Dr. Max test. Je to možné, že neukázal čárku a jiný test ano?
Je mozne ze dr max mi neukázal vubec carku a slunicko z tety drogerie slabou carku ktera dva dny silila? A den na to dr max nic
@themuffin tak vidiiis... hlavně zadnej stres, budes ráno zkoušet test?
Podle mě to testování ráno je k ničemu... Mně se vždy lepší čárky objevily odpoledne 😊
Uvidím ráno podle BT, měřím ji kvůli práci ve 4:00 (teď budu tedy kvůli koroně zase doma), a když zůstane vyšší, tak ano, pokud klesne na předovulační, tak je to jasné 😥
Tak jsem ho ráno přece jen zkusila a je tam hodně hodně slabý duch, nicméně i dnes bylo trochu růžové s výtokem, tak nezbývá než čekat, jestli se ta mrcha rozjede nebo ne 🙈
@themuffin
Já hodně špinila u posledního těhotenství. Kolik máš BT? Já měla v den ms 36.8 (měřila jsem v 5:50) nemusí byt vždy přes 37 🙂
@petula.bir včera 37 dnes 36.8
@themuffin
To si myslím, že už nedostaneš 😍🤰🏼❤️
@petula.bir doufám 🙏
@themuffin
Já v to věřím 😌
Tady je můj poslední graf 🥰
@themuffin
Dneska jsi si dělala test? Já mám právě LF 11dnů tak test jsem si dělala 12DPO a už jasné // tak 14DPO myslím, ze by mělo byt něco vidět
@petula.bir podle této aplikace jsem dnes 12DPO a na testu jen hooodně slabý doušek, skoro nepatrný 😟 u fertility friend už mi jednou špatně vyhodnotily ovulaci, tak jsem si nainstalovala tuto
@themuffin
A byl to max a nebo mamatest - já na maxu 0,0 nic a mamatest už pozitivní - já si mysli , ze pokud jsi těhotná mamatest to již ukáže
Mě ff označil ovulaci vždy dobře - já ještě dělala ovulační testy
@petula.bir dnes mamatest
@themuffin
Máš fotku?
@petula.bir na fotce bohužel nejde vidět vůbec, když chci foťák přiblížit, fotka se rozostří úplně... Spíš si myslím, že se to rozjede

No, je pravda, že jsem teprve 11DPO, ale vždycky jsem měla potvrzenou LF 8 dní..