

@lujhu tak to mě mrzí 😔 já dneska 4dc a nejspíš i poslední dnes tak uvidím. Zatím nespím už. No a cca za 8-9 dní budu testovat ovulací. Piju poctivě čaj a beru vitamíny tak uvidíme

janiis
3. dub 2025

Ahoj holky 🌺💋 moc děkuju za vaší podporu, když jsem začala testovat 🩷 my jsme už takhle veliký 😁🥰 přeju vám všem, ať se vyplní všechny vaše sny 🩷🩷🩷

Strana