icon

Dr. Max test. Je to možné, že neukázal čárku a jiný test ano?

20. říj 2020

Je mozne ze dr max mi neukázal vubec carku a slunicko z tety drogerie slabou carku ktera dva dny silila? A den na to dr max nic

Strana
z2
themuffin
21. říj 2020

No, je pravda, že jsem teprve 11DPO, ale vždycky jsem měla potvrzenou LF 8 dní..

autor
21. říj 2020

@themuffin tak vidiiis... hlavně zadnej stres, budes ráno zkoušet test?

klokanka31
21. říj 2020

Podle mě to testování ráno je k ničemu... Mně se vždy lepší čárky objevily odpoledne 😊

themuffin
21. říj 2020

Uvidím ráno podle BT, měřím ji kvůli práci ve 4:00 (teď budu tedy kvůli koroně zase doma), a když zůstane vyšší, tak ano, pokud klesne na předovulační, tak je to jasné 😥

themuffin
22. říj 2020

Tak jsem ho ráno přece jen zkusila a je tam hodně hodně slabý duch, nicméně i dnes bylo trochu růžové s výtokem, tak nezbývá než čekat, jestli se ta mrcha rozjede nebo ne 🙈

petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
Já hodně špinila u posledního těhotenství. Kolik máš BT? Já měla v den ms 36.8 (měřila jsem v 5:50) nemusí byt vždy přes 37 🙂

themuffin
22. říj 2020

@petula.bir včera 37 dnes 36.8

petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
To si myslím, že už nedostaneš 😍🤰🏼❤️

themuffin
22. říj 2020

@petula.bir doufám 🙏

petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
Já v to věřím 😌
Tady je můj poslední graf 🥰

themuffin
22. říj 2020
petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
Dneska jsi si dělala test? Já mám právě LF 11dnů tak test jsem si dělala 12DPO a už jasné // tak 14DPO myslím, ze by mělo byt něco vidět

themuffin
22. říj 2020

@petula.bir podle této aplikace jsem dnes 12DPO a na testu jen hooodně slabý doušek, skoro nepatrný 😟 u fertility friend už mi jednou špatně vyhodnotily ovulaci, tak jsem si nainstalovala tuto

petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
A byl to max a nebo mamatest - já na maxu 0,0 nic a mamatest už pozitivní - já si mysli , ze pokud jsi těhotná mamatest to již ukáže
Mě ff označil ovulaci vždy dobře - já ještě dělala ovulační testy

themuffin
22. říj 2020

@petula.bir dnes mamatest

petula.bir
22. říj 2020

@themuffin
Máš fotku?

themuffin
22. říj 2020

@petula.bir na fotce bohužel nejde vidět vůbec, když chci foťák přiblížit, fotka se rozostří úplně... Spíš si myslím, že se to rozjede

Strana
z2