Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@lazuli35 K tomu sportu v těhotenství jsem četla, že je to ok jen když ti to i psychicky dělá dobře. Pokud si zaběhas a misto dobrého pocitu máš výčitky a pochybnosti, je lepší se toho na těch pár měsíců vzdát a třeba jen chodit na procházky... prostě si najít něco, co tě nebude nijak stresovat.
@jennas Já měla 14 dni po revizi taky hcg nad 500, takze za dalsich 14 dni byla dalsi kontrola a už dobry, alespoň mi nikdo nevolal a měli zavolat, kdyby něco. Behem tech 14ti dní nez byla ta dalsi kontrola jsem zacala krvacet, ale ms to pry nebyla, každopádně ze mě jeste vysel takový vetsi kus neceho... takže si myslim, že se tělo ještě docistilo a pak to hcg kleslo. Prý by se to jen sledovalo a úplně nejpozději by to melo byt ok do 8 týdnů od revize, kdyby to tak nebylo, zjišťuje se proč a jeden z důvodů může být, že v deloze jeste neco zbylo, co na utz nebylo vidět.
Jinak jeste pro pobaveni,rikam doktorce, me se jeste urcite vubec nestahla ta deloha,ja mam furt bricho jako vorvan,to je hruza...a ona,kdepak,deloha uz je krasne ztazena,na puvodni velikost...tak rikam,parada,tak to jsem teda jen tlusta😂😂 ale pry uz muzu normalne cvicit😀😀
Pekny nedelni vecer, tak jsem vcera po 64 dnech dostala druhou porevizni ms. Jinak ve stredu jsem dala.v praci vypoved a 1.1 bych mela nastupovat jinde..
Holky kdyz mam.jeste vyssi hcg tak to nedostanu,co??a kdyz mam cystu na vajecniku,tak se ms dostava??
@jennas opet jde o to jaká cysta to je ,pokud folikulárních ms chodí ale může to s cyklem mávat,mě se zkrátil ale třeba taková endometriozni cysta u te se i cysklus zastaví,nikdo ti neřekne co s cyklem cysta udělá,mě ovlivnila i sílu Ms a delku
@saminomimino krásné 😍 gratuluji k pozitivním zprávám 👏👏👏
@janadora bude to v pořádku, zase to přebolí. za potrat si sama nemůžeš ! měla to tak být, není to tvá vina !! měla jsem také takové pocity, ale vážně to přebolí... taky jsem nikomu neřekla o mém těhotenství, ale paradoxně jsem to po potratu řekla rodině, některým kamarádkám, pač jsem o tom potřebovala mluvit mluvit a mluvit.
@lazuli35 děkuji 😊
@saminomimino uzasne,moc gratuluji 😍
Ahoj devcata,tak jsem.byla na krvi zase...mam.si volat odpo...rekla ze ted vubec neresi cystu ale to.vysoke hcg..ze jsou mozne dve diagnozy,ale ze mola to s nejvetsi pravdepodobnosti nebude,ze ma vysledky z odberu z nemocnice a ze tam nebyla...a to druhe co mi hrozi nerekla at zad nehledam katastroficke scenare...pekny...modlim se at to.klesne...😢😢😢ale dnes me.hrozne boli prsa...a porad neco mele o.vylouceni mimodelozniho,ale to.nechapu,vzdyt mimi bylo v deloze to jsme videly jasne??
@jennas to je mi líto 😥 no jestli si vymyslí, že jsi čekala dvouvaječná dvojčátka a jedno bylo mimo dělohu? Ale to bys zase musela mít nějaké bolesti a vůbec nevím, jestli je to možné. Ale teda nechápu ten její přístup, že je tady druhá možnost a ještě horší a že ti to neřekne. Co to je???
@lazuli35 nekde jsem.nasla,ze je mozne,ze behem normalniho tehotenstvi probihalo.i.mimodelozni...takze to.bych jeste nekde v tele mela a produkuje to hcg,nebo nevim...jeste jsem cetla o te mole a nadorech co taky zvysuji hcg...tak.jsem tady z toho uplne hotova...ted jsem.si vzpomela ze i s malou jak.jsem lezela v 5tt v nemocnici jsem.mela hcg pres 1600 a normalni bylo 400,ze me.strasili mimodeloznim..ale pak jsem mela normalni tehu...proste se modlim.at to.klesa,hlavne ne.nejake diagnozy...😢😢😢
@lilienelli ja to mela stejne. O tehotenstvi jsem mluvit nechtela. Ani jsem nechtela rict jmeno pro kluka. Kdyz jsem na sonu videla bijici srdicko, napadlo me klucici jmeno a jsem si jista, ze to byl kluk. A ted mu rikam Jachym a rekla jsem to kamaradkam a babicce. A nejradsi bych to vpalila do oci svagrove, protoze ta zastava nazor, ze nemate decka-tak nevite nic o zivote a nic nechapete. 😀.
Kdy jsi potratila. Omlouvam se, jestli si to nepamatuju z diskuzi. A snazite se uz?
Ja v lete zamlkle a na konci zari praskle mimodelozni,odebrany vejcovod. Tak uvidime jak pujde-nepujde. Ted teda myslim ze bude ovulace na spatne strane. Takze s tim nepocitam. Tak snad se brzy zadari a rozsirime rady tehulek 😊
@sayast jj dopadlo dobre,nastesti..akorat me objednala na kontrolu az 27....jen na.krev...a to mi.presne konci sestinedeli...predpokladam ze kdyz mam vyssi hcg ze to nedostanu do te doby..tak.premyslim jestli si nezavolam at me vezme driv,ze me boli bricho(rovnou by zkontrolovala cystu)a mohla bych ji zkusit rict at mi pichne vyvolavacku.co?ms.by.mohla tu cystu zlikvidovat...nez cekat po sestinedeli,pak nez to.dostanu..chceme taky zacit hned...
Uz se na to "snazeni" tesim😀

@jennas já takz reyignovala,těšila že bryz budu oka,došla ovulace a M a vše bylo sluníčkové,najednou cysta samá negativa,a ejhle tělo si stejně našlo cestu,bude to dobré jen ten čas je bohužel strašně důležitej