icon

Co Vám pomohlo k otěhotnění?

martinakokyova
18. led 2020

Ahoj holky, snažíme se s přítelem o naše vysněné 1 miminko a stále se nám nedaří už 2 roky... u lékaře jsme zatím nebyli... pomohlo vám něco k otěhotněni nějaké léky na podporu otěhotněni nebo tak něco? Prosím pište

Strana
z2
tampu
26. led 2020

@lenickamimi určitě, na nepravidelnou menstruaci je výborná tinktura Wen Jing Tang neboli "Zahřátí toku", až si vyresite toto, tak mohu doporučit výbornou na otěhotnění a eliminaci potratu nebo koukněte na můj blog https://zivotvrisimaterstvi57.webnode.cz/l/clan...

syslounek
26. led 2020

Je to trochu i o psychice. My se snažili 2 roky, když jsem to po 2 letech hodila za hlavu, přestala se snažit, hlídat plodné dny, pít čaje a myslet na to, tak jsem záhy otěhotněla. První, nebo druhý cyklus po ukončení cíleného snažení.

dendasubaristka
26. led 2020

@syslounek ty jo super motivující opět 🙂 já to říkám pořád je to v hlavě. My se snažíme 3 roky,ale teda zatím mi to nejde úplně se od toho odpoutat. Jak se ti to povedlo to vypustit?

lenickamimi
26. led 2020

@tampu aha tak děkuji a jaký je váš názor na to že už jsem starší a jestli mám ještě šanci děkuji 😔

syslounek
26. led 2020

@dendasubaristka Mě už delší dobu štvala práce, ale zůstávala jsem kvůli jistotě doby neurčité. Když nespokojenost s prací převážila nad touhou po dítěti, tak jsem dala výpověď s tím, že na dítě je ještě čas. Že v nové práci se dám víc do pohody a až se tam zabydlím a získám nějaké pracovní jistoty, tak budeme ve snahach pokračovat, případně to i řešit jinak. Otěhotněla jsem ještě na začátku zkušební doby, kdy jsem to vlastně ještě ani nechtěla.

chanddra
26. led 2020

Já bych z prvu zkoumala zda máte v pořádku cyklus. Moje zkušenost - mě pomohla symptotermální metoda. Zjistila jsem, že ovulaci nemám zrovna standardně. Jedno dítě jsme počali 24.den cyklu a druhé dokonce 32.den cyklu. Možná se prostě jen snažíte ve špatný čas. Lékař často na ultrazvuku nic nevidí (tedy dozrávající folikul), protože žena má moc krátké nebo dlouhé cykly, načež předepíše zbytečně léky. Mě doktor řel, že to vidí na syndrom polycystic. vaječníků, a ejhle 2 děti, obě na třetí pokus, druhé dokonce s kojením.

dendasubaristka
26. led 2020

@syslounek no kamarádka teď taky otěhotněla po takovém rozptýlení no. No já jsem v práci spokojená,ve vztahu taky atd. Takže nevím co bych potřebovala abych se rozptýlila :D

syslounek
26. led 2020

@dendasubaristka To je hlavní problém psychiky. I když člověk ví, že samo snažení je problém, není schopen se od toho oprostit. Dodám ale, že já věděla, že přirozený početí u nás je možné, protože snažit jsem se začala až po spontánní potratu. (první těhotenství bylo nečekané). Jinak bych si asi oběhla doktory, jestli není někde problém.

syslounek
26. led 2020

@dendasubaristka Známé jako rozptýlení pomohla rekonstrukce domu. Bývalé kolegyni z práce až dotikání biologických hodin, začali vyřizovat adopci a zjistila, že je těhotná.

elwe
26. led 2020

@dendasubaristka píšeš, že jste nikdy nebyli, ale nechat si udělat alespoň základní vyšetření nemusí být od věci. Těhotenství může bránit i taková "blbost", jako zvýšený prolaktin, na který se nasadí léky a spousta žen brzy poté otěhotní.

elwe
26. led 2020

@dendasubaristka nechat se vyšetřit neznamená podstoupit umělé oplodnění

dendasubaristka
26. led 2020

@elwe mě brala krev na hormony. Dál to řešit nechci. Já patřím k těm které věří že to půjde přirozeně a třeba nějaké doplňky. Věřím totiž v to že to je v psychice a moc těm centrum nevěřím.

dendasubaristka
26. led 2020

@elwe na prolaktin jsem taky byla.

tampu
27. led 2020

@lenickamimi tinktura kterou jsem uvedla pomohla mé kamarádce, která se snažila 6 let o miminko, doktoři jí řekli, že žádné mít nebude. Má holčičku, vše vždy začíná v naší hlavě, vy sama vidíte překážky. Věk je jen číslo, znám několik žen, které byli podle lékařů neplodné a teď mají děti (dvě po 45 letech) 😉

lenickamimi
27. led 2020

@tampu moc děkuji za podporu já se na 43 rozhodně ještě necítím mám síly na rozdávání a díky bohu i dobrou práci v zahraničí tak už aby jen to mimi se povedlo a sem nejšťastnější žena na světě

lenickamimi
27. led 2020

Ja zkouším teď druhý týden toto tak doufám že aspoň trochu to pomůže

lenickamimi
27. led 2020

A mymu chlapakovi jsem koupila tohle to je na zvýšení obsahu spermií a jejich rychlost

lenickamimi
29. led 2020

Tak teď jsem asi tak 19 dní po MS tu sem měla 10.1. A můj cyklus bývá nepravidelný 25 az 27 dní 😣včera jsem měla v práci píchání na levém vaječníku a takový trošku bily až mírně tmavší výtok ten mám i dnes nevíte co to může být mám i bolest v zádech

lenickamimi
31. led 2020

Holky máte někdo zkušenost 8 den po ovulaci tvrdé břicho a takový mírný tlak v podbřišku a střílí to do zad může být už HCG v krvi nebo se to ukáže až po zahnizdeni vajíčka

barborakrt
18. únor 2020

Za sebe můžu doporučit kapky Gynex, Natifem Duo, zdravá strava

Strana
z2