icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

radullah
9. črc 2019

@saminomimino No tak to je sladkej bobánek! 😍

@lazuli35 Gratuluju k nádherné holčičce! Jinak teda porod sis užila se vším všudy koukám. Mě musela dcerka po porodu taky na sono mozku, měla zase hrozně zešišatělou hlavičku, věřím ale, že u vás to taky dopadne dobře. 🍀
A k tomu kojení určitě tu laktační poradkyni, jestli jsi měla bradavky do krve, tak se ti malá špatně přisává a proto jen dudlá a tebe to pak ničí. Moc držím palce, taky jsem s tím poprvé hrozně válčila a LP mi - s nadsázkou - zachránila život a to mi nakonec radila jen po telefonu a mailu.

Jinak holky mám za sebou první screening, dopadl na jedničku, tak se mi trošku ulevilo. Jsem teď 16tt, už týden cítím nepravidelně dloubanečky, až mě to překvapilo, že je to tak brzy. 🙂 Hematom, co jsem měla na začátku úplně zmizel, zazlobil jen jednou a vypadá to, že by to snad mělo být všechno v pořádku. Na utz prý možnáá náznak pinďuli, tak jsem zvědavá, co na nás nakonec vykoukne 🙂. Špadně od žaludku je mi bohužel pořád, musím hodně ujídat, jinak se mi furt nadavuje...už jsem takhle přibrala 6kg 🙈 Jo a bříško mám tak velké, jako jsem měla s dcerkou v šestém měsíci..už se mě jedna paní ptala, kdy rodím...a já že až na silvestra, tak byla taková vykulená :D Teším se na další nová miminka v naší malé skupince 🙏 🤰

sayast
9. črc 2019

Já se musím přiznat,že nějak nedopatřením jdu příští týden na potvrzení k Dr 😅

sayast
9. črc 2019

@radullah gratuluji ke krásným výsledkům 😊♥️

radullah
9. črc 2019

@sayast no nepovídej..pecka! Moc držím palce 🍀 🙏

saminomimino
autor
10. črc 2019

@lazuli35 kontaktuj laktační ,jinak kojit přes kloboučky,kojila jsem tak prvního ,nesal,z kraje jsou u toho děti spave,měla žloutenku?

saminomimino
autor
10. črc 2019

@lazuli35 taky mám prvního vexem,byl obesenej na pupeční snure,byli to peklo

saminomimino
autor
10. črc 2019

@radullah bomba,jen tak dál😍

jennas
23. črc 2019

Tak holky z meho presvedceni,ze cekam 100% holcicku je zatim 60%chlapecek😂😂podle prvniho screeningu zatim,ale jelikoz se me doktor ptal hned dvakrat,jestli chci vedet pohlavi,bylo mi jasne,ze neco vidi😂😂😂

saminomimino
autor
23. črc 2019

@jennas tak to bude tutovka ,moc gratuluji 😍😍

janadora
25. črc 2019

17. črc 2019
Ahoj. Jmenuji se Jakub. Narodil jsem se 16.7. ve 21:59 (15 minut po příjezdu do porodnice). Moje miry jsou 3150 g a 48 cm. Rovnou jsem zustal s mamou na noc na pokoji.
Holky, porod byl rychlý. Ještě v 18:00 jsem kupovala boty. Sem tam pobolivaly záda a břicho jako při větrech. Kolem 19:30 jsem udělala myčku a šla do sprchy. No a po sprše jsem už měla tak silné kontrakce, že jsem klečela na zemi a jelo se. Celou cestu (40 km) jsem je měla po 2-3 minutách. Mám nástřih a dost stehu. A dnes jdu na revizi, protoze vubec nekrvacim. V noci mi začala krvácet bradavka, ptrotoze se cely den snazim nasbirat co nejvic mleka na krmeni po narkoze. Takže trochu horší nálada, ale malý je úžasný. 🥰😍

sayast
25. črc 2019

@janadora gratuluji 😍

radullah
25. črc 2019

@janadora Moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi a držím pěsti, ať už je za tebou ta revize...jinak u dcerky jsem taky byla na revizi a kojit jsem mohla hned. Prý jak se oblbovák dostane z těla, není problém. ale je fakt, že mi každý doktor řekl v nemocnici něco jiného(jeden že kojit druhý den; druhý, že jednou odstříkat a třetí, že klidně hned) . Dcerku jsem nakojila těsně před odchodem na sál, byla jsem hodinu pod kudlou, pak tři hodiny na pokoji a tradá domů

hawah
25. črc 2019

@janadora gratuluju 🍀

jennas
25. črc 2019

@janadora krasna zprava gratuluji❤❤

saminomimino
autor
25. črc 2019

@janadora moc gratuluji a držím pěsti ať to mas brzy zasebou

chique
25. črc 2019

Taky hlásím šťastný konec! Máme doma už 6 týdnů Anežku. Super, že se tak daří. Plno z nás už má doma miminka a další čekají.. Všem těhotným přeji ať je porod podle představ!

