icon

Digitální test negativní, papírkový pozitivní. Můžu ještě věřit?

lujhu
Dnes v 10:11

Já jsem 27dc , do ms mám 4 dny a digitální negativní ale papírkove testy jsou lehce pozitivní, můžu ještě věřit v naději??

lencaa11
Dnes v 10:35

@lujhu digitální má 25 na něj je brzo ten bych udělala až v den Ms nebo po datumu Ms ..máte foto testu když by byli pozitivní tak by i Digi ukázal ...

reeeza
Dnes v 11:05

Přesně tak, digitální má menší citlivost 25iu a testuje se s ním ode dne meškání ms cca 14dpo

misha31
Dnes ve 12:42

Ukaz test. Musi byt vyraznejsi duch, jinak digi jeste neukaze

lujhu
autor
Dnes ve 12:44
@misha31

Ukaz test. Musi byt vyraznejsi duch, jinak digi jeste neukaze

misha31
Dnes ve 13:15
@lujhu

@lujhu zkousela jsi i jinou znacku? Pro potvrzeni, ze to neni falesnak. Kazdopadne v teto fazi podle me digi jeste neukaze, hcg bude treba 15 jednotek. Za 2 dny by uz mel

lencaa11
Dnes ve 13:20
@lujhu

@lujhu též bych šla pro jiný test ( dr max ,Benu ,action ,Rosmann ) tento stojí 💩

lujhu
autor
Dnes ve 13:47
@lencaa11

@lujhu též bych šla pro jiný test ( dr max ,Benu ,action ,Rosmann ) tento stojí 💩

@lencaa11 zkusím koupit ještě jinou značku

lujhu
autor
Dnes ve 13:48
@misha31

@lujhu zkousela jsi i jinou znacku? Pro potvrzeni, ze to neni falesnak. Kazdopadne v teto fazi podle me digi jeste neukaze, hcg bude treba 15 jednotek. Za 2 dny by uz mel

@misha31 ne zkusila jsem právě jenom Dr max digitální a byl negativní

misha31
Dnes ve 13:50
@lujhu

@misha31 ne zkusila jsem právě jenom Dr max digitální a byl negativní

@lujhu ja bych pocurala klidne i ovulak, ten je pri tehu taky pozitivní. Pokud mas doma. Drzim pesti, at to sili 🍀

lujhu
autor
Dnes v 15:58
@misha31

@lujhu ja bych pocurala klidne i ovulak, ten je pri tehu taky pozitivní. Pokud mas doma. Drzim pesti, at to sili 🍀

@misha31 máte pravdu taky mi při druhém tehu ukázal pozitivní