Co dělat při slabším těhotenském testu? Poradíme vám!
Ahoj, ve středu mi při 4denním zpoždění vyšel pozitivní TT. Stalo se tak neplánovaně a velmi nečekaně i přes ochranu, proto to byl trochu šok. Udělala jsem i digitální a též + (1-2). Objednala jsem se ihned k lékaři, jelikož v současné situaci nepřipadá v úvahu další dítě. Dnes s odstupem 4 dní jsem udělala druhý test, na kterém by již měla být dálnice, ale test slábne. Kamarádka mne nyní straší, že takto to měla u mimoděložního. Máte někdo zkušenost? Já bych odhadovala spíše neprosperující, takto se mi stalo u zamlklého, kdy jsem ovšem poté začala krvácet a proběhl spontánní potrat, kdy nebyla tenkrát nutná ani revize, vše odešlo samo. Zítra jdu k lékaři, ale stejně ve mě nyní jede mnoho myšlenek. Zda, pokud by bylo neprosperující, mohou píchnout něco, co by rozjelo potrat a teoreticky bych se vyhla zákroku (mám doma malého prcka a velmi komplikované možnosti hlídání, takže nejlepší možná varianta)? Pokud by skutečně šlo o mimoděložní, lze jedním provést i přerušení obou vejcovodů, když u sterilizace na vlastní žádost musí být souhlas podepsaný 2 týdny předem? A jak by to bylo případně s poplatkem, když by na vlastní žádost byl řešen jen jeden vejcovod a druhý by mohl být vyřešen ze zdravotního důvodu? Prosím o zkušenosti, velice děkuji. Přikládám foto TT, horní ze středy (4 dny zpoždění), slabší dolní dnes (8 dní zpoždění). Cykly mám pravidelné, takže zítra bych měla začít 6.tt.

@lencaa11 děkuji, snad to půjde dobře a v sobotu půjdu domů 🙏
Tak to mě mrzí. Člověk aby si fakt hlídal vše sám. Držím palce, ať to zvládneš a je rychlá rekonvalescence. 🍀
@cassidyc děkuji. Dnes jsem je ukecala, aby mě pustili. Vaječníky venku oba + kyretáž, objevil tam ještě nějakou cystu. Břicho je celkem v pohodě, ale tedy hrudník a ramena bolí neskutečně. To je prý z toho plynu od laparoskopie, že to odezní. Mohu užít běžné léky na bolest. 👍

Držím palečky at to dopadne vše v pořádku hlavně ať jste brzo doma ..🍀🍀