saminomimino
autor
25. črc 2019

@chique jee gratuluji 😘

radullah
26. črc 2019

@chique moc gratuluji ke krásné kočičce 🙂

lazuli35
26. črc 2019

@janadora
@chique jé, moc vám gratuluji k přírůstkům 😘😘🍀🍀
@saminomimino žloutenku malinkatou a lp tu byla, už dvakrát, a zatím trochu zlepšení ano, ale nic moc, pořád je to spíš trápení. Baruška měla taky omotanou pupeční šňůru. V pondělí jí bude měsíc a furt se nevstřebal ten otok na hlavičce. Utz mozku naštěstí v pořádku, ale v pondělí musíme volat do Hradce na neurochirurgii, co s tím dál. Šance na samovolné vstřebání je už prý minimální. Asi bude potřeba punkce.

sayast
29. črc 2019

Holky,je to tam 😍♥️

jennas
29. črc 2019

@sayast supeer gratulace...❤

radullah
30. črc 2019

@sayast bomba!

saminomimino
autor
30. črc 2019

@sayast super moc 😍😍😍😍

jennas
20. zář 2019

ahoj holky, tak jak se tu mate? Tak moje intuice selhala na 100%, tehotenstvi sice jak pres kopirak s malou, ale cekame chlapecka, uz potvrzeneho 🙂 🙂ja si furt kazdou kontrolu rikala, ze se musi plest,ale kdyz uz mi dali i fotku pindi, tak asi uz neupadne 😂😂 Jsem uz skoro 24tt, vsechno ok, akorat se nejak rychle kulatim mi prijde a boli me podbrisek casto, jak taham malou a tak, hur se to snasi kdyz uz doma nejake ditko mas😝

hawah
20. zář 2019

Ahoj ženy, tak já už mám miminko u sebe, Viktorek se narodil 9.9. a má se čile k světu 😁

@jennas taky mě totálně zklamala intuice, těhotenství úplně jiné než u prvního syna a stejně opět klučík 😊 a taky jsem furt doufala, že se spletli a ono neee 🤣 kluk jak buk 😊

radullah
20. zář 2019

Ahoj holky, já dnes přesně 100 dní do porodu, konečně mi přestalo být špatně 👏 😅 . Taky čekáme chlapečka, těhotenství je teda o dost jiné, než s dcerkou. Trošku mě straší s předčasným porodem, mám nasazený utrogestan až do 36tt a hromadu magnézka. Bříško tvrdne už od 18tt. Ale snad spolu vydržíme pohromadě co nejdéle 🙂. Jinak včera jsem neprošla na ogtt, oni nějak zpřísnili hodnoty, dřív bych prošla a teď už ne, tak mám příští týden ještě jeden pokus. Pořád něco tybrďo.

@hawah Gratuluju k Viktorkovi, krásné jméno! Kdyby se hodilo k našemu příjmení, tak je to top. 🙂

@jennas A ty se koukej pěkně kulatit, ať v tom nejsem sama :D Pořád čekám, kdy mě doženeš. Šup šup :D

jennas
20. zář 2019

@radullah neboj neboj, 6,5kg nahore, ale brisko se mi zda povyskocilo dost, poslu ti foto vecer, az bude pekne nekuleno🙂 🙂 ja bych mozna i ten predcasnej porod brala, jako tak akorat, treba ten 36,37tt😂😂😂

sayast
20. zář 2019

Ahoj holky,já jsem v 16.tydnu,miminko krasne roste. Pohlaví si necháme jako překvapení,páreček už mám,tak nejsem ani zvědavá,ale cítím holku,tak uvidím co má intuice 😁. Stále chodím do práce,ale víc už mě vše zmáhá,přeci jen doma sama na 2 děti a barák. Minulý týden jsme dali i italii.
@jennas 6,5 kg není nic 😁. Já s oběma 30 a to druhý šel o měsíc dřív,tak jsem zvědavá teď 😅
@hawah moc gratuluji 😍

saminomimino
autor
22. zář 2019

@radullah panebozeee 100 dní,to uteklo ale jsem strašně ráda že krásné rostete

saminomimino
autor
22. zář 2019

@janadora jezda,gratuluji,Joo tyhle fofry znám 😍 doufám že teď už jsi v pohodě

Strana