Clomiphen tbl. Na co se předepisuje?
Teď mi doktor předepsal Duphaston kvůli zpoždění MS a ještě 5 den cyklu mi napsal clomiphen a řekl mi že 12 den cyklu mám znovu přijít na ultrazvuk
@terka80 děkuji za informaci doufám že teď Teda se už k něčemu dopidime
@lenickamimi u me Clomifen nadelal paseku v druhem cyklu po nem se mi udelaly cysty diky nasazeni utrogestanu a prichodu poradnr ms zmizely diky bohu,uz bych si ty prasky nevzala jsou to svinstvo bohuzel to je muj nazor.Ted jsem momentalne po ovu a cekam 😉
@terka80 no ale pokud by měl být na stejné bázi jako clostilbegit a nezabere tak proč by mi to doktor předepsal
@terka80 podle mě on chce zjistit jestli ovulace probíhá jak má a pak už se mnou bude něco dělat
@lenickamimi je na uplne stejne bazi.nerikam ze nezabere,ja po nem mela plno vajicek a i sem si pichalq ovitrell ovulace bylq ale zadne oplodneni a v druhem cyklu opet plno vajicek ale nektera nepraskla i pres injekci prerostly a udelaly se mi z nich cysty.Doktor te musi kontrolovat ultrazvukem kdyz beres clomifen
@terka80 ano on mi zase napsat ten Duphaston MS zase nedorazila už mám 17 dní zpoždění 🤷♀️ a až se MS dostaví tak 5 den cyklu musím začít brát tady ten clomiphen a řekl že 12 den cyklu mám znovu přijít na ultrazvuk
@lenickamimi zkus gynex na upraveni cyklu nebo drmek ten pry taky pomaha a treba zacit merit bazalni teplotu ta by mohla ukazat v cem je problem jestli opravdu probiha ovulace a kdy
@terka80 tak to je fajn zkusím to jestli to tady v Rakousku seženu protože jsem chtěla zkusit i ten inofolic a nemají ho
@terka80 paráda už jsem si ho objednala je trochu dražší ale nevadí v lednu jsem si koupila v bio shopu čínskou medicínu gravifit v kapkách a Teda ani jsem je celé nedobrala a můžu říct že takovou silnou ovulaci jsem ještě nikdy neměla ooff😍
Ahoj děvčata tak konečně mi přišel ten gynex uuff chci se zeptat jestli ho můžu brát už od dneška když jsem dnes ráno dobrala Duphaston děkuji za odpověď 😘
@terka80 no tak do 3 dnů by se měla dostavit MS dnes jsem dobrala poslední Duphaston tak jak MS přijde začnu brát gynex 3 x 7 👍♥️
@lenickamimi zacni na 2x7 prvni mesic uvidis jak ti sedne a dyztak po pauze navys dalsich 7

Ahoj děvčata prosím nevíte na co se používáji tablety clomiphen znáte je některá máte s tím nějaké zkušenosti děkuji za odpověď 🤷♀️