Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
Ja pockam jestli se nahodou nepovedlo,ms ma prijit po stedrem dnu a pokud ne,tak si minimalne na par mesicu davam pauzu
Ahojte holky, pořád vás tu sleduji a jsem ráda,že se některým už znovu zadařilo 🤗 hned musí být člověku líp,že může přestat myslet na to proč se to stalo zrovna mně 🙄 no u mě to vypadá asi takto,po revizi jsem musela ještě na hysteroskopii, nechtěla jsem se sama úplně dočistit..a od hysteroskopie jsem dostala ms přesně za 5tydnu..a od té doby jsme se už s manželem nehlidali..já si pro jistotu koupila ovu testy,abych věděla,že mám ovulaci..a pořád nic a najednou krásný test!tak doufám,že zase funguje všechno jak má 🙏 no ,ale sex v plodných dnech byl jen den před tím pozitivním testem,pak jsem chytla asi chřipku.. takže moc nedoufam,že by se nám zadařilo hned napoprvé.. spíš dávám naděje dalšímu Ketu,snad v lednu 🙏 tak všem přeji krásné svátky a věřím,že rok 2019 bude lepší jak ten letošní 😘
@mandarinka90 ahoj, super, že byla ovulace a vše zse funguje jak má!!! Teď už si jen užívat a věřit 😉 moc ti držím pěsti, aby se podařilo a příští rok je náš! 😉😘 Já jdu na screening v 13+0 27.12. a doufám, že bude vše v pořádku 😊
@mandarinka90 nechci ti nějak brát iluze ale ovulační testy neříkají že ovulace proběhla ale jen to že se blíží,podle toho že vzrůstá hormon lh,jestli ovšem byla, ovu testy neříkají,to ti řekne bazalní teplota nebo folikulometrie,ale samozřejmě že proběhnout mohla
@lazuli35 tak to budu držet palce, jdeš takto krásně mezi svátkama,tak to určitě dopadne dobře 💕
@saminomimino ano ano vím,že testy nejsou 💯% a že se nemusí nakonec vajíčko uvolnit atd.,ale pro můj pocit,že se něco děje mi to stačí 😊 předtím jsem taky žádné problémy s ovulaci neměla,jen jeden cyklus byl anovulacni..a příští měsíc jdu už normálně na kontrolu s utz tak to už budu vědět jestli je opravdu vše ok nebo ne 🤔🙂
@mandarinka90 já jsem byla u doktorky v úterý a viděla narostlý folikul (odpoledne mě pak bolelo břicho), podle cyklu jsem už po ovulaci měla dokonce mít. Každopádně sex byl už v sobotu, pak ne a je z toho těhotenství (zatím nepotvrzené od Dr.). Takže musely nejspíš holky vydržet 3 dny 😉.
Ahoj holky, jak se dari? Nejake novinky? Ja mam uz druhym den takovy splin. Prestalo mi byt spatne. Uz 3 den nic. Ze dne na den a vratila se mi chut na kafe. Jsem 8+5, takze spis by se mi mely ty nevolnosti rozjizdet. Minule pri ZT me nevolnosti presly ze dne na den a ja rikala, ze je to hrozne divne, ze je me tak nahle dobre. Navic se me uz aj zdal sen, ze se vracim do prace. A ted se nemozu zbavit neprijemneho pocitu, ze to neni nahoda. Na gyndu jdu az 10.1. A do te doby se asi zblaznim.
@janadora jinak já jdu 27. 12. na NT screening, tak snad tam bude vše v pořádku. Moc se těším, až zas uvidím mimi a hlavně na manželovu reakci, podle mě ani neví, co tam uvidí 😁 Teď mám za sebou sedmý týden nevolností a únavy, poslední týden je to lepší, ale furt se necítím úplně dobře, zatím si to těhotenství moc neužívám, co si budeme povídat 😁 ikdyz jsem samozřejmě moc ráda, že čekáme mimi! Dnes začínám druhý trimestr 🙊
@janadora mysl je velmi mocná po tom když prodělala potrat vidíš pak všechno o to hůř a mysl si snama umí pěkně hnusné hrát,ale věř mi že to vůbec nevím co neznamená!ani ty jsi,jen nám mozek promítá naše obavy a strachy,mě v tomto tehu přestali že dne na den bolet prsa,prostě nic,bylo mi dobře prostě jasný že je něco špatně ní a nebyli a vše se za 14dnu zase vratili,každopádně jdi na pohotovost ,vymyslí si špinění oni tě zkouknoz a budeš mít klidne svátky,držím palce
@lazuli35 toto utíká,že,neboj brzy bude lépe!
U nás novinky jsou,opatrně hladím že z hematomu zbývá už jen maličké cosi,konečně nespinim a snad už se ten zbytek jen vstřebá ,miminku se daří dle všeho dobře,jen doufám že nám to potvrdí ještě na screeningu po novém roce,ale včera jsem prcka viděla,na fotku to moc nebylo ale že je to chlap jak se patří nám ukázal pořádně,takže čekáme kluka 😂
@janadora omlouvam se ,telefon mi to upravil,tak je to zmatené ale snad to vylustis,určitě bude vše v pohodě
@saminomimino ahoj. Vylustila jsem to. Ke klukovi gratuluju. Sice ja to na fotce nenasla. Uz mate vybrane jmeno?
Byla jsem na kontrole u meho doktora. Byl moc hodny. Aj on aj sestricka. Srdicko bije. A mam byt pry rada, ze me tak brzo presly priznaky a nehledat v tom problem.
@janadora na fote je jen miminko ne pindík 😀 Jméno máme jen pro holku 😀
@janadora no vidíš,já to říkala,víš kolik ná bylo s příznaky i po zamlké těhu a revizi,příznaky nic neznamenají a neříkají nic o tom jak se vede prckovi
@saminomimino me prave v nemocnici doktor rikal, ze se to stava celkem casto, ze ze dne na den vymizi priznaky pri ZT. Proto jsem byla tak vystrasena.
@janadora tak super 👏
@saminomimino fajn, že se to u vás zlepšilo 👍 takže takhle vypadá pindík na utz, jo? 😁 Já to nechci vědět a manžel ano 😂
@jennas přeju plodné vánoční svátky 😏😁
@jennas Jé děkuju, vám také😘. No my už jsme zkusili hned po té poslední MS a jak mám krátké cykly, tak po Vánocích budu testovat. Uvidíme, stihli jsme to zkusit pořádně jen jednou hned po MS, pak manžela chytly záda a zároveň všichni nějakou virózu, takže pak už jsme to nějak nezvládali 😂.
@lazuli35 ne pindík tam není to je jen malej😂
Holky, neceka některou z vas v lednu IUI? Hlavně, pomohla někomu FEMARA kdyz predtim nereagoval vubec na clostylbegyt a mel PCOS??
snazíme se dva roky, dva potraty a poslední v srpnu s revizi...
@aliishaa jo ahaaaa..ja myslela,ze jak jsme meli ms stejne,tak ze mame.i.podobne plodne,vubec me nenapadlo ze nemusis.mit cykly po 28dnech jako ja😉no.tak to je super,tak držím👍👍👍a dej vedet😉ja mam ovu az kolem 25...takze ja bych eventuelne testovala az na moje narozky 9.1.😀😀😀manzel ma taky hroznou virozu,jako naschval,ale to me nezastavi😂😂😂😂

Tož zas nic tento měsíc, zase dorazila 😖