icon

Co vám pomohlo k otěhotnění?

juliemichal
5. říj 2015

Holky můžu se prosím zeptat,co by jste mi doporučily za léky,které Vám pomohly k těhotenství a za jak dlouho se zadařilo?děkuji moc za každou odpověď budu ráda 🙂

Strana
z2
skyvik
6. říj 2015

@juliemichal Není zač 🙂 Myslím, že jen měsíc, maximálně dva, ale je pravda, že i na sexu jsme zapracovali 🙂

juliemichal
autor
6. říj 2015

@skyvik tak to je pěkné 🙂 taky by se mi líbilo kdyby se to povedlo do těch 2 měsíců jak bych nějaké vitamínky užívala 🙂 co bych za to dala 🙂

skyvik
7. říj 2015

@juliemichal To se urcite brzy povede, neboj 🙂

juliemichal
autor
7. říj 2015

@skyvik snad máš pravdu děkuji 🙂 uvidíme,teď musím počkat na červenou tetu a potom budu brát inofolic a manželovi budu dávat vitamín E tak snad se brzo povede 🙂 akorát vůbec netuším jak mám brát ten inofolic zda od 1DC anebo až po ms a jak dlouho ☹ je tam právě 20 sáčků a nikde to nemůžu najít ☹

skyvik
7. říj 2015

@juliemichal To neporadim, ja brala obyc kyselinu listovou kazdy den, zkoumala jsem plodne dny pomoci hlenu a celkove to prvni dva mesice moc resila, ten treti jsem jen pridala ten caj a i se asi trochu uklidnila a ono to vyslo 🙂

verunatom
7. říj 2015

první díte 7 mes a druhé za 3 mes tehu.ale co vím hodně radí ten kortihelový čaj.když jsou oba zdraví tak prostě jen sex .-))) a snad se zdaří ale psychika je mrcha

juliemichal
autor
7. říj 2015

@skyvik já vím sluníčko to jsi mi psala 🙂 ale já chci zkusit ten inofolic prý je dobrý jsem četla 🙂 tak uvidíme 🙂

@verunatom kontryhelový čaj jsem měla tento cyklus poprvé 🙂 jinak taky první dvě děti šli bez problému.a ano psychika je to nejhorší svinstvo co může být ☹

veronikaema
23. čer 2016

Holky, jak jste si zakázaly na to nemyslet? My jsme měli sex do konce 3x za minulý měsíc, bohužel už špiním a zítra dostanu nejspíš už MS. Navíc mám dvě dělohy a jeden čípek, tak o to víc jsem v nervech, že se nám to nepodaří 😢 Děkuji za reakce...

Strana
z2