icon

Chystáte se některá testovat, jestli budou //? Ať v tom nejsem sama..😊

emmanessa
3. říj 2020

Ahoj, mam tri dny zpozdeni,testy jsem objednavala jeste pred ocekavanou MS a nejak se objednavka opozdila,tak me to aspon donutilo vyckat az do pondeli, teda minimalne do pondeli, jestli se odhodlam.Strasne jsem si prala byt znovu tehotna, konci mi za chvili rodicak,ale najednou,kdyz se citim,ze by to vyslo,tak mam nervy...minuly mesic zrejme bohuzel probehlo biochemicke tehotenstvi,tak se od te doby bojim..

Strana
z3
danvitka
5. říj 2020

Tak holky u mě dnes nic. Ani pozitivní test, ani teta nepřijela. Bazální teplota furt vyšší. A podbříšek mě pořád tlačí takže budu muset počkat na ty výsledky krve a moči. Možná mi nějaký zánět močáku brání to dostat. Nejdřív jsem to dostat nechtěla a teď si říkám už aby to přišlo aby jsme to mohli zkoušet znovu. Tak já počkám asi do čtvrtka a pokud se nenajde ani nic v moči, tak si zajdu na gyndu proč mám zpoždění a přitom nejsem těhotná. A rovnou se zeptám jestli je vše ok když nám to nejde.... 🤧🤧

@tez83 jakoby zkracování cyklu no, který byl běžně dlouhý. Myslím stárnutí v té reprodukční oblasti. Říkal to nějaký Dr z asistované reprodukce tady v článku, mám to najít? 😁 Budu to mít v historii někde na PC 👍

emmanessa
autor
5. říj 2020

@danvitka teda to je zvlastni,takze ve ct mas mit vysledky?

danvitka
5. říj 2020

@emmanessa výsledky by mohly být zítra, ale na gyndě jsou aaaaž, tyjo teď koukám že až v pátek 😬 no tak prostě počkám, třeba do té doby se něco změní

emmanessa
autor
5. říj 2020

@danvitka aha,tak kdyz tak informuj😉

tez83
5. říj 2020

@danvitka neee,to nemusíš.😜Já mám totiž strašně dlouhé cykly,a potřebovala bych ho zkrátit,tak mě to zaseklo.

danvitka
5. říj 2020

@tez83
@emmanessa budu informovat a vy taky 👍 přeji ať to dopadne 🤰

emmanessa
autor
5. říj 2020

Holky tak vetsi dukaz nepotrebuju🙂💜Druha carka nabehla driv nez se stacil smocit papirek na testu.Az takovou dalnici jsem necekala,snad to nejsou dvojcata🙃Jeste to nevi nikdo,jen vy😉

ravien
5. říj 2020

@emmanessa blahopreji☺ snad se take dockam.

emmanessa
autor
5. říj 2020

@ravien moc dekuji,jeste ale budu opatrna,snad to dobre dopadne a bude vse bez problemu jak s prvni dcerou,to mi nebylo ani spatne.A drzim moc palce,at se brzy taky zadari🙏

l.u.c.i.e
5. říj 2020

@emmanessa, gratuluji, taky bych si přála takový testík 😉

emmanessa
autor
5. říj 2020

@l.u.c.i.e moc dekuju a preju,at se brzy zadari🙂

tez83
5. říj 2020

@emmanessa jeee,gratuluji.

emmanessa
autor
5. říj 2020

@tez83 dekuju moc🙂

tez83
5. říj 2020

@emmanessa a máš zpozdeni?Kolikátý den?😉

emmanessa
autor
5. říj 2020

@tez83 Posledni MS mi zacala 30.8.a mivam vetsinou cyklus 30dni,takze dnes to byl 5.den zpozdeni,jestli pocitam dobre.Pred tou posledni MS jsem teda pet dni spinila,ale nebylo to krvaceni,az toho 30.8.zacalo,jednalo se o biochem.tehotenstvi.Proto jsem se ted strasne bala,ale muj strach nekonci,i kdyz vim,ze mi to neprida

tez83
6. říj 2020

@emmanessa mě to zajímalo kvůli těm dálnicích!😜Moc držím palečky.Ja měla minulý měsíc také biochemické....🙄🥺A v březnu revizi v 10tt,takže chápu strach.

tez83
6. říj 2020

@emmanessa tak já dneska takto...ale mám k tomu i průjem šílený.😨

emmanessa
autor
6. říj 2020

@tez83 noo jako carka tam je😉👍a kolikaty den mas zpozdeni?

tez83
6. říj 2020

@emmanessa dneska jsem měla dostat ms.

emmanessa
autor
6. říj 2020

@tez83 tak ti preju,at carka sili..🙏

danvitka
6. říj 2020

@emmanessa já ti to tak přeju 😍
@tez83 a já to vidím slibně, máš tam super čárku 👍
Holky já to dnes po 5ti dnech zpoždění dostala, takže další měsíc nanovo 😁

tez83
6. říj 2020

@danvitka jej,to je mi líto...😟A děkuji.Mas pravdu,minulý měsíc,jak bylo biochemické tehu,ta čárka byla taková nijaka první.

emmanessa
autor
6. říj 2020

@danvitka moc dekuju🙂Snazim se nemyslet na mozna rizika,bych se z toho musela zblaznit.Bojim se i Covidu,tady u nas je ted situace nejhorsi,ale treba nakupovat stejne musim chodit. Blba doba. Budu ti drzet palce,at to pristi mesic nebo ty dalsi vyjde 🙏

l.u.c.i.e
6. říj 2020

@danvitka, to je mi moc líto a držím palečky, aby příští ms nedorazila.

@tez83, gratuluji. Jasně pozitivní. Super. 😉

Tak nevím, zda zítra nezkusím test, i když je asi brzo. Menzes mám dostat o víkendu.

emmanessa
autor
6. říj 2020

@l.u.c.i.e ja bych jeste pockala😉

tez83
6. říj 2020

@l.u.c.i.e děkuji,děkuji....také jsem měla radost,že to nebylo žádné lovení duchu.V sobotu máš dostat ms?Zítra je středa...to je asi opravdu brzo.

l.u.c.i.e
6. říj 2020

U kluků už jsem právě měla 11 DPO pozitivní testík... uvidím... test stejně ještě koupen není

tez83
6. říj 2020

@l.u.c.i.e tak klidně zkus...já tím,že mám luteální fázi právě pouze 11DC,tak mívám ducha na testu už 10DC.Ale to je u mě,den do ms.

kkjanicka
6. říj 2020

@l.u.c.i.e jee, koukám, že máme podobné staré děti 😉, taky bychom rádi ještě tretatko😉, držím peste at vyjde //

l.u.c.i.e
6. říj 2020

@kkjanicka, jeee, děkuji 😉

Strana
z3