icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

Strana
z30
lujhu
25. dub 2025
@vladuskav36

Holky jak jste to vlastně vy?

@vladuskav36 já jsem teprve pár dpo takže budu čekat , jen mě bolí šíleně bradavky a léčím se z refluxem který se my teď zhoršil takže musím mazat k Dr

vladuskav36
25. dub 2025
@lujhu

@vladuskav36 já jsem teprve pár dpo takže budu čekat , jen mě bolí šíleně bradavky a léčím se z refluxem který se my teď zhoršil takže musím mazat k Dr

@lujhu no já mám 3dny do ms a test nic a ani žádné PMS tentokrát 🤷‍♀️

vladuskav36
29. dub 2025

Ahoj holky tak já podle aplikace mám dneska 1 den zpoždění vím že podle toho se řídit moc nemám. Ani jsem tento cyklus nedělala ovulační testy takže nevím kdy přesně byla ovulace. Hlen jsem měla 14-15.4 ale jestli proběhla ovulace nevím 🤷‍♀️ a LF mám 13dni počítala jsem to tedy od toho 15.4 takze termín byl včera. Včera jsem zkoušela test intimet na něm skoro neviditelný duch dnes ráno jsme dělala test od Dr. Maxeho a ne něm nic. A Ms taky zatím nikde a náznak že by měla přijít taky ne. Když jsme měla hlen toho 14.-15.4 kdy myslíte že pak mohla nastat ovulace?

lujhu
8. kvě 2025
@vladuskav36

Ahoj holky tak já podle aplikace mám dneska 1 den zpoždění vím že podle toho se řídit moc nemám. Ani jsem tento cyklus nedělala ovulační testy takže nevím kdy přesně byla ovulace. Hlen jsem měla 14-15.4 ale jestli proběhla ovulace nevím 🤷‍♀️ a LF mám 13dni počítala jsem to tedy od toho 15.4 takze termín byl včera. Včera jsem zkoušela test intimet na něm skoro neviditelný duch dnes ráno jsme dělala test od Dr. Maxeho a ne něm nic. A Ms taky zatím nikde a náznak že by měla přijít taky ne. Když jsme měla hlen toho 14.-15.4 kdy myslíte že pak mohla nastat ovulace?

@vladuskav36 tak co myslíte? Je to duch nebo ryska?? Dnes to mám dostat tak čekám

vladuskav36
8. kvě 2025
@lujhu

@vladuskav36 tak co myslíte? Je to duch nebo ryska?? Dnes to mám dostat tak čekám

@lujhu já bych řekla 👻 paráda ☘️

luci1nov
9. kvě 2025

Ahoj holky, uz jsem ztrácela tento měsíc naději.. ale vypadá to, ze začíná sílit? Co myslíte?

vladuskav36
10. kvě 2025
@luci1nov

Ahoj holky, uz jsem ztrácela tento měsíc naději.. ale vypadá to, ze začíná sílit? Co myslíte?

@luci1nov super začíná sílit krásně 👍☘️

luci1nov
10. kvě 2025

Prijde mi to porad stejny 🤦🏼‍♀️

janiis
14. kvě 2025

ahoj holky 🥰 přišla jsem se na vás podívat 💋🌺 jak se vám daří? ♥️

vladuskav36
18. kvě 2025

Ahoj holky jak se tu máte? A jak jste na tom?
U mě nic moc nového. Tento měsíc jsem testovala naposledy ovulaci. Pozitivní test jsem měla v pátek ale sex byl jen včera ráno jinak ne. Máme teď takové složité období takže tento měsíc ani nebudu zkoušet těhu testy nebude to mít ani smysl. Do toho mě chytli zuby tak se snažím to přežít do zítra než půjdu k zubaři.
Tak snad se tu máte líp než já .

luci1nov
20. kvě 2025

Dnes 26DC. Ovulační test pozitivní.

pajasala
20. kvě 2025
@luci1nov

@luci1nov to je hodně dlouho. Máš dlouhé cykly?

luci1nov
20. kvě 2025
@pajasala

@luci1nov to je hodně dlouho. Máš dlouhé cykly?

@pajasala 30-35, občas 36

pajasala
21. kvě 2025
@luci1nov

@pajasala 30-35, občas 36

@luci1nov zkusila bych tt

vladuskav36
21. kvě 2025
@luci1nov

@luci1nov super krásně pozitivní. Taky mi jednou ovulace přišla dlouho a to mám cykly 28-30 dní dlouhé.

luci1nov
21. kvě 2025
@pajasala

@luci1nov zkusila bych tt

@pajasala ten je negativni

Strana
z30