Co znamená zvýšení teploty nad 37 v den očekávané MS a teplota se stále drží nad 37?
@clo1 ano ale teď už nejde vůbec dolů pod 37 to je zvláštní
@lenickamimi měla by sis něco načîst o bazální teplotě. Pokud by byla ovulace 5.2. a od té doby je teplota nad 37 st.tak to není vůbec zvláštní, takto se má držet celých 12-14 dnů než příjde ms.
@clo1 mohla být ovulace taky později posunuta nebo já nevím už co se děje včera jsem měla trochu zaspineni jen takový nahnedly výtok a dnes už bílý hustý 😶
@clo1 nemůžu nic do sebe dostat kafe vyzvracim celkově je mi tak nějak divně bradavky jsou tmavé víc než dřív a tlačí mě to pořád dole v podbřišku a v zádech
Tak tt je stale negativní 😣
Kdyby Teda ovulace byla až toho 5.2 tak kdy by to tt mohl ukázat
Potom Teda nechápu ty reakce těla ty bazální teploty přece to musí mýt nějaký důvod
@lenickamimi pokud ti je špatně, zvracíš, můžeš mít nějakou virózu, to pak může být i zvýšená teplota a to pak klidně může jít o anovulační cyklus, když ti ta teplota tak skáče. Test nejdřív 10dnů od ovulace. Teď je nesmysl ho dělat. Dnes si naměřila kolik?
@clo1 pořád stejně drží se to nad 37.2
Mám dotaz může to být i tím kontryhelem začala jsem ho pít právě až 3 den MS
@lenickamimi a jindy máš cykly pravidelné?
@clo1 někdy mám 2 dny zpoždění MS ale jindy zase MS přijde o 3 dny dříve až teď se mi stalo že už 5 dní meska
@clo1 víš já jen nemůžu pochopit ty změny nikdy před MS nemám to že mě bolí v podbřišku celý týden a skoro nic nemůžu jist a je mi špatně s kafe chlapova kolínská je teď strašně silná a taky pořád lítám čůrat i v noci není to výmysl cítím to opravdu
@clo1 teď ty teploty nahoře a dost mi ztmavli i bradavky není to jen tak toto opravdu před MS nemám 😣😣
@lenickamimi moc se pozoruješ, možná si ani neměla ovulaci, kdo ví, možná toho 5.2. byla, ale i kdyby jsi otěhotněla, žádné příznaky ještě mít nemůžeš, to už by byl test pozitivní. A jestli ti je špatně už delší dobu, měla bys navštívit doktora. 😉
Před menstruaci nemusí teplota klesnout. Mě klesne buď den před MS nebo až první den MS.
@lenickamimi tak jak jste na tom?

No tak teď se mi objevil docela hodně takový hlen bílý a pak vodnaty táhly hlen a je ho Teda dost už jsem z toho jelen nevíte někdo co to znamená