Cyklus bez ovulace. Jak a čím ho znovu nastartovat?
Holky chválily gynex na srovnání nepravidelnosti cyklu..
@amazonkajanik no právě že si myslím že nemám ovulace protože bt je každý měsíc dole pod 37 a zkoušela jsem testy a všechny ukázali jen slabou čárku nikdy nemám pozitivní test teď právě dnes jsem měla dostat MS a také nedorazila
@miselinna no já Teda piju kontryhel první měsíc užívám femibion 1 a mám ještě čínskou tinkturu na srovnání ovulace tak a teď mi nedorazila MS vůbec dneska je už 1 den zpoždění ale už 5 dní mám v podbřišku takový tlak a píchá mě to prsa bolí otekla a lítám jen každou hodinu čůrat i v práci 😶
@lenickamimi no tak na tohle jsem dostala Duphaston a cyklus se mi z předchozích 27,29,31,32,28 dnů smrskl na 27,jestli si dobře pamatuji,jelikož jsem to měla jen 2x a pak jsem byla těhotná 😁 teď to mám taky nepravidelné,ale ne tak moc. Většinou max 2dny zpoždění,co mi hlásí kalendář.
@lenickamimi Na zaklade kladnych recenzi jsem si pred mesicem koupila kapky Gynex. A dnes jsem nasla dve carky na testu. Nemusi to mit souvislost, ale minimalne to neuskodi 🙂
@lenickamimi hodně je chváleny gynex,ale pokud máš cyklus 28 dní tak by tě mohl rozhodit. Mě se to stalo. Vadil mi v něm ten kontryhel. Pokud máš celkové rozházeny cyklus,tak bude super. Pak přímo na ovulaci se používá drmek 🙂 a nebo prý hodně chválena fertiprona jako doplněk stravy 🙂
Doporučím domluvit se s dr na hormonálním profilu. Jinak jsou dobré u doplňky s inositolem
@lenickamimi to může dělat před menstruaci ne?
@hanula311 nevím nemivam to Teda dnes je první den co meska MS podle ovulacniho kalendáře by měla být ovulace kolem 23 až 27 ledna dnes jsem si namerila teplotu 37 mírně zvýšená ale tt je stale negativní 😔tak už nevím co se děje
@lenickamimi To by chtelo vysetrit. Jestli to je PCO nebo nizske amh a dle toho lecbu, prirodni/oficialni, lze-li... Me treba i amh strasili, ze neovuluju, ale nebyla to pravda...
@lenickamimi a opravdu ms meska? Mě se totiž teď stalo, ze se mi ovulace a teda cely cyklus posunul o týden. Prave když jsem začala v předešlém cyklu pít kontryhel. Ještě k tomu merim bt, proto jsem i zjistila, ze ovu byla o týden dyl. Tak jestli se to nestalo i u tebe....teplota po no začne práce stoupat.
@veronika917 dnes mám 2 den zpoždění MS a teď jsem si namerila teplotu 37.4
@lenickamimi zapisujes si teplotu do grafu? Ja používám Fertklity Friend. Je prave dost možný, ze mas teprve 2. den po ovulaci....když teplota stoupá až teď.
@lenickamimi ale nemám s tím dlouhou zkušenost. Jen mě to napadlo, protože se mi to teď taky posunulo a hraje v tom podle mě roli ten kontryhel. Tak doufám, ze se to tam aspoň lip přichystalo 😅
@veronika917 no právě že už jsem měla zvýšení kolem toho 24 až do 27. 1 kdy by měla být ta ovulace a teď mi to vyskocilo už 2 den takový rychlý vzestup sem ještě neměla ani

Jak jako? Jsem nějak nepochopila otázku. Chceš pravidelný cyklus bez ovulace, nebo s ovulací?