icon

Clostilbegyt - jak jste dávkovaly?

maice
31. pro 2013

S.O.S holky. Prosím, jak jste brali, resp. dávkovali clostilbegyt? Vysazoval někdo z Vás druhý cykls? Přijde Vám to rozumné?

golla
•
31. pro 2013

@maice já ho brala jen jeden cyklus a to tuším 5.-9. den cyklu. Otěhotněla jsem, takže další měsíc už jsem řešit nemusela. Ale říkala jsem si, že pokud se to nepodaří, další měsíc ho brát nebudu.

dehors
•
31. pro 2013

@maice ahoj, já mám clostilbegyt 5. - 9. den cyklu 1-0-1. mám ho na 3 měsíce. maximální doba braní v kuse je 6 m. a co jsem četla, tak vysadily jenom ty, které otěhotněly 😀 .

maice
autor
•
31. pro 2013

@dehors A beres l tomu jeste neco dalsiho?

dehors
•
31. pro 2013

@maice jj. mám to takhle: clostilbegyt 5.-9. den (1-0-1), estrofem 11.-13. den (1-0-1) a pak utrogestan 15.-25. den (1-0-1).

maice
autor
•
31. pro 2013

@dehors A sakra 🙂)))

dehors
•
31. pro 2013

@maice Co? 😀 Zdá se ti to divný? Jsou to moje první hormony... po 13 měsících snažení mi doktorka hned nasadila tohle.

maice
autor
•
31. pro 2013

@dehors Prave naopak...ma doktorka neni moc pecliva a nasadila mi clostil,ale nic na druhou pulku cyklu ☹

doko
•
31. pro 2013

@maice ahojky buď v klidu já taky měla jen clostík a jinak nic a otěhotněla jsem úplně v klidu 🙂 stimulovat jsem měla 3 měsíce, déle se to prý nesmí, jinak se začnou vytvářet cysty na vaječnících ☹ zadařilo se hned druhý měsíc, tak doufám, že dopadneš stejně 🙂

dehors
•
31. pro 2013

@maice Tak ono to nebude tak horký.... mě to nasadila bez jakýhokoli zjišťování stavu hormonů v těle (všechny krevní testy mám před sebou) a bez utz kontrol. takže za ty tři měsíce (pokud neotěhotním), nebude ani vědět, jestli to fungovalo, byla ovulace atp...

evca2311
•
31. pro 2013

@maice Já ho beru od 2DC do 6DC 1-0-1. Už třetí balení a zatím bez úspěchu.

maice
autor
•
31. pro 2013

@doko No ja mam prave nizkou hladinu progesteronu,ale nic na to ☹

doko
•
31. pro 2013

@maice no já mám celkově málo ženských hormonů a víc mužských 😉 ale prostě tím jak mi ten clostík přivodil ovulaci, tak tam nějakým zázrakem narostla i sliznice. tak třeba u Tebe to bude stejné, jinak by Ti doktorka něco dala 🙂 snad 😀

maice
autor
•
1. led 2014

@doko Taky mi dorostla,ms prisla ale az 37 den cyklu.

kocka5
•
1. led 2014

@maice Ahoj, mi ho předepsala jen jeden cyklus od 5 do 10 dne ....... 2tablety najednou. Bylo jich tam 10 ks. Nedělala mi žádné testy nic...... ms jsem měla pravidelně co 31 a trvání 5 dnů.
Jen mě pobavilo, že jsem měla dle měření ovu vždy 17DC...... náhodou jsme se začali snažit hned po dobraní léků a ještě že tak 😉 otěhotněla jsem 13DC...... podle mě to udělaly ty léky.

medvide30
•
1. led 2014

@dehors a k čemu je dobrý ten estrofem?

dehors
•
1. led 2014

@medvide30 nooo. to je otázka. přesně nevím 😒, vysvětlení od mudr jsemzapoměla. v příbalovém letáku je, že je to na léčbu příznaků po menopauze 😒 (ničeho jinýho). je v tom estradiol, ten by asi měl podporovat růst plodu, kdyby se to po tom clostilu chytlo.

nina89
•
1. led 2014

Ahoj všem, předem se omlouvám, ale opravdu netuším co že jste to brali? k čemu to je?

nina89
•
1. led 2014

aaa uz jsem to pochopila... :D