Clostilbegyt - kdo jste měly, jak zabral?
Prosím o zkušenosti s tímhle lékem, děkuji 🙂
@marta_kubina Též jsem měla a taky druhý cyklus zabral. 🙂
Ja ho mela ted poprve a cekam na výsledek
To už se začínám těšit, příští cyklus začínám, tak doufám, že nám to taky brzy vyjde 🙂
A cítíte na sobě nějaké nežádoucí účinky? Toho se obávám
Prošla jsem 2 cykly a nic... Nežádoucí účinky silné motání hlavy, návaly horka a následné zimnice... Jinak v pohodě 🙂
Vedlejsi ucinky unava a motani hlavy ale nic hrozneho ted po injekci na prasknuti vajicek mi bylo hur
@marta_kubina já jsem žádné nežádoucí účinky neměla, ale já se moc nesleduji... 🙂 jen ten první měsíc jsem měla tu čest pocítit ovulaci. Trvalo to tak 10 minut a myslela jsem, že mi někdo kuchá břicho... no zas tak příšerné to nebylo, ale bolelo to dost... 🙂
Brala jsem a nic. Pak jsme zjistili imunitní reakci na sperma, takže ty pokusy byly zbytečné...
@marta_kubina Ahojky za týden jdu k doktorovi a taky mi je chce napsat. Ty nemáš vůbec ovulku nebo nepravidelnou?
@23363 Já vůbec na sobě ovulaci nepoznám právě, doufám, že to nebude takovej mazec tedy ☹
@lucahv Já ovulaci sleduju od té doby, co se snažíme o mimčo, tzn 9m a podle ovu testů mi vyšla 3x.. když jsem byla na utz, tak mi ovu potvrdil zrovna v ten den, ale i přes snažení jsem dneska dostala ms.... Podle testů jsme manžel i já v pořádku, tak nevím co to může být :(
@shhannya Zabral clostik? 🙂
@marta_kubina ahoj holky, brala jsem teď podruhé a čekám.. Já nú cítím dost, ale už beru progesteron a další hormony a ty kombinace už mi nedělají dobře.. Clostilbegyt sam je v poho pro mě. Držím palce všem!
@marta_kubina brala jsem a 3cyklus jsem otehotnela(37let mi bylo).Ale plus 13DC mi pichli Pregnyl
@marta_kubina taky jsem byla u doktora a náhodou tam dominantní folikul byl a tak mě pozval za 3 dny a on ještě vyrostl. A teď po víkendu podle BT to vypadá ze byla i ovulka 😊 testy si nedělám jelikož mi někdy nevysli pozitivní. Držím palce 😊

Já ho měla a hned druhý cyklus jsem byla těhotná.