icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

hawah
9. led 2019

@saminomimino děkuju 😊

hawah
9. led 2019

@jennas gratuluju!!! Tak přece jen dáreček narozkám 😊 ať čárečka sílí 🙂. Já dnes dobrala biseptol na zánět močáku 😣 a to je mnohem větší svinsto 😫

pejskyne
9. led 2019

Gratulace nově zjištěným těhotenstvím, to je paráda, děvčata! Moje odhadem už přes kilo vážící mimčo v břiše vesele kope oslavné kankány. (Jsem dnes 28+4, pořád se hodně bojím, ale už se i hodně těším. Koupila jsem pro radost pár roztomilých novorozeneckých hadříků, i když mám po starších dětech všechno. A pomalu balím tašku do porodnice, ha ha - necelých 8 měsíců po revizi, takže naději a štěstí všem!)

saminomimino
autor
10. led 2019

@pejskyne válí to nějak moc,já 22tt, zítra screening a pak už snad si budu uzivat

jennas
10. led 2019

Holky tak.blby,dnes rano na testu sotva viditelný duch...takze to odeslo a ms prijde???😢😢😢

jennas
10. led 2019

Carka slabsi nez vcera...😢😢

jennas
10. led 2019

Spineni teda ustalo...dnes 31dc,2 dny zpozdeni,to uz by musela byt dalnice ne?

sayast
10. led 2019

@jennas já mela vždy dálnice az po týdenním zpoždění. Ještě bych neházela flintu do žita. Zkus zítra jiný. Držím palce

radullah
10. led 2019

@jennas Přesně to samé jsem měla teď před Vánocema. Měla jsem dohromady 3 dny zpoždění, když začalo špinění, testy byly pořád slabé, paradoxně mi začali víc sílit až když jsem krvácela. Na utz si mě pozvali až 5 den po začátku špinění a už byla vidět klesající sliznice. A v tý době jsem měla nejsilnější test! Vůbec jsem nekrvácela jak blázen, zato to trvalo 14 dní. Jen jsem teda měla bolesti stejně silné, jako prostě při ms... ale celé to odešlo vlastně jen ve 14 denním špinění.
Ale u tebe bych ještě neházela flintu do žita, včera ta čárka byla faskt krásná. Kolikátý den jsi po ovulaci? Druhý den to ještě nemusí nic znamenat, však hcg v moči není úplně spolehlivý ukazatel. Já měla slabou čárečku až 13dpo, u všech těhoteství jsem tou dobou už měla dálnici, tak mi bylo hned jasný, že je to zase v pr...

jennas
10. led 2019

@radullah no ja nevim,podle me.jsem uz 15DPO...ovulaci mam ted bolestivou tak ji poznam,i na.ovu testu uplne 2carky ji potvrdili... ale pred 4 dny jsme meli styk a po styku.uplne ruzove spineni...to by bylo a.uhnizdeni zase docela dlouho 12ty den po ovu ne? tak tezko rict...a 7.a 8.v terminu ms jsem teda hnede spinila s kousky sliznice nebo co to.bylo...ted zas od 9teho bez niceho..jen me poboliva podbrisek no...citim jako.bych to mela.dostat...no.uvidime..bud to dostanu a odejde to nebo ne...

radullah
10. led 2019

@jennas a bricho teda bolí pořád jako v kuse, nebo jen občas? Takový to občas semtam za den jsem měla u dcerky a to bylo ukázkové těhotenství bez problémů až do konce. Teď mě bolelo to břicho pořád v kuse celý den.
Jinak nidace 12dpo asi i možná je..jen bezprostředně po styku to taky mohlo být jen nějakou cévkou, to jsem měla často a pomohl mi na to vitamin C (ascorutin). Já jsem třeba nidaci nikdy nepoznala...a to jsem se teď po dvakrát fakt snažila :D
Mě příjde, že máš tu čárku fakt krásnou prostě, na takovou tu koukám s datováním až 21dpo. Zítra ráno to bude daleko lepší ukazatel, než dneska. Mě příjde, že to hcg v moči se ukazuje až s nějakým opožděním oproti krvi. Páč v krvi jsem měla před 12 dni hodnotu 0,4 a na těhu testu byl pořád ještě dobře viditělný duch, mudra mi nevěřila, chtěla pak vědět zpětně po mailu značku testu.

jennas
10. led 2019

Ted uz snehobilo,tak.budu ocekavat ms....nj skoda...divny...treba to.udelala fakt ta cysta,tezko rict....

saminomimino
autor
10. led 2019

@jennas to je sakra divné,že vcera taková čárka a dnes nic

jennas
10. led 2019

@saminomimino vid....divny...tak jsem zvědavá jestli to dostanu...

saminomimino
autor
10. led 2019

@jennas mě přijde brzo na závěry,moc je naředěná ráno čárka byla a v této koncentraci HCG se ani nemusí teď ukázat chce to testovat po dvou dnech min aby mělo HCG šanci narust

jennas
10. led 2019

@saminomimino myslis?no nevim,moc pozitivne to.nevidim...radeji nedoufam...udelam.dalsi teda.v so rano..zkusim koupit jine nez ty mamastesty...prsa me teda boli a podbrisek sem tam...to jsou nervy😂😂nj bud to vyjde nebo ne...

