Chystáte se některá testovat, jestli budou //? Ať v tom nejsem sama..😊
Ahoj, mam tri dny zpozdeni,testy jsem objednavala jeste pred ocekavanou MS a nejak se objednavka opozdila,tak me to aspon donutilo vyckat az do pondeli, teda minimalne do pondeli, jestli se odhodlam.Strasne jsem si prala byt znovu tehotna, konci mi za chvili rodicak,ale najednou,kdyz se citim,ze by to vyslo,tak mam nervy...minuly mesic zrejme bohuzel probehlo biochemicke tehotenstvi,tak se od te doby bojim..
@tez83 Posledni MS mi zacala 30.8.a mivam vetsinou cyklus 30dni,takze dnes to byl 5.den zpozdeni,jestli pocitam dobre.Pred tou posledni MS jsem teda pet dni spinila,ale nebylo to krvaceni,az toho 30.8.zacalo,jednalo se o biochem.tehotenstvi.Proto jsem se ted strasne bala,ale muj strach nekonci,i kdyz vim,ze mi to neprida
U kluků už jsem právě měla 11 DPO pozitivní testík... uvidím... test stejně ještě koupen není

Tak holky u mě dnes nic. Ani pozitivní test, ani teta nepřijela. Bazální teplota furt vyšší. A podbříšek mě pořád tlačí takže budu muset počkat na ty výsledky krve a moči. Možná mi nějaký zánět močáku brání to dostat. Nejdřív jsem to dostat nechtěla a teď si říkám už aby to přišlo aby jsme to mohli zkoušet znovu. Tak já počkám asi do čtvrtka a pokud se nenajde ani nic v moči, tak si zajdu na gyndu proč mám zpoždění a přitom nejsem těhotná. A rovnou se zeptám jestli je vše ok když nám to nejde.... 🤧🤧
@tez83 jakoby zkracování cyklu no, který byl běžně dlouhý. Myslím stárnutí v té reprodukční oblasti. Říkal to nějaký Dr z asistované reprodukce tady v článku, mám to najít? 😁 Budu to mít v historii někde na PC 👍