icon

Conceive Plus - lubrikační gel pro podporu početí

sun89
13. srp 2013

Ahoj. Prosim vas.. ma z vas nekdo zkusenosti s timto gelem? Za jak dlouho se vam zadarilo? A jak ste to aplikovali? Je u toho navod ale co sem cetla na netu tak je " zavest v leze a 15min nechat pusobit" jenze pritel o tom nevi protoze to povazuje za zrouta penez a ze z nej hned delam neplodnyho ☹

Strana
z2
procsenajednoumusimregistrovat
Odpověď byla odstraněná
sarkakl
9. čer 2017

@rumkulka ahoj na zjisteni ovulace pouzivam geratherm ovu control a v plodny dny aplikuji conceive gel injekcni strikackou. Takhle usetrim za aplikatory a vyjde to na stejno

luckasnazilka
25. čer 2017

Ahojky taky zkoušíme conceive , tak uvidíme jestli něco změní
Zatím vše marné
Máte zkušenosti s tou prstikovou metodou?
Už fakt nevíme co zkusit....

rumkulka
25. čer 2017

Díky za tip 😉 ovulační testy jsou na sledování dlouhodobě, já zkusila samovyšetření plodných dnů a nejspíš to klaplo. Takže jsem ráda, že jsem si nekoupila conceive plus.

sticker
luckasnazilka
25. čer 2017

@rumkulka
Samovyšetření plodných dnů obnáší.co?

rumkulka
26. čer 2017

No na stránkách Podpora plodnosti je popsané jak a kdy je ovulace. No a samovyšetření se provádí tak, že se strčí prst do pochvy a nahmatat děložní hrdlo. Čím je hrdlo měkčí a špatně nahmatatelne vysoko v pochvě - tím víc se blíží ovulace. Taky to jde poznat podle poševního hlenu - ten musí být pružný a čirý 😉
Doufám že jsem to aspoň trochu srozumitelně napsala 🙂

apollena
Odpověď byla odstraněná
rumkulka
26. črc 2017

Takže samovyšetření vyšlo. Jsem v 10tt

marenka244
28. črc 2017

Ahoj holky,nevíte náhodou,jestli může ,,ublížit" conceive plus,když už je rok ale i možná déle otevřený?? Používáme ho každou ovulaci už cca rok(možná i déle),ale na lahvičce je obrázek,že mám být spotřebovaný do 3 měsíců po otevření...???? Děkuji

emilkamilka
21. lis 2018

lubrikačné gely neškodí. I když jsou různých vuni a ,,příchutí,, tak to neškodí ani vám, ani miminku. nemusíte mít obavy

ver321
22. bře 2021

@kukacd ahoj, na ten Gynex ses poradila na gyndě nebo sis ho sama koupila?

katula94
25. dub 2022

Ahoj všem. Ráda bych obnovila diskusi.
Chci se zeptat, jestli jste se některá dočetla, jestli gel opravdu obsahuje něco, co nějak aktivně pomáhá, nebo to je prostě jen gel s takovým složením, aby početí nebránil.
Nevím totiž, jestli to je k něčemu člověku, co lubrikant nepotřebuje.
Manžel má strach, že jestli se tímhle při ovulaci namažu, tak do mě zajede, vyjede, a odjede až do obýváku :D :D :D .
Mám obavy, abysme nevyhodili pětikilo za lubrikant, když bysme někdy potřebovali spíš nějaký vysoušeč :D

Strana
z2