icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

rituska88
15. říj 2018

@saminomimino Gratuluji! Moc Ti to přeji! Krásnej medvídek 🙂 Tak se drž, ať je všechno i nadále v pořádku! 😉

aliishaa
15. říj 2018

@mandarinka90 Dej zítra vědět, jak to dopadlo. Moc držím palce, ať to není vážné a ať máš brzy zase klid...

pejskyne
15. říj 2018

@saminomimino Senzace! A tý jo, parádní fotka na 8 tt

lazuli35
16. říj 2018

@mandarinka90 ty si to teda "užíváš" 😔 dej vědět, jak jsi dopadla a držím moc pěsti, ať už máš klid 🍀

blueapple03
16. říj 2018

@mandarinka90 to mě moc mrzí, hlavně aby už to trápení přestalo. Já jdu dneska odpoledne na kontrolu po tom spontánním potratu a taky se děsím, co mi řekne...

saminomimino
autor
16. říj 2018

@pejskyne jojo byla to klasická kulička ale nešlo změřit tak šmátrala a Asi se natočilo nevím a vyslo takto jen další kontrola až 11+0 to nevím jak preziju,minulé umřelo v 10tt když to bude dobré týden potom screening

saminomimino
autor
16. říj 2018

@rituska88 děkuji,no vůbec nejsem klidná kontrola až za 3 týdny,což je hrozná predstava

blueapple03
16. říj 2018

@saminomimino tak hlavně aby bylo vše ok, čekání je otravné, ale bohužel nic jiného se teď dělat nedá. Držím pěsti!

Jinak jsem teď po té kontrole po SP a vypadá to prý dobre, celé plodové vejce už odešlo, ještě se docistuje sliznice, je zatim stále vyšší, proto stále krvácím. Ptala jsem se na injekci kvůli Rh negativnímu faktoru, který mám, a bylo mi řečeno, že když ještě ani nebylo srdíčko, tak je zbytečné ji dávat, protože tam neproudila krev. No nevím, jinde jsem četla, že se injekce dává po každém potratu v jakémkoli týdnu. Minuly rok po revizi jsem ji dostala, ale to už byla i srdeční akce a pak zanikla. Za jak dlouho po SP myslíte, že přijde normální MS? Po revizi jsem na ni čekala 8 týdnů ☹

mandarinka90
17. říj 2018

@aliishaa
@lazuli35
@blueapple03 holky děkuju za podporu,ale ,, užívám,, si to i dál.. zjistilo se,že tam mám nějakou tkáň + pořád se mi odlučuje sliznice.. omlouvám se za popis..+ malý zánět k tomu ..ale tím jak jsem se už začala čistit je zbytečné to prý řešit chirurgicky, vyfasovala jsem dvoje antibiotika a nějaké další léky a teď mě čekají pekelné porodní bolesti a prostě mi bude blbě i od žaludku a užiji si to se vším všudy 🙈 doufám,že mě potom všem nepřejde chuť mít děti.. tak teď jen doufat,že to bude rychlé..

lazuli35
17. říj 2018

@mandarinka90 jejej, ty máš teda smůlu, moc mě to mrzí. Vydrž!!!! Myslím na tebe.

sticker
jasione
17. říj 2018

@blueapple03 Ahoj tak je skvělé, že se tělo zvládá čistit samo, držím palce, ať se vše dočistí a ms brzy přijde. Výhodou samovolného potratu je, že tělo si to v podstatě řídí a tak je dost velká šance, že i ms přijde brzy, u mě to trvalo cca těch 6 týdnů, které teda ale nebyly žádný med, horší než po porodu, nicméně pak už ok.

saminomimino
autor
17. říj 2018

@jasione já řeba po revizi v 10tt měla první porevizní MS 24 dní po revizi,takže fofr

eviicka
17. říj 2018

Já měla první porevizní MS 22. den od druhé revize, obecně mám ale krátké cykly 24-26 dní.

lazuli35
17. říj 2018

@blueapple03 mi došla porevizní MS za 5 týdnů.

rituska88
17. říj 2018

@blueapple03 Mně přišla MS myslím 46 dnů po první revizi. Teď jsem po revizi 23 dnů a zatím MS nepřišla.

