icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

radullah
5. črc 2018

@saminomimino v pondělí jsem měla hcg 129 a to jsem byla 12 dní po revizi, tak uvidím co zas v pondělí. Klesalo mi to z těch 44,5tis - za pět dní na 1200, za další týden na 129

saminomimino
autor
6. črc 2018

Ahoj dámy,tak jsem se vrátil z gyn pohotovosti,osud se rozhodl že to nebudu mít lehké ani omylem,od ovulace mě začlo bolet břicho jako by zase na ovulaci,ale tak nějak divně plus stálý výtok jako na ovulaci,tak jsem radši šla přímo na gyn oddělení a naštěstí tam byl primář,úžasný milý chlap,starší pán,ale přístup úžasný,no bohužel si mě chtěl vzít hend na sál ale ukecala jsme že to zkusíme ještě neinvazivně,mám ovariální cystu,tzn,že mi při ovulaci nepraskl folikul a roste mi stále víc,může sám prasknout nebo odejít s menstruací,nicméně riziko je značné a rád by mi ji praskl laparoskopicky,takže v pondělí kontrola u něj a uvidíme,zatím mám cysta sotva centimetr v průměru,co jsem četla měly holky i 6 cm a praskly,tak se budu modlit,tento týden už 3 blbá zpráva,jen čekám kdy mě hrábne i psychicky už to moc nedávám

saminomimino
autor
6. črc 2018

@radullah to docela letí,to bude dobré!neboj 🙂

saminomimino
autor
6. črc 2018

ale i dobré zprávy,mám ,děloha krásná,sliznice narostlá jak se sluší a patří,jsem 25 dní od revize,tak i z toho se třeba radovat

saminomimino
autor
6. črc 2018

holky oprava,tu cystu mám skoro 5cm ☹ normální folikul v době ovulace má cca 2cm ☹

saminomimino
autor
8. črc 2018

Tak cysta necysta holky,včea došla MS a dnes začíná nabírat na síle,27 dne od revize,je to celé blááznivé :-/

kristyn.g
8. črc 2018

@saminomimino já měla hodně silnou MS co neustávala právě kvůli ciste. Dostala jsem prášky na zastavení a pak nějaký jako hormonální ktretaz nějaké prášky a to na cystu zabralo

saminomimino
autor
8. črc 2018

@kristyn.g uvidím,u mě to zatím má na druhý den standartní sílu

pejskyne
9. črc 2018

@saminomimino Držím palce, to jsou dramata. A tu kontrolu jsi dnes měla, nebo když menstruuješ, tak ne? K MS každopádně gratulace

saminomimino
autor
9. črc 2018

@pejskyne no volala jsem tam a mám přijít po MS buď přímo k primáři nebo ke své Dr.tak uvidím kam zavítám,možná půjdu k primáři ale děsím se co bude,čekala bych že mi cysta praskne nebo tak a bude mě to bolet ovšem, nic,mám normální krámy,nic neobvyklého,tak jsem vážně zvědavá jak to bude vypadat,jojo dramata už mi z to leze na mozek 😀

radullah
10. črc 2018

@saminomimino Jezis zase neco? Asi je to obdobi, kdy kdyz se to ma s prominutim srat, tak se to sere. Tak snad ta mrcha prdne sama, prece toho nemuze tolik vydrzet.
Me se to taky vsechno sejre, nastesti aspon ne po te zdravotni strance. Manzel mi po 15 dnech po revizi oznamil, ze uz me asi nema rad, ze jsem byla v tehotenstvi tak chladna, ze jeho city opadly a ze je v praci jedna kolegyne, ktera mu imponuje. Mame dvouletou holcicku, jako priznavam, ze ty dva roky sel vic do pozadi. No resime to, nastesti je to rozumny chlap a sam se pak malem slozil z toho, ze mi to musel rict v takove chvili, ale ze se bal, ze to bude pak casem jeste horsi a ze to muselo ven driv, nez provede nejakou blbost. Ale holky, reknete mi, jak se ted uplne nezblaznit?

elennka
10. črc 2018

Holky, u nás je to taky náročnější.. jsem 14 dní po revizi, manžel bez práce.. špatně snáží obě situace.. prostě když se se... tak se.... je to tak, že život nám nakládá tolik, kolik sneseme...

saminomimino
autor
10. črc 2018

@radullah Ahoj,ježíš,to snad ne,to je tedy podpásovka jak prase!Tohle je past,jak to řešíte teď,myslí to vážně?my jsme s mužem 11 rok,takže bych mohla vyprávět o křížovkách,snad až díky nečekanému těhu a revizi jsme si paradoxně nejblíže za poslední roky,ale taky dal "liskanec" bylo od začátku jasné že si to páté uděláme,obzvláš on chtěl no a když jsme mu oznámila že se můžeme po ms snažit,začal se vykrucovat,že přemýšlel a kdesi cosi,no málem mě vezlo do Bohnic,šlo ale v zásadě o to že dítě moc chce,ale bojí se že příjde o svého koníčka ka kterému se po letech vrátil na plno...prostě chlapi!jinak se mi sere úplně vše od té revizi včetně v práci,tam je atmoška aji zvažuji výpověď,někdo nám vypouští koně,což je vážně průser,seno nám padlo,s tím je boj pořád,ale letos je sena zase málo,prostě co druhý den průser ale ne prkotiny,už se směju,říkám jak pravý blázen,nedokážu už ani brečet křičet,rezignuji

saminomimino
autor
10. črc 2018

@elennka a kde žijete?my v jihomoravském kraji zejména náš okres je práce hrozně moc,víc míst jak lidí,muž taky možná bude muset měnit práci,po X letech,šijou změny a moc fer to není

radullah
10. črc 2018

@elennka my budeme po tomhle vsem tak silny, ze musime vsem vytrit zrak :D

radullah
10. črc 2018

@saminomimino No vid? Me to malem dodelalo. Taky jsme spolu letos 11 let, ale jelikoz jsem muzova druha partnerka, tak trochu jsem se neceho takovyho obavala. Ma, jak se rika, nevyskakano.
Mame ted dovolenou, hodne si povidame (coz jsme posledni dva roky tolik nedelali), pobreceli jsme si, dali si navzajem za pravdu v nekterych vecech a kdybych mohla pouzit svou zenskou zbran, abych to ty kolegyni nedala uplne zadarmo, tak i sexujem. Ale jsem od revize presne treti tyden, tak to jen solichame :D.
To me napada, dodrzujete uplne sestinedeli?
A co ma manzel za konicka? Deti mate uz vic, tam se urcite to jedno malicke ztrati. Vsak to zvladal i doted. Nebo kdyz bylo novorozenatko, tak se venoval jen rodine?
Ty chlapi nam to teda vubec neusnadnujou, co?

elennka
10. črc 2018

@saminomimino v brne, ale chceme.slusne placenou praci, je ridic b,c,e., skladnik. Jezdil mezinarodku,.ale uz to.nedaval.zdravotne, mimo jine.mu zjistili v unoru celikakii, poskozeni sliznic 3c, ze stupnice 4, kdy 4 je.nejhorsi.. Praci ma rozjednanou, uvidime, ve ct.ma pohovor. Ja jsem.v praci vcelku splachovaci. Ja jsem.a.manzelem.17 let, z toho.13.jako manzele. Mame za sebou velke krize..
Uz na nem poznam, kdy jde do.depresivniho stavu
.atd.
Ted to zamkle.nese.hure.nez.ja..

elennka
10. črc 2018

@radullah ja pockam.do kontroly... A.kdyz bude.vse.ok..tam.kaslu.na.6 nedeli, i po posledni to bylo po.kontrole.. Manzelovi se teda.moc nechce, ale.ja mam.chut..

pejskyne
11. črc 2018

Holky, přeju hodně štěstí v těch vztahových zkouškách. Chápu to. U nás to bohužel dělám já. Jsem pořád ještě taková střídavě depresivní a jakoby nás pořád jako partnery hodnotím, jestli bychom spolu ještě opravdu měli mít další dítě. Ale musíme to všichni nějak ustát, ono pro ty naše chlapy to taky není lehké období a ještě je nikdo nepolituje jako nás.

Já jinak dnes mírně slavím, protože mi konečně vyšlo negativní HCG (není to sice 0, je to 3, ale to už se prý bere jako že nic). Byla jsem trochu nervózní, jestli nevyjde najednou nějaké vyšší číslo, protože už jsem teoreticky mohla znovu otěhotnět, což by bylo fajn, ale nebylo by to tak správně, měla jsem počkat, takže je všechno jak má.

saminomimino
autor
11. črc 2018

@radullah my měli sex 17 den od revize,chráněný,ale neumíme to s gumou,druhý den byl nechráněný,zvýšená hygiena a žádný zánět ani nic jinéh se nekonal ani bolest prostě to bylo boží 😀

saminomimino
autor
11. črc 2018

@pejskyne skvělé zprávy!!Můžu se optat jak u tebe probíhala porevizní MS?Já mám teda tu slavnou cystu,ale krvácím 4tý den v kuse a dost,ne teda šíleně ,ale prostě pořád stejně,MS mám od soboty,od neděle se to rozjelo a jede,jinak mývám MS 5-max 6 dní,ale poslední dva dny skoro nic,vím že po revizi může být divočina,ale už mě to docela děsí

pejskyne
11. črc 2018

@saminomimino Měla jsem docela standardní, trochu bolestivější MS. Jestli je u tebe silnější, může to být možná i dobře, že odchází i ta cysta, ne?

saminomimino
autor
11. črc 2018

@pejskyne snad ano,bolestivou ji nemám,klasika,občas o ní vím jinak nic,no uvidím nebudu ještě plašit

radullah
11. črc 2018

@pejskyne dekuju 🙂 a opravdu te chapu, kdyby mi nebylo za mesic 31, tak taky uvazuju, jestli to snad nebyl osud a nemam s miminkem pockat. Ale cas je neuprosny a nemuzu cekat dalsich 5 let na nekoho noveho, uz i tak jsme se o dcerku snazili 8 mesicu, zadna rychlovka.

Jinak gratuluju ke skoro nulovemu hcg, za kolik dni ti takhle krasne kleslo? Ja jsem 21 dni po a v pondeli jsem mela 43 jednotek, tak uz me taky nechteji videt, ze to kleslo hezky z tech 44tisic 🙂

blueapple03
12. črc 2018

Ahoj holky, tak já se taky přidávám. Sice už nejsem cerstve po revizi, v srpnu už to bude rok a od té doby se stále nedaří. Snažíme se o první miminko, předtím to šlo hned první měsíc a najednou nic. Myslíte, že tím zákrokem se mohlo tam dole něco pokazit? Mám takový pocit, že spermie nemohou projít přes čipek dal... V září mi bude 30 a mrzí mě, že jsme se nezačali snažit dřív... Achjo

saminomimino
autor
12. črc 2018

@radullah důležité je že mluvíte,to dává naději,vím to u nás,jak manžela rozmluvím tak se dá ještě něco řešit a vyřešit.Můj muž dělá vojenskou historii,je to časově náročnější,že když se tomu věnuje je den dva pryč,co je občas masakr když je 5 dní v práci a pak víkendy fuč,no já mám zase koně a to mi žere čas denně,tak si nemáme co vyčítat

saminomimino
autor
12. črc 2018

@pejskyne tak to vypadá že dnes 6 den MS a obrat,zdá se konec je v dohlednu

saminomimino
autor
12. črc 2018

@blueapple03 Ahoj,to už je dlouhé snažení,že by spermie nemohli projít přes čípek,na to jsi přišla jak?A s doktorkou to řešíš?většinou po roce už se přistupuje k důkladnějšímu prozkoumání obou partnerů,mohlo se něco pokazit s píše na hormonální úrovni

blueapple03
12. črc 2018

@saminomimino právě že od revize to sice bude rok, ale snažíme se osmý měsíc, tak jsem si říkala, že počkám ještě do konce roku. S doktorem zatím nic neřeším, porevizni prohlídka byla ok a preventivní v lednu také a ještě mi řekl, že ovulace právě probíhá, tak tu snad také mám.

saminomimino
autor
12. črc 2018

@blueapple03 a cykly máš pravidelné a MS normální?

Strana