icon

Co znamená zvýšení teploty nad 37 v den očekávané MS a teplota se stále drží nad 37?

lenickamimi
8. únor 2020
Strana
z2
lenickamimi
autor
10. únor 2020

No tak teď se mi objevil docela hodně takový hlen bílý a pak vodnaty táhly hlen a je ho Teda dost už jsem z toho jelen nevíte někdo co to znamená

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 ano ale teď už nejde vůbec dolů pod 37 to je zvláštní

lenickamimi
autor
10. únor 2020

To vypocital ovulační kalendář podle mě poslední ms

lenickamimi
autor
10. únor 2020
clo1
10. únor 2020

@lenickamimi měla by sis něco načîst o bazální teplotě. Pokud by byla ovulace 5.2. a od té doby je teplota nad 37 st.tak to není vůbec zvláštní, takto se má držet celých 12-14 dnů než příjde ms.

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 mohla být ovulace taky později posunuta nebo já nevím už co se děje včera jsem měla trochu zaspineni jen takový nahnedly výtok a dnes už bílý hustý 😶

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 nemůžu nic do sebe dostat kafe vyzvracim celkově je mi tak nějak divně bradavky jsou tmavé víc než dřív a tlačí mě to pořád dole v podbřišku a v zádech

lenickamimi
autor
10. únor 2020

Tak tt je stale negativní 😣

lenickamimi
autor
10. únor 2020

Kdyby Teda ovulace byla až toho 5.2 tak kdy by to tt mohl ukázat

lenickamimi
autor
10. únor 2020

Potom Teda nechápu ty reakce těla ty bazální teploty přece to musí mýt nějaký důvod

clo1
10. únor 2020

@lenickamimi pokud ti je špatně, zvracíš, můžeš mít nějakou virózu, to pak může být i zvýšená teplota a to pak klidně může jít o anovulační cyklus, když ti ta teplota tak skáče. Test nejdřív 10dnů od ovulace. Teď je nesmysl ho dělat. Dnes si naměřila kolik?

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 pořád stejně drží se to nad 37.2

lenickamimi
autor
10. únor 2020

Mám dotaz může to být i tím kontryhelem začala jsem ho pít právě až 3 den MS

clo1
10. únor 2020

@lenickamimi a jindy máš cykly pravidelné?

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 někdy mám 2 dny zpoždění MS ale jindy zase MS přijde o 3 dny dříve až teď se mi stalo že už 5 dní meska

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 víš já jen nemůžu pochopit ty změny nikdy před MS nemám to že mě bolí v podbřišku celý týden a skoro nic nemůžu jist a je mi špatně s kafe chlapova kolínská je teď strašně silná a taky pořád lítám čůrat i v noci není to výmysl cítím to opravdu

lenickamimi
autor
10. únor 2020

@clo1 teď ty teploty nahoře a dost mi ztmavli i bradavky není to jen tak toto opravdu před MS nemám 😣😣

clo1
10. únor 2020

@lenickamimi moc se pozoruješ, možná si ani neměla ovulaci, kdo ví, možná toho 5.2. byla, ale i kdyby jsi otěhotněla, žádné příznaky ještě mít nemůžeš, to už by byl test pozitivní. A jestli ti je špatně už delší dobu, měla bys navštívit doktora. 😉

janca2000
10. únor 2020

Před menstruaci nemusí teplota klesnout. Mě klesne buď den před MS nebo až první den MS.

jironymou
15. únor 2020

@lenickamimi tak jak jste na tom?

Strana
z2