aliishaa
17. říj 2018

@mandarinka90 To me opravdu moc mrzi ☹. Ja jsem teda dneska taky zacla vic krvacet, ale není to horší jak MS, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet, tyden jsem mela klid, tak jsem si myslela, že už to je za mnou, ted jsem 3,5 tydne po revizi a zase to začlo. No na náladě to nepřidá☹.

eviicka
17. říj 2018

@aliishaa 3,5 týdne - nemáš to už MS?

lazuli35
18. říj 2018

@aliishaa to už by mohla být MS 🤔

aliishaa
18. říj 2018

@eviicka @lazuli35 Ty jo, ted jste mi daly brouka do hlavy. Je fakt, že to začalo sílit postupně, ale na druhou stranu mi to oproti klasické MS přijde slabé. V úterý jdu k doktorce na kontrolu kvůli tomu vyššímu hCG, co mi vyšlo, tak se určitě zeptám.

aliishaa
18. říj 2018

@eviicka @lazuli35 A nebylo by to moc brzo? Já mám pořád v hlavě první MS za 6-8 týdnů.

vineta
18. říj 2018

@aliishaa MS může být po revizi slabší, síla krvácení je odvislá od výšky sliznice, po revizi je sliznice nižší. Může to být MS, těch 6-8 týdnů je spíš takové orientační... já měla po revizi MS za 4,5 týdne (potrat byl v 15 tt).

lazuli35
18. říj 2018

@aliishaa klidně může být slabší MS a mi říkali v nemocnici za 4-6 týdnů, může být i déle 😉

eviicka
18. říj 2018

@aliishaa já právě teď měla (doufám) už MS a bylo to 22 den, v tu dobu jsem měla kontrolu v nemocnici a nikoho to nijak neznepokojilo. Jak jsem psala výše cykly mívám kratší. A po revizi mi i říkali, že by měla přijít normálně, že mám počítat první den den revize jako první den cyklu.

aliishaa
18. říj 2018

Holky díky, ta MS mi zní určitě líp jak další krvácení po revizi, upřímně mě to vůbec nenapadlo s tím, že mám vlastně porad sestinedeli a to vyssi hCG. Já se v tom svým těle teď vůbec nevyznam. Jiné maji zase zkušenost, že je první MS po revizi naopak mnohem silnější něž obvykle, tak mě to fakt vůbec nenapadlo.

aliishaa
18. říj 2018

Ješte do toho začínám od kontroly u dr. pred vice jak tydnem zase postupně normalne fungovat, tak jsem si říkala, jestli jsem něco neprehnala.

lazuli35
18. říj 2018

@aliishaa určitě ne, tělo se dává pomalu do kupy a srovná se to časem 🍀 a každá jsme jiná, někdo měl MS dříve, někdo později, nelze to paušalizovat.

aliishaa
18. říj 2018

@lazuli35 Děkuju 🙂. Už aby to bylo. Já ve svých třiceti letech nepoznám MS 😲 😀.

lazuli35
18. říj 2018

@aliishaa 😁 neboj, já si ve svých 30 letech někdy připadám stejně 😉

janadora
19. říj 2018

@aliishaa ahoj, ja mela revizi pro ZT ve 12tt a za tyden druhou revizi. Pak jsem slabe krvacela asi za 3 tydny, myslela jsem, ze mam menses a tak sup na kontrolu k dr. Ale ze to menses nebyl, ze se to stava. Dalsi krvaceni asi po 14 dnech a zase to nebyl menses. Jsem si pripadala jak krava, co nepozna menses. A pak asi tyden na to prisel menses a to byl teda Menses s velkym M- bolestivy a silny. A pak na kontrole bylo uz vse v poradku. Telo se proste dava do poradku svym tempem.

aliishaa
19. říj 2018

@janadora Aha, takže to i tak MS být nemusí. Tak to jsem zvědavá, jestli mi v úterý dr. řekne, co to je. Je mi jen divné, že mi na poslední kontrole necelých 14 dní po revizi říkala, že už tam žádnou krev nevidí a že už bych krvácet tedy neměla a taky že nějakou tu dobu ne. Zároveň mi řekla, že po první MS už se zase můžeme snažit. Ale jak, když ji nepoznám sakra 😵😅.

Strana