icon

Divné hýbání. Co by to mohlo být?

16. srp 2021

Dobry den prosim vas mam divnou otazku pred par dny jsem zacala pocitovat hybani v podbrisku jako kdyby se tam otacelo mimino ale tehotna nejsem nevim o tom.snazime se ale mam jeste 10 dni pred ms.je to takove divne proste jsem v klidu a podbrisek se mi hybe neboli to nic.zadne potize nemam.nevute co by to mohlo byt?

adula000
16. srp 2021

pokud nejsi těhotná, tak jedině střeva.

izzylka
16. srp 2021

Střeva? 🤷🏻‍♀️🤣

karol2014
16. srp 2021

Tak aby si citila pohyby miminka, musela by si byt skoro v pulce tehotenstvi. Takze i kdyby si ted otehotnela, tak pohyby plodu to urcite nebudou.

autor
16. srp 2021

Tehotna urcite ne mam jeste dlouho do ms a z minuke mesice to uz vubec ne ms byla dlouha a hodne jswm krvacela.takze asi ty streva ale je to teda divny v zivote jsem to nezazila aby se mi hybali streva je to divny pocit😁😁😁

izzylka
16. srp 2021

Kdyby to bylo těhotenství, byla bys už tak v 5.měsíci 😂 možná se víc pozoruješ tak ti to tak přijde, ale střeva se tak občas prostě hýbají 😅☺

pavca1982
16. srp 2021

Peristaltika

laja64
16. srp 2021

Střeva. Mám tedy za sebou dva porody, takže vím, jak vypadají pohyby miminka v břiše. Zažila jsem to tak pul roku zpět- prášky beru v kuse, takže těhotenství je nepravděpodobné, ale najednou z ničeho nic- přesně jak popisuješ- úplně jako by se mi v břiše hybalo miminko. Normálně jsem byla v ten den tak vyplašená ze jsem si udělala i těhotenský test 😅😅😅😅 Takže tě uklidnim, jsou to jen Střeva..😇