saminomimino
autor
10. led 2019

@jennas kup stejný test aby byl vidět posun,pokud podbrisek boli nárazové to dělá u tehu ,pořád je naděje,takto ze začátku je možné vse

lazuli35
10. led 2019

@jennas úplně bych to ještě nezatracovala! A zkoušej jen ráno z první ranní moči, to je na začátku větší jistota 😉

sudylichozrout
10. led 2019

@lazuli35 nemusi byt. Vzdy jsem mela rano slabsi test nez odpoledne. Je to zvlastni, ale je to tak.

sudylichozrout
10. led 2019

@jennas ahoj, tohle neni od cysty, ja bohuzel vsazim na biochemicke tehotenstvi. Test ma citlivost 10 jednotek, ta vcerejsi carka byla tak 50 jednotek v moci. Asi ti hCG klesa rychleji, protoze cysta by ti neudelala takovou pozitivitu. Ma zkusenost - 24 dnu od poceti (nemohu pocitat tydny od menstruace, slo o prvni ovulaci po porodu jeste bez ms), ale neklaplo to. Kdyz jsem zacala resit odbery, bylo uz hCG cca 80 jednotek a na nulu to slo tyden. 25. den od poceti jsem zacala i brutal krvacet.Takze ten rychly pokles neni nemozny.

jennas
10. led 2019

@sudylichozrout tezko rict ale taky si myslim bohuzel...uvidim jeste zitra rano,kdyz tam nic nebude je to jasne...po revizi mi hch klesalo paradoxne 6 tydnu...no jo nevadi,kdyztak dalsi mesic 🙏

lazuli35
10. led 2019

@sudylichozrout jasně, není to úplně vždy, ale většinou ano 😉

rituska88
10. led 2019

Ahoj holky. Pořád vás všechny sleduju, co je u vás nového, jen nemám teď čas moc psát. A vlastně ani není u nás nic nového. V prosinci jsem doufala, že to nedostanu, ale na Nový rok to přišlo. Jinak, v práci mě přeřadili na septickou (špinavou) chirurgickou ambulanci - připadá mi jakoby mi to dělali naschvál, když vědí, jak jsem už 2x dopadla a že bych to dítě fakt chtěla... Tak jsem se naštvala a podala výpověď. Teď se snaží mě ukecat abych zůstala a vymyslet něco, aby mě tam udrželi, ale já vlastně ani nevím, jestli bych na to přistoupila, už jsem za ty 2 roky co tam pracuju úplně znechucená z toho chování... Zatím nevím, kam půjdu, mám pár míst rozjednaných, ale pořád se to ve mně bije, protože mám trochu obavy, aby se mi otěhotnět nezadařilo nějak mezitím a nemusela jsem pak řešit jestli to ve zkušebce říct nebo neříct... No uvidíme co bude, nemá smysl cokoli plánovat, protože nakonec je stejně vždycky všechno jinak. Dnes jsem 10 DC, tak se zkusíme posnažit a třeba se zadaří. Malej se pořád ptá, jestli budeme mít brzo miminko, a já vůbec nevím, co mu na to říct...tak moc bych si to přála hlavně kvůli němu...

lazuli35
11. led 2019

@rituska88 ahoj, to mě mrzí, že se to v práci takhle pohnojilo. Ono je asi lepší nic neplanovat a řešit to, až situace nastane, protože pak člověk řeší věci, ze kterých je ve stresu a je to úplně zbytečné, protože ta situace vůbec nemusí nastat. Vyres práci a když otehotnis, jenom dobře, pak se teprve bude řešit co dál. Moc držím pěsti, ať ti vše vyjde! 🍀🍀🍀

elennka
11. led 2019

@rituska88 já jsem v podobné situaci, s tím, že práci už jsem změnila a kdybych otěhotněla, neřeším... jsem sice do 30.06.19 ve zkušebce.. ale je mě to šumák, co má přijít to přijde...

jennas
11. led 2019

Ahoj devcata,tak dnes test opravdu snehobily...takze zrejme fakt to biochemicke těhotenství...ted teda doufam,ze prijde ta opozdena ms a vyplavi se toto vsechno...mam teda 4 den zpozdeni,mam plasit kdyz to do tydne nedostanu asi ne?

saminomimino
autor
11. led 2019

@jennas počkala bych max 10dni pak šla k dr

radullah
11. led 2019

@jennas Achjo, to je škoda :( většinou holky psali že to do týdne od negativnýho testu dostali a kdyžtak k dr

jennas
11. led 2019

@radullah nj nevadi,ja s tim stejne tenhle mesic nepocitala uz...alespon jsem poprve na testu mela ducha😂ja mela vzdy jen snehobilo nebo dalnice😂pry je po.biochemku vetsi sance ze se dalsi mesic zadari,a kdyz se to povedlo skoro ted(verim ze to.bylo spatne kvuli te chripce)tak se to urco povede zase....

lazuli35
11. led 2019

@jennas já po biochemickém v srpnu to dostala 12. Den po zpoždění, den předtím jsem měla už jen slaboulinkeho ducha. Taky jsem v tu dobu měla virozku, tak tělo si asi řeklo že v těchto podmínkách domek stavět nebude 😁 v říjnu pozitivní test a zatím se držíme, 16. tyden teď 😉 klidně týden počkej, třeba se ms rozjede.

Strana