icon

Co dělat při slabším těhotenském testu? Poradíme vám!

2. únor 2025

Ahoj, ve středu mi při 4denním zpoždění vyšel pozitivní TT. Stalo se tak neplánovaně a velmi nečekaně i přes ochranu, proto to byl trochu šok. Udělala jsem i digitální a též + (1-2). Objednala jsem se ihned k lékaři, jelikož v současné situaci nepřipadá v úvahu další dítě. Dnes s odstupem 4 dní jsem udělala druhý test, na kterém by již měla být dálnice, ale test slábne. Kamarádka mne nyní straší, že takto to měla u mimoděložního. Máte někdo zkušenost? Já bych odhadovala spíše neprosperující, takto se mi stalo u zamlklého, kdy jsem ovšem poté začala krvácet a proběhl spontánní potrat, kdy nebyla tenkrát nutná ani revize, vše odešlo samo. Zítra jdu k lékaři, ale stejně ve mě nyní jede mnoho myšlenek. Zda, pokud by bylo neprosperující, mohou píchnout něco, co by rozjelo potrat a teoreticky bych se vyhla zákroku (mám doma malého prcka a velmi komplikované možnosti hlídání, takže nejlepší možná varianta)? Pokud by skutečně šlo o mimoděložní, lze jedním provést i přerušení obou vejcovodů, když u sterilizace na vlastní žádost musí být souhlas podepsaný 2 týdny předem? A jak by to bylo případně s poplatkem, když by na vlastní žádost byl řešen jen jeden vejcovod a druhý by mohl být vyřešen ze zdravotního důvodu? Prosím o zkušenosti, velice děkuji. Přikládám foto TT, horní ze středy (4 dny zpoždění), slabší dolní dnes (8 dní zpoždění). Cykly mám pravidelné, takže zítra bych měla začít 6.tt.

Co dělat při slabším těhotenském testu? Poradíme vám!
Strana
z2
lencaa11
20. únor 2025

Držím palečky at to dopadne vše v pořádku hlavně ať jste brzo doma ..🍀🍀

autor
20. únor 2025

@lencaa11 děkuji, snad to půjde dobře a v sobotu půjdu domů 🙏

cassidyc
20. únor 2025

Tak to mě mrzí. Člověk aby si fakt hlídal vše sám. Držím palce, ať to zvládneš a je rychlá rekonvalescence. 🍀

autor
22. únor 2025

@cassidyc děkuji. Dnes jsem je ukecala, aby mě pustili. Vaječníky venku oba + kyretáž, objevil tam ještě nějakou cystu. Břicho je celkem v pohodě, ale tedy hrudník a ramena bolí neskutečně. To je prý z toho plynu od laparoskopie, že to odezní. Mohu užít běžné léky na bolest. 👍

Strana
z2