Chci miminko. Přítel se do toho ale nehrabe
Zdravím holky.
Nazev uz asi tak nak odpovídá za vše.
Chci miminko,ale pritel se tomu nak brání:/ ...
Ma takove chvilkove výkyvy jednou ano podruhé ne... Tak opravdu nevím:/
Tak jsem tak nak premyslela(pro nekoho mozna podpasovka) ale jinak to nevidim. Zkusit nak pritele "udelat" ale do mě(jako omylem)jenze opravdu nevim jak:D (prosim vas ano vim je to mozna hnusny způsob otěhotnění ale myslim ze ted se pritel cuka ale kdyby to prislo byl by štastnej jak blecha. Tak prosim nevíte jak to tak nak udelat?🙂.
PS: nechci tu nake hnusne urážky,jen se ptam.
@caverina Nevíme kolik jí je. Já se nikoho nezastávám, ale taky jí nekritizuji.
Jakým zpusobem navrhuje, ze chce otehotnet je sice dost nezvyklé, ale taky musím uznat, ze je nefér vuci ní, ze jí pritel jednou ríka, ze by chtel miminko a potom. ze zase nechce.
Takze kritizovat jí, za to co chce udelat, to jí kritizuje spousta lidí, ale nikomu nepríjde divne chováni toho partnera. Tak bud to díte chci a stojím si za tím, nebo proste reknu, ze ne, a je to. Mohl by treba rict...podívej, jeste se na to necítim, radeji pockame. Myslím, ze by to bylo z jeho strany lepsí. Dávat jí falesne nadeje a ríkat, ano budeme se snazit o miminko a pak zase menit nazor, mi prijde divne a taky nefér.
Takze pokud se na to clovek diva z obou stran...tak nevím nevím 😒
V prípade ze jsou oba mladí, tak mají jeste cas a mozna jednou dozrají k tomu, aby se na tom dohodli, jak je to normálne ve zvyku. Problem vidím v pripade, kdy by jí treba bylo víc a moc toho casu nemá....
Právo na díte by mel mít kazdy, ale nekdy to v zivote není jen tak lehke. Existuje spousta lidí, co ac by si moc deti (nebo alespon 1) práli, nemuzou deti mít. A také jsou pripady, co proste mají deti "nechtene", coz mi v dnesní dobe taky pripadá dost nezodpovedne, ale pokud ho nakonec zodpovedne vychovají a starají se o nej, tak budiz.
@vendula01
To je hrozné smýšlení...
Zkusila ses na to podívat jeho očima? Jak by se tobě líbilo, kdy tě vmanipuloval do něčeho, co nechceš?
Tohle je závažný krok a v žádném případě nepřísluší jen tobě, abys to za Vás rozhodla.
Je to sprosté a podpásové, přeci.
Já bych si tohle vůči svému milovanému manželovi NIKDY NEDOVOLILA.
Je to o úctě, lásce, toleranci.
Jediné co radím je otevřít oči, pronluvit si o tom a třeba určit nějaký časový horizont, ale nechtít ho vmanipulovat do něčeho takového. Je to nízké a špatné.
@lajla Nikomu není po chuti, aby nás nekdo nutil delat neco proti vuli. Takze ani by se nemelo tlacit na chlapy ci zeny, co zatím nechtejí (nebo nejsou pripravení na to mit deti), V tom pripade by ale meli na rovinu ríct, ze jeste nejsou pripraveni, nebo proste nechtejí mít deti, at to pak není nefér vuci tomu, kdo ty deti proste chce.
Predstav si, kdyby ti pri hledaní 3tího miminka tvuj partner z niceho nic rekl, ze 2 deti jsou az nad hlavu a víc detí uz nechce....
Muzes ríct, ze se nic nedeje protoze uz máte 2, ale kdyby to bylo hned u toho prvního? Jako maminka detí si snad dovedes predstavit, ze v momentu, kdy se snazite o miminko, tak se clovek tak tesí, ze kdyz se to treba nepodarí napoprvé a po mesíci snazení prijde MS, tak je to zklamáni. Nedovedu si predstavit, jake to musí byt, kdyz ti partner z niceho nic rekne, ze ted miminko nechce...
