icon

Délka anovulačního cyklu. Jak je vlastně dlouhý?

kkonikk
31. kvě 2020

Zdravím, po dvou letech měření BT jsem tento cyklus vyhodnotila jako anovulační (za ty 2 roky první anovulační cyklus, takže žádná kalamita). Jenže mám už více než týden zpoždění jindy naprosto přesné MS. Už i těhotenský test jsem si udělala, ale byl dle očekávání negativní. Jak je vlastně anovulační cyklus dlouhý? Díky

iwet91
•
31. kvě 2020

@kkonikk
To by mě taky zajímalo, já ho jednou měla snad až po 56 dnech jindy, 36 🤔

j.a.n.i
•
31. kvě 2020

@kkonikk Většinou delší, ale o kolik ti nikdo neřekne.

lenatko91
•
31. kvě 2020

To je různé, já mám anovulační cykly pořád. Někdy trvá měsíc, někdy klidně až půl roku

kkonikk
autor
•
31. kvě 2020

Přestože jsem se vlastně nic nedozvěděla 😀 stejně díky, takže když to shrnu, tento cyklus nemám nejmenší tušení ani kdy alespoň přibližně očekávat MS ani kdy případně dělat tt (protože potvrzení, že jde o anovulační nemám, jen si to myslím)..... prostě bude překvápko 😀

j.a.n.i
•
31. kvě 2020

@kkonikk Jo, přesně tak, potvrdila sis, že nic nevíš 😉

lenickamimi
•
1. čer 2020

@kkonikk ahoj, tak u mě je to podobné, od začátku roku jsem začala měřit bazální teploty a dělám ovu testy, v lednu MS normálně dorazila 6.1 a ovulace byla kolem 23 až 27 ledna, takže v pohodě. Ale další MS měla přijít 3.2 ale nepřišla. Zašla jsem k lékaři pro Duphaston na přivolání MS, po dobrani Duphastonu se MS dostavila 4 den. MS 1.3 a ovulace nikde 🤷‍♀️ tak znovu k lékaři, napsal znovu Duphaston. Jenže už jsem tak trochu věděla že ovulaci mám později. Proto jsem čekala až se ovulace potvrdi, že bych znovu začala brát Duphaston. No a světe div se, první ovu test pozitivní už v sobotu 23.5 na maximum. A od pondělí 25.5 jsem nasadila Duphaston. Podle mě jsem možná užívala Duphaston ještě před ovulaci, tak si myslím že jsem si ji blokla 😲 tak doufám že teď už to bude v pohodě