Drmek a OVU. Nastartoval ji?
Ahojky, nastartoval vám drmek ovulaci? Jsem 80 DC u doktorky jsem byla minuly týden ve středu - prý dle UTZ je vše v pořádku, žádná cysta, jen malý asi vodní(?) myom - ale ze to nic není... Píchla mi agolutin, MS by prý měla do týdne přijít...Přes prázdniny jsem nic neřešila, měli jsme dovolené, takže BT jsem měřila velmi sporadicky a graf evidentně anovulacni... začala jsem brát drmek a jak jsem se vrátila do ‘normalniho’ režimu tak jsem začala jsem zase měřit a teploty neskacou a jsou celkem vysoké... bolí mě prsa, občas pichne v podbrisku... vím, ze graf je nevypovídajici, ale je možné aby OVU opravdu přišla tak pozdě sama?

V cyklu, kdy jsem začala brát drmek, jsem otěhotněla 🍀✊
drmek jsem zkusila a měla jsem hrozně dlouhý cyklus ( cca 60 dni), pak mě začal bolet podbřišek, v práci mě vystrašily cystou, tak jsem zaběhla na gyn.. Tam ultrazvuk v pořádku píchnut Agolutin po 14 dnech nic, tak jsem si udělala test po 9 letech snažení jsem nic nečekala a hle, už tři měsíce máme doma náš poklad.
@gambrinkax Ja treba nemam ovulaci vubec ale MS ano... Takze pravidlo to neni. Ja to ted zacinam resit teprve tak uvidime zda Drmek pomuze. Byla mi zjistena nerovnovaha FSH a LH hormonu plus asi vajecniky nebudou nic moc 🙈 ale nez bych se pustila do sebe cpat tu chemii,tak to zkusim bylinkovou cestou... Mam za sebou Utrogestan na tri mesice a cekam co se bude dit po tom Drmku.
Pri synovi jsem otehotnela az s drmkem. Po vysazeni HA, kterou jsem uzivala 10 let, jsem si rok nechala na procisteni a pak jsme se zacali snazit (bylo mi 27). MS byla velmi nepravidelna (nejdelsi jsem mela 40 dni). Prvni 2 cykly nic a kamaradky kolem uz otehotnely, tak jsem pak pri 3. cyklu snazeni zacala brat drmek, ovu prisla o 3 dny driv nez cykly pred a mela jsem krasne pozitivni ovu test, sex probehl jen v ten den, kdy vysel ovu pozitivne, pak uz jsme se doma nesesli a otehotnela jsem. Ted se snazime o druhe dite, opet jsem ted ve 3. cyklu snazeni, tenhle cyklus mam nasazeny opet drmek a delam ovu testy a jsem z toho zmatena, testy delam od 11. DC a carka je videt, ale neni silna jako testovaci. Co me zarazi je fakt, ze carka je furt stejna neslabne, ale ani nesili a to jsem dnes 15. DC, priznaky ovu jsem mela vcera, dnes vice, ale ovu test nebyl 100% pozitivni. Tak nevim, zda to vyjde.

Škoda že graf nemáš celý na lepší vyhodnocení...jinak pokud jsou dlouhé cykly může být ovulace opravdu dlouho. Pravidlo je , že pokud není ovulace není menstruace. Bez ovulace se ms většinou nespustí.