Musí to byt tezka situace, ne?
@pulguita tak kdyz si neni jisty a porad meni nazory,tak mu dam na vyber....ja dite chci a jestli ty ne tak se budeme muset rozejit...'to bude mit na vyber....ale prijit do jineho stavu zpusobem ze na neho usije nejakou boudu mi fakt prijde hodne sprosty...a to podotykam nejsem extra zastancem chlapu....
...jinak chlap co v Tak vážném tématu mění názory,jak se mu zachce...taky není v pořádku...takže tu máme dva nevyzrálé, co možná/ nebo taky ne chtějí/ nechtějí mít dítě...přičemž jeden z partnerů chce dítě získat podvodem...
Popravdě potkat mě to u prvního, tak padim pryč, co se dalších dětí týče...manžel děti nechává na mě, děti chce...ale tolik, kolik zvládnu / chci také já...nemusím se ptát, naštěstí😂
@vendula01 Diskuzi jsem nepročítala, ale můžu k tomu říct jen toto...u nás to dlouho bylo naopak...manžel už moc chtěl a já se na to ještě necítila. Antikoncepci jsem už nebrala, takže by pro něj bylo také snadné nedát si pozor..ale nikdy to neudělal, jsem mu za to vděčna, že vydržel, až budeme chtít oba.. Určitě bych si o tom spíš promluvila, než řešit jak otěhotnět bez jeho vědomí.. 😉 Přeju hodně štěstí...
Taky bych to nikdy neudělala... Manžel taky ještě nechtěl, necítil se na to, chtěl napřed dostavět barák, atd... A po půl roce najednou přišel s tím, že by miminko už chtěl... Ale nikdy bych ho do něčeho tak velkého jako je založení rodiny netlačila... Radši počkat, až budou opravdu chtít oba... Ale to je můj názor
@lajla Napsalas to výstižně
Myslím, že to byla jen provokace.
Holky jestli on si neni jisty coz jako zena vidim ci slysim ze meni nazory tak ho proste nenutim a nenaleham...ono kdyz jednou rekne ano a podruhe nevim nebo ne a vubec kdyz se chrani nebo neudela do me,tak je jasny ze nechce....neni rozhodnuty a taky to ze obcas rekne ano - dle me je to proto ze chce doma mit klid
Taky se pridavam k nazoru NE DITE bez partnerova vedomi. Mohlo by se to zakladatelce dost vymstit. Souhlas se vsemi kdo pisi, ze pokud je Vam do 30 pockala bych jeste max.cca rok a pokud bych videla ze se k rodicovstvi nema, poohledla bych se po jinem partnerovi, protoze by se mohlo stat ze on nebude chtit dite ani za 10 let. Pokud je Vam 35 a vic, nedivim se ze takto smyslite. Ale pak budte pripravena na tu horsi variantu, ze muzete s deckem zustat sama tzn., ze uz treba od zacatku tehu si budete hladit brisko sama. Jinak doporucuji mit dostatecnou financni zasobu, pevne nervy, jiste zazemi a pomoc napr.rodicu, a jistotu zamestnani po materske
popr.pocitat s tim, ze kvuli malemu prijmu budete muset jit brzy do prace napr.po roce
rodicaku. V kazdem pripade pocitejte ze byste si dost zkomplikovala zivot. Posudte sama, zda Vam to za to stoji.... Opravdu by me zajimalo kolik je Vam let a jak dlouho s partnerem zijete. Drzim palce

....mě by taky nebylo po chuti kdyby mi někdo proti vůli strčil oplodněné vajíčko do dělohy...ale oproti chlapovi, já bych měla na výběr
Úmysl zakladatelky se mi nelíbí,ale to je asi tak jediné co s tím můžu dělat😉