Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@saminomimino já jsem zase byla ráda, že jsem měla čas to všechno vstřebat a vlastně se rozloučit... ten potrat bolel, ale ta fyzická bolest mi hrozně pomohla, že jsem si to odžila. Jen už jsou to vlastně 3 týdny a pokud bude revize, tak vlastně budu začínat zase od nuly a to už se fakt cítím mnohem lépe, tak mě to prostě psychicky zase sráží ke dnu... bylo to moje první těhotenství... člověk si to prostě představuje jinak no... :(
Já jsem taky byla ráda za revizi. Měla jsem víkend na to se s tím aspoň trošku srovnat. Neumím si představit potrácet doma ještě s dvouletým synem. Takhle jsem tam ráno přišla a ve dvě byla doma. Nic mne nebolelo ani ten první den. Obdivuji všechny co si to doma prožijí celé samy.
Holky, kdy vám došla ms po revizí..jsem po ní 16 dní a ještě nic.. cyklus mívám 25-28 dní. doufám že nedojde až po 6 týdnech :(
@klarinka10 já mívala cyklus 38 dní a první porevizní přišla po 60 dnech. A to jsem i pila kontryhel.
@dekubo já měla týden se stim srovnat a pro mě spise ke zlu,představa že je ve mě mrtvé a a čekání na potrat ,mě ubíjel,zlata revize,zle bylo zamnou ráz dva a nastala doba smirovani a loučení a hojení těla i duše,za mě revize vysvobození,ty jsi na tom bohužel hůř,revize nic není,jen s psychikou se budeš prat dýl,bohužel,všechny si své těhotenství představujeme jinak,to mi věř,ani to ne současné není zadarmo a jsem v neustálém strachu
@klarinka10 to je brzy,uvádí po 4 týdnech,mě došla po 3a kousek ale čekají holky i 8tydnu
@klarinka10 neboj prijde..ja mela porad zvysene hcg a cystu na.vajecniku a presto prisla presne 28den...😉😉😉pila jsem pravidelne kontryhel taky,az do nasledne ovulace...
@saminomimino a oni tě nechali týden čekat na revizi? Mě se o ní rozhodne až příští týden a jestli mě nechají týden čekat, tak to už všechno bude trvat déle než měsíc... to se už opravdu zblázním... fakt...
@dekubo ano nechali,defakto týden ve falešné naději,raději bych šla ten den hned,takto jsem doufala že se Mudr spletla,nevidím důvod aby tě nechali týden čekat,ty už tam dítě nemáš,jen zbytky obalu,či něco takového a naopak bys měla jít co nejdřív,máš to v sobě už dlouho a když to neodchází hrozí zánět a ten může být fatální,určitě bych s revizi neváhala
@saminomimino to mě prosím nestraš, už tak jsem z toho všeho dost ve stresu, uvidím co řekne paní doktorka na kontrole a podle toho se budu řídit...
@dekubo každá z nás to má trochu jinak, je tu na koňovi někde i příběh holky, která to nechala úplně na přírodě a všechno zvládla. Já jsem ten druhý, šla jsem do revize hned (na druhou stranu na potrat se přišlo až cca po 3 týdnech), bohužel jedna nestačila...
Komplikace jsem po té druhé už neměla, bylo to v září, počítala jsem dny, kdy už bude konečně po všem a teď to vypadá, že jsem v šestém týdnu.
Co se týká zánětu, tak si hlídej hlavně případné bolesti a teplotu. To pak je dobré vyrazit raději co nejdříve. Jinak se neboj a držím palce 😉.
@klarinka10 po 34 dnech. Cyklus normalne mam 27-28 dnu.
Me se teda neptali a revizi udelali rovnou pri laparoskopii,ale byla jsem rada. Krvacela jsem minimalne. Pro me to byl teda sok a zadne pro a proti jsem si nezjistovala,nechala jsem to na lekarich. Jedine co me zajimalo,jestli budu moct jeste prirozene otehotnet
@sayast Já byla prvně na revizi pac to mimoděložní nebylo vidět a až den na to podle krve mě odeslali do nemocnice, kde mi vzali levý vejcovod pač v něm byla už tekutina...jinak revize byla malá vzali jen trošku sliznice... a co ti řekli na přirozené otěhotnění? Mě v nemocnici řekli že žádný problém a začít se snažit po první ms a dát si klid od sexu 3 týdny...
@klarinka10 ze to problem neni. Jen to pujde asi hur. Ale ze i ze strany co neni vejcovod si ho muze vtahnout ten druhy. Rekli pockat 2-3 mesice,ma gynekolozka rekla ze muzeme hned po 1.ms. Tak se teda ted druhy mesic nechranime. Ale jestli se nepovedlo,tak si budu chtit dat pauzu. Uz jsem potratila v lete a psychicky to nesu hur a hur
@sayast držím pěsti ať se brzy zadari už se šťastným koncem.my se chceme zacit snažit hned po ms nebo jak uplynou 4 týdny od revize. Na psychiku je to hrozná zátěž...
Ahoj holky,tak to mam dnes nebo zitra dostat..jsem takova nervni...v patek 10dpo jsem slabe zakrvacela,jen na papire pak.uz nic..tak.jsem si rikala super,jsem to dostala...pak ale so a nedele nic..dnes take nic...bazalka porad 37st...ze by uhnizdeni??porad lezu na.zachod nervozni a cekam..boli.me podbrisek,jakoby deloha a obcas ted propichce v miste,kde.je cysta...byla bych rada,ale aby nebylo neco zas spatne,kdyz mam bolesti...a jeste prsa boli. no treba to jeste dostanu,uvidime...😢
@jennas zkusila bych klidně zítra test 🙂
ahojda, dneska jsem byla na prevenci, jsem 9DC a byly dva folíky cca 12 mm, na mé chcíplé vaječníky je to dobré 🙂 uvidíme. Jinak si užívám svých posledních pár dní ve staré práci... ještě 5 dní a potom dovolená a jen na silvestra na dopoledne udělat platby.. a uzavře se jedna životní kapitola...
@jennas hm, to klidně mohlo být uhnízdění a bolesti jako před ms jsem měla celé dva nebo 3 týdny po vynechání ms, tak uvidíš, zkus po vynechání test 😉
@elennka přeju hodně štěstí do nové životní etapy 🍀
Já jdu zítra na ko, měla bych být 10+2 tt, tak snad bude vše ok, furt je mi celodenně blivno a únava, možná to teď malinko ustupuje, ale prý je to v tomhle období normální, věřím, že budeme v pořádku, držte zítra pěsti 😊
Docela pěkný článek, třeba někoho zaujme: https://blankapesakova.cz/zacnete-si-uzivat-nej...
@lazuli35 ty jo tobě to utikaaaa,určitě bude zítra vše dobre
@saminomimino docela jo, jak chodím furt do práce a jsou přípravy na vánoce, rychle to utíká 👍 a co ty, jsi doma? Už nemusíš být v nemocnici?
Na kontrole dnes vše ok, odpovidame 10+4tt, pěkně se mimčo mrskalo a na screening jdeme mezi svátky. Mám obrovskou radost!!! 🎉 Věřím, že i vám ostatním se mimčo povede co nejdříve a už bude vše v pořádku 🍀
Ahojte v noci jsem jela do nenocnice, protoze jsem zacala krvacet a palilo+ pichalo v podrisku. Podle Uz jsem mela maly hematon, ktery odtekl. Mimco podle sona v poradku, tak jsem jela domu a na kontrolu jdu 17.12. V tom podrisku me pichave poboliva porad, ale zadna hruza. Byla jsem strachy bez sebe.

@dekubo já za revizi byla ráda,vše krásné vybraly ani ne moc ani málo,krvácení skoro žádné a za tři týdny došla ms