icon

Červen - začátek snažení, kdo se přidá?

moncaka
18. kvě 2011

Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....

antana123
9. srp 2011

@amallie určo to výjde držím palce 🙂
@moncaka mnam není jak tobě 😀

moncaka
autor
9. srp 2011

Tak už baštím, čtu u toho příbalový leták těch vitamínů a jdu teda do nich, uvidím, co to bude za zázrak 😀

antana123
9. srp 2011

@moncaka jaké vitamíny????

moncaka
autor
9. srp 2011

@antana123 Dnes jsem zavítala do lékárny a koupila jsem si vitamíny pro plánované těhotenství,nevím, jestli sem můžu napsat název?? Obsahují DHA a kyselinu listovou.

antana123
9. srp 2011

@moncaka myslím že můžeš proč bys nemohla????

moncaka
autor
9. srp 2011

@antana123 aby to nebyla reklama 😅 Takže jsem si koupila FolGravid 😀

antana123
9. srp 2011

@moncaka hmmm podívám se po nich díky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moncaka
autor
9. srp 2011

@antana123 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bylo mi to hodně doporučováno, tak uvidíme, stálo to kolem 270 Kč a je tam 30 tablet, každý den 1 tableta.....

antana123
9. srp 2011

@moncaka super cena no mrknu 😀

jinka09
9. srp 2011

@moncicak.as ahoj, já jsem teď zkoušela ovu testy, od 10 DC a hned první den byl pozitivní, krásné 2 čárky, což by znamenalo ovulaci 11DC, ale nějak moc tomu nevěřím, taky mi to připadá brzo, i když to dostávám už kolem 27 DC.

moncaka
autor
9. srp 2011

@antana123 Měla jsem prvně spadeno na jiné, ale ty stály 530 Kč na měsíc 😖 😖 nemusím mít všechno 😀 😀

jinka09
9. srp 2011

@moncaka a to je pro správný vývoj mimča, nebo to i pomáhá udržet mimi?🙂

antana123
9. srp 2011

@moncaka no 530kč je dost já když se snažila u Šími tak jsem jedla babyplan CALIBRUM a spokojenost

antana123
9. srp 2011

@jinka09 já si myslím že to není blbost já vždycky měla ovulku 11-12DC když sem chodila na utz tak jsem to tak každý měsíc měla i bolesti podbřišku a hlen takže klído může být i dřív

jinka09
9. srp 2011

@antana123 já právě jiné výrazné projevy nemám, jen teda trochu to bříško, no možné to asi je🙂

moncicak.as
9. srp 2011

@jinka09 Pokud to dostáváš kolem 27DC, tak to Ti sedí ta ovulka 😉 Za to mě ne, já mám cyklus 35DC a ovulku ted 11DC? Je to celý pošahaný.. 😀 Ale co, sranda musí bejt, já prostě nemůžu mít ,,normální" cyklus 😀

antana123
9. srp 2011

@jinka09 já mám cyklus 28-29DC jak kdy tak si myslím že mi to taky sedí no pokud ti to ukázal ovu test tak si myslím že se tomu dá věřit

moncicak.as
9. srp 2011

@jinka09 heled, já břicho dnes vůbec necejtim, jen mě šíleně už 2 dny bolí hlava, a jsem dnes uplně grogy, unavená, začal mi ten růžový výtok, pak maličké špinění, tak jsem zkontrolovala čípek a dle hlenu jsem zjistila, že to je asi ovu...

jinka09
9. srp 2011

@moncicak.as zato já cítím břicho dneska☹, takže se pomalu blíží☹

jinka09
9. srp 2011

no nic, jdu se s manžou projít, ať příjdu na jiné myšlenky🙂

moncaka
autor
9. srp 2011

@jinka09 vzhledem k tomu, že je tam DHA, tak to pomáhá, společně s listovkou, k vývoji nervové soustavy plodu a současně prý snižuje riziko vzniku vývojových vad novorzenců. V praxi to prý pro dítě znamená podporu normálního vývoje mozku, duševního vývoje v časném věku a také podporu správného vývoje zraku dítěte. Je to i pro již těhotné a kojící matky.

d.h.86
9. srp 2011

@moncicak.as bože,jak kontroluješ čípek?já snad ani nevím,kde ho mám 😀

moncicak.as
9. srp 2011

@d.h.86 já ho teda bezpečně poznám 😀 A neboj, máš ho určo na tom samím místě 😀 😀 😀
http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

pajinka85
9. srp 2011

@moncicak.as
tak o tom jsem ještě nečetla, děkuji za novinky 😉

antana123
9. srp 2011

@moncicak.as díky za článek zkusím to 🙂

jituska86
9. srp 2011

DOBROU NOC TEHOTENSTVI ME NAK ZMAHA.... 🙂

martinka87
9. srp 2011

Tak takhle na cipek,ahaaaaa 😀

Zdravim vas holky... Dneska v praci relativne pohodicka,zitra se na chvili utrhnu a ve ctvrtek mame "den otevrene vinoteky"... 😀 se tesiiiiim a teda hlavne doufam,ze v patek bude povolen pozdejsi prichod do prace a hlavne teda podle sefu si budeme v patek uklizet sva pracoviste 😀

yesu
9. srp 2011

@malinka_02 jj 🙂 já ho piju dvakrát denně od prvního dne MS, ale pozor má se pít jen do ovulky...

jinka09
9. srp 2011

@yesu a kolik ho vypiješ,litr?, já mám sáček do půl litru vody, tak jsem pila jen 1 denně

moncaka
autor
9. srp 2011

@jinka09 doporučená dávka jsou 2 sáčky, jeden na 1/4 litru, takže max. půl litru denně🙂

Strana