Druhé děťátko v 1roce prvního? rok 2010
Ahojky najde se tu nějaká maminka která plánuje druhé dětátko? U mě je ještě brzy, ale ráda bych s někým si popovídala o čemkoliv a hlavně o tmto tématu. 🙂
studuješ výšku? já jsem promovala minulý rok jako těhulka. A teď studuju další. A jakou školu studuješ?
adel...ja studujem bunkovu a molekulovi biologiu a genetiku 😝 , som tiez myslela ze skoncim ako tehula a budem mat klud na materskej, ale nevyslo nie mojou vinou....ale nevadi, snad teraz to uz vyjde...
ade ...aj ja mám skončenú sociálnu prácu a sociálnu pedagogiku 😉 .....klobúk dolu baby...ja by som to pri tom mojom šidle asi nezvládla ....ale tiež rozmyšlam, že by som sa ešte vrátila si dorobiť špeciálnu pedagogiku....ale to je ešte v čisto teoretickej rovine 🙂
No a od dnešního dne se budeme snažit pomalu o další mimčomám mateřskou na 2 roky tak abychom to stihly
Přeju vám krásné jarní dny, až bude chvíli čas dám další fotečky- finak máme 6 zoubků, malej je jako torpádo - leze rychlostí blesku a stavíme se a už chodíme pomaličku bez držení a řekl máma a táta a bába a bůů a baf Zbožnuje pejsky
Ahojte dievčatá my by sme tiež chceli začať "pracovať" na druhom dieťatku , ale asi až tak po lete.... Na Jurka sme čakali 5 rokov tak dúfam, že druhé pôjde skôr....
aj ja držim palce dievčatá 🙂 ....až sú skoré dve čiarky..................u nás konečne začala malá lepšie v noci spávať ( vstávam k nej len 2x......a to sa napapá a hneď pokračuje v spinkaní), tak si to normálne užívam 😉
to máš magisterské ? ...................no to som ja zatiaľ nezažila, aby mi prespala celú noc ☹ ....
Ahoj holky, tak se nám zadařilo. 🙂 Byla jsem dnes opět u dr. a vše vypadá ok. Držím Vám palce, ať se taky brzy zadaří. 🙂 🙂
adel a eli děkuji 🙂 Zatím si to moc neužívám, žaludek jak na vodě, všechno mi neskutečně smrdí. ☹ S malým jsem tohle neměla. Tak snad to brzy přejde. Hormony se mnou mávají, ale jinak jsem šťastná těhu mamina. 🙂 Občas se tu ukážu a budu na Vás myslet. 🙂
Hehe tak to třeba bude holčička 🙂 a ještě jednou gratuluju.
Ali ano magisterské.
No však uvidíš jestli to tak, že když je druhé těhu úplně jiné než první je to opačné pohlaví 🙂 . A jaká jména máte vymyšlená u kluka?
Tatino mě ukecává na Filipa nebo Marka - po něm, mě by se líbil Maty - Matěj, Matyáš nebo Tadeáš, Kryštof... něco neobvyklého 🙂 První je Jakub František (František po našich dědečcích) ale teď chci jedno jméno. A holčička bude Eliška. 🙂 Ta nám zůstala. Ty se s manžou shodneš?
Eliška je nádherné meno, aj ja som ho chcela dať našej bambulke, ale manžel bol totálne proti 😝 ....my sme sa ešte dohadovali o mene na pôrodnej sále 😀 .....akože každý chcel iné meno a dve sme nechceli dávať, nakoniec to bol kompromis .....zato v prípade chlapca sme sa zhodli ( Andrej), a nevyšlo nám to 😀 , hádam druhé bábo bude chlapec 🙂
elian s jmény jsme měli jasno, Eliška a Jakub byli jedíný, na kterých jsme se shodli. 🙂 Za to teď bude boj 😎 Chlapečka ti moc přeju 🙂
Hehe ne já se s ním vůbec neshodnu. My jsme vypisovali jména na ten papír jak se bude dítě jmenovat ještě v noci když jsem měla kontrakce 🙂
El já bych zase druhé chtěla holčičku, ale co nejdůležitější bude aby se nám miminka povedla a aby byla zdravá co?
tak tak, len aby boli detičky zdravé a to je úplne jedno či chlapček a či dievčatko 🙂 ....ale tak si mi zdá, že u vás v Čechách máte krajšie mená...tak napr. taká Kateřina 😉 v češtine znie super a aj Eliška, to je moja srdcovka 🙂 a keby sme žili v Čechách tak chlapec by bol určite Ondřej 😉
hojte....nejako to tu viazne...
ja uz mam po statniciach, takze ideme na snazenie o babatko 😉

ajoj...no ja by som aj chodila ale riesim teraz diplomku, takze az budem mat po....budem tu 🙂