Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@lujhu nějaký náznak tam je tak uvidíš
@lujhu snad bude sílit 🙂 ja udělám další zítra ráno 😊
Tak jak vypadal dnešní test?
Tak já byla dnes na ty gynde. Všechno je na pohled v pořádku. V pondělí musím na krev a uvidí se ještě. Dostala jsem injekci a prášky na zmírnění případně úplně vymizení menstruace. Mám je na 10dni tak uvidíme. Pak by do 2 týdnu měla přijít klasická menstruace. Pokud během 10dni nepřestanu krvácet mám přijít zase. Jinak až pak mám přijít po té další menstruaci
@vladuskav36 Stejný jako včera asi budu dělat ob den. Test bych udělala další v neděli. Tak snad bude vše v pořádku aby jste se mohli snažit o mimčo.🙂
No teď musím počkat jak zaberou ty prášky a jak dopadne krev. Snad bude v pořádku a bude to opravdu jen nějaký hormonalni problém. Pokud do 10dni přestanu krvácet tak by pak do 2 týdnu měla přijít ms což by bylo nějak začátkem února tak uvidíme co a jak.
@vladuskav36 Tak dej vědět co a jak 🙂
Jinak pro zajímavost zeptala jsem se GPT inteligence jak je to spočítáním dpo. A když vyjde pozitivní ovu test tak jsi 0 dpo takže až od druhého dne od pozitivního ovu testu je člověk 1 dpo. Což znamená že nejsem 8 dpo ale 7 dpo😂
Jj budu informovat. Každopádně na snažení o Mimi ještě musíme počkat
Aha tak to je zajímavé ☝️zas sem o něco chytrejsi
@lujhu Nepatrný náznak možná vidím. Kolikátý dpo jsi?😊
5/1byl pozitivní test a sex byl 2/1 4/1 a 6/1 tudíž dnes bych měla bejt 12dpo to je už dost 😏
@lujhu To už by asi něco mělo ukázat. A už meškáš?
Ještě ne mám 4 dny do MS
@lujhu Tak ještě se může ukázat čárka zkusila bych v den očekávané MS 🍀
Já tam teda čárku vidím , máš fotku po zaschnutí?
A tohle máš dělaný dnes nebo z minulého těhotenství?
@lujhu To není teď to je test když jsem čekala dceru a bylo to 12 dpo 😊 tak že budu testovat ve středu.
@vladuskav36 S dcerou a bylo to 12 dpo takže teď budu taky testovat až 12 dpo
To už mohl být duch stejný jako teď. Držím palce dej vědět ☘️
@vladuskav36 Před tím to byl asi kanálek protože zatím tam nic není 😊 dnes ráno jsem dělala tyčinkový. Ale je ještě brzy, tak proto až tu středu udělám.😊
Dneska není vidět nic?
Já jdu zítra na tu krev tak jsme zvědavá. A dneska jsem koukala na žádanky a bere mi krev i na HCG ale je u toho nějaká poznámka ale to neprectu jak je to naskrabany 🤦♀️🤦♀️
@vladuskav36 Ne dneska ne jsem teprv 9 dpo 😊
Já už chci taky testovat ale sem teprv 6dpo takže je brzo ještě
Tak to je ještě brzy to je pravda.
Tak sem zvědavá na tu středu 🤗
@pistacijka neboj to už uteče. Co mám říkat já já si ještě nějakou dobu počkám 🤦♀️

Jj určitě dám sáma jsem zvědavá