icon

Co na podporu početí?

16. dub 2021

Dobre rano,

moc prosim o rady. Co vam pomohlo k poceti? Snazime se o treti mimi, ale zatim bez uspechu. Prvni dve deti se podarily na prvni dobrou. Ze zakladniho gynekologickeho hlediska jsem ok (cipek ok, zadna cysta, ovulace zrejme probiha, cykly 28-31 dni). Ale je mi uz 38 let. Co vam pomohlo? Zkousela jsem Nositol duo active forte 2 mesice, ale ta cena je silena. Je neco za rozumnou cenu, co vam pomohlo?

Moc dekuji.

fafetka
•
16. dub 2021

Fertiprona je cenově přijatelnější 😉a čaj z kontryhele a maliniku od 1dc do ovulace. Držím pěsti ať se dílo podaří 🙏🏻🍀

nikishkaaaa
•
16. dub 2021

Mně pomohl až Femibion 1. A to jsem toho zkoušela hodně. Samozřejmě to mohla být náhoda, ale zabral hned 1. cyklus 🙂

pinkyy
•
16. dub 2021

Ahoj, ja zacala brat kyselinu listovou a vitamin E a hned ten mesic jsem otehotnela, doporucila jsem to pak moji sestre a ta taky hned ten mesic otehotnela. Ale opravdu netusim, jestli to bylo tim, ale za pokus clovek nic neda a stoji to par korun ☺️

autor
•
16. dub 2021

@fafetka diky. A jak jste sledovala ovulaci? Testy?

mamikry
•
16. dub 2021

Muzete zkusit caj s kontryhelem na podporu cyklu, hormonalni jogu, zacit brat Femibion nebo se taky doporucuje Maca. Nam prvni dve sly taky hned, dalsi uz s odstupem od tech prvnich chvilku trvalo.

autor
•
16. dub 2021

@mamikry dekuju. A jak si sledujete ovulaci? Ja jsem si bazalni teplotu nikdy nemerila a uplne ji na sobe nepoznam. Ted jsem tedy poprve mela zrejme ovulacni spineni. Dnes prvni den meska menzes, ale test je negativni a od posledniho sexu a pravdepodobne ovulace je to jiz 14 dni, takze zrejme nic. Hormonalni jogu mohu cvicit i dle videa, i kdyz jsem jogu nikdy necvicila?

fafetka
•
16. dub 2021

Pokaždé když jsem otěhotněla tak jsem nesledovala nic. Nestihla jsem. Byl to vždycky fofr. Teď se snažíme znovu už dva roky a nedaří se. Sleduju testy a merim BT. Příští měsíc snad bude první iui.

mamikry
•
16. dub 2021

Nesledovala jsem. Mela jsem jen aplikaci, abych priblizne vedela, kdy ovulace ma byt, ale poznala jsem ji na sobe sama podle bolesti, aplikace se tak o den dva pletla. Hormonalni jogu je treba nacvicit s instruktorem. Normalne se online cvicit nesmi, ale koukala jsem, ze ted se delaji opakovaci lekce, mozna by se tam dalo domluvit a dat si online kurz. Kouknete na FB na skupinu Hormonalni joga - pro absolventky.