icon

Clostilbegyt. Zabral Vám? Za jak dlouho?

23. srp 2020

Ahoj, dnes jsem dostala clostilbegit po roce a půl snažení s jedním SP. Chci se zeptat na zkušenost ? Zabral vám a za jak dlouho ? Děkuji

leniiid
23. srp 2020

Hned druhy měsíc, a možná by to vyšlo i ten první, ale bylo před Vánoci a když sem došla po svátcích bylo už pozde, je důležité v určitý den cyklu píchnout i pregnyl, aby došlo k ovulaci.

e7
23. srp 2020

Hned napoprvé

nicol22
23. srp 2020

Mě nezabral...brala jsem ho 3 cykly a vůbec jsem na něj nereagovala...

levandulka_fialova
23. srp 2020

Při prvním těhotenství zabral hned 1.cyklus. Teď zkoušíme 3. měsíc a výsledek ještě nevím, ale vajíčka pokaždé krásná, máme k tomu ještě horší spermie.

andyskarsgard
23. srp 2020

Be zabral vůbec, 5 let jsme se snažili normálně, a pak jsem měla na 3 měsíce a nezabral.

mmm88
23. srp 2020

Zabral dvakrát a pokaždé hned na poprvé 😊 po druhé to sice nakonec nedopadlo, ale za to clostilbegyt nemohl. Jestli to opět nepůjde určitě zkusím znova s ním😊

radulka57
23. srp 2020

nám zabral na 6. pokus

tipata
23. srp 2020

Poprvé první cyklus, zamlklé těhotenství, podruhé na třetí cyklus bez pregnylu je dcera, potřetí na první cyklus s pregnylem je syn. Doktor udělal muži i spermiogram, ať to není zbytečné, ale chovný bejk leptá sklo 😂

mandy1122
24. srp 2020

Mi nezabral brala jsem ho 3 cykly a myslela jsem ze mi z toho prasknout vaječníky

zuzaadol
24. srp 2020

Na podruhé, ale zaplatila jsem ho váhovým přírůstkem 10kg🙄

autor
24. srp 2020

@leniiid mě pregnyl pichat nebude 🤷‍♀️ Tak snad budu patřit mezi ty co to zabere

leniiid
24. srp 2020

Tak to mi potom přijde zbytečné ho brát.... léčba musí být kompletní,

autor
25. srp 2020

@leniiid doktor o ničem takovým nemluvil 🤷‍♀️

e7
25. srp 2020

Mě tedy zabral napoprvé ale také jsem byla na UTZ jestli je to vše jak má být a podle toho dal injekci 😊

leniiid
26. srp 2020

Zbytečně budete mít cystu, clostyl donutí folikuly uměle dozrat a jak mají ideálně jeden 21 mm tak se picha pregnyl na vyvolání ovulace, v té době se mate už snažit 1 den před ppichnutim , v den vpichu a den po, mě to vyšlo hned... ale pokud víte ze ovulujete tak je to v pořádku, potom ale nechápu proč vsm předepsal clostyl

mmhanka
14. zář 2020

Me u dvou prvních napoprvé, teď se snažíme už 6 měsíců a zítra jdu pro něj zas

autor
17. zář 2020

@e7 jak dlouho jste se snažili prosím ? V úterý mám dostat MS a začíná mě klasicky bolet prsa jak před MS ... ještě neztracim naději , ale nevím no . Jediné co jsem postrehla , ze chodím častěji na záchod , ale taky to může být vsugerovany

e7
17. zář 2020

Já jsem byla po brání clostilbegytu na ultrazvuku a dostala jsem injekci na uvolnění vajíčka a měli jsme se za dva dny začít snažit a vydrželi jsme to tři dny za sebou a stačilo